ג'י.אף.איי הולכת להסדר

dw

Well-known member
מנהל
דירוג +BBB נראה מפרגן מדי.
החברה איננה מסוגלת לפרוע את התחייבויותיה. דבר כזה לא אמור לקבל דירוג השקעה.

dw

Well-known member
מנהל
אגח ה' יורד 28% לשער 68.
אגח ו' יורד כמעט 30%, לשער 50.

אני לא רואה איך משאירים להם דירוג השקעה ובתרחיש כזה קרנות סולידיות חייבות למכור (ומנגד קרנות HY קונות).

הורדת דירוג מנפיק ל-CCC

Reem88

Well-known member

עקרונות להסדר מוצע עם מחזיקי סדרות אג"ח ה' ו-ו', פרטים​

dw

Well-known member
מנהל
אפולו הוא המלווה הבכיר.
יש לו שעבודים לפנינו ולכן כדאי לנו להתנהל בזהירות.
אודי שאל מדוע לא לממש את המלון ושכולנו נפרד כידידים. אלן גרוס הבעלים הסביר שניסו למכור את המלון בשנה החולפת אך כרגע השוק חלש ואין קונים.
בספרים המלון רשום לפי 291M$ אבל אי אפשר באמת להנזיל אותו בשווי הזה כיום ומקווים שעוד כמה שנים יהיה טוב יותר.
להבנתי הבעיה עם המתווה היא שאנחנו הנושים בעצם נותנים אופציה מתנה לאלן בעל האקוויטי. הוגן יותר שנראה מצידו תרומה כלשהי.

dw

Well-known member
מנהל
הערות - להבנתי גם למחזיקי ה' המתווה כדאי מכיוון שמקבלים חצי מהקרן בחזרה במיידי, ורק החצי השני נדחה, ובו אכן מתחלקים עם ו' בשיעבוד.
עם ריבית הפיגורים בסידרה ז' החדשה מעט מעל מחציתה יהיו מחזיקי ה' ופחות ממחציתה מחזיקי ו'.
בסה"כ נראה לי די הוגן, לשתי הסדרות, לכן אני מצביע בעד.

dw

Well-known member
מנהל
הערות - להבנתי גם למחזיקי ה' המתווה כדאי מכיוון שמקבלים חצי מהקרן בחזרה במיידי, ורק החצי השני נדחה, ובו אכן מתחלקים עם ו' בשיעבוד.
עם ריבית הפיגורים בסידרה ז' החדשה מעט מעל מחציתה יהיו מחזיקי ה' ופחות ממחציתה מחזיקי ו'.
בסה"כ נראה לי די הוגן, לשתי הסדרות, לכן אני מצביע בעד.
16% הצביעו בעד, 84% נגד לכן לא אושר.
ג'י.אף.איי- תוצאות אסיפת אג"ח ה מיום 15.9.26 - לא אושר: אישור אינדקטיבי ולא מחייב לעקרונות הסדר בין החברה לבין מחזיקי אגח ה | מאיה - אתר הבורסה

למעלה