ג'י אס איקס 400...

bellaiguan

New member
ג'י אס איקס 400...

אז ככה רציתי לשמוע מכם קצת על האופנוע הנ"ל... כעקרון אני רוצה לדעת עליו בהשואה לג'י אס 500...! עכשיו מה שרציתי לדעת בעיקר זה מה קורה בכביש טכני... או שהוא לא ממש יספק פאן בכבישים מהסוג הזה ועדיף ללכת על ג'י אס 500 אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי... עמר.. אגב אני מדבר פה על ג'י אס איקס שנת 87...

guy1100f

New member
GSX400

יחסית ל GS500 אין הרבה מה להשוות. השלדה של ה 400 פחות מוצלחת,2 בולמים פרמיטיבים מאחורה במקום מונושוק. המנוע סביר בסביבות 40 כ"ס לא היתי ממליץ גם בגלל שזה אופנוע ישן שלא שמרו עליו במיוחד עקב הגדרתו כאופנוע למתחילים.

bellaiguan

New member
לגבי...

השמירה אני לא דואג כי למי שמכיר אני מדבר על הבהמה של הוינטג' ככה שזה אחד הג'י אס איקסים השמורים ביותר בארץ...!

royboy1

New member
אבל הGSX

נותן בראש לGS-ים בפתיחות,לא?

® Road Runner

New member
אם אין לך אמצעים לקנות משהו

אחר אז לך על זה.. להגיד שהוא עדיף או אפילו מתקרב ל GS מבחינת מתלים, נוחות, התנהגות כביש, זה יהיה קצת מוגזם...(ויסלח לי הוינטאג'..
) אולי מבחינת כוח מנוע ואמינות מכנית הוא משתווה ל GS.. היה לי אחד כזה לפני הרבה שנים לתקופה של שנה ואין לי הרבה זכרונות נעימים ממנו, אבל זה הכלי שיכולתי לקנות באותה תקופה(הייתי חייל) ולכן לא היה טוב ממנו בשבילי.. אני זוכר איך פעם אחת חזרתי איתו מתל אביב וכשהגעתי לרמזורים בחיפה ליד התחנה המרכזית ניסיתי להוריד הילוכים ולא מצאתי את הרגלית.. היא התפרקה מהוויברציות ונשארה תלויה על חודו של בורג
תמיד אני אומר שה GSX400 היה בשבילי אופנוע ספורט - הייתי רץ איתו 2 ק"מ כל בוקר עד שהיה מניע..
אולי הכלי הספציפי שלי לא היה הכי שמור( קניתי אותו מסייקל ת'רפי השם ייקום דמם
) אבל הוא מייצג לפי דעתי את מצבם של רוב בכלים האלה מאותו שנתון ובמיוחד היום.

guy1100f

New member
ככה זה אופנוע ראשון

לי היה DD250 אופנוע ראשון היתי נוסע עליו לים וחוזר שהוא עלי בדרך הביתה. בקשר ל GSX400 בפתיחות מל ה GS500 לא מאמין שהוא לוקח ה GS יותר חזק

royboy1

New member
GUY,

הפתיחות של הGSX-בדיחה...
שאל את וינטאג'
נ.ב VINTAGE,ברוך שובך

guy1100f

New member
בשביל אופנוע ראשון

זה לא רע ROY אין הרבה אופציות במחיר שלו

Vintage

New member
אני ממלא את פי מים.

אבל לגבי סייקל תרפי ה$#%^#^# אני מסכים איתך.

Asterix

New member
מי אמר פתיחות ? ? ? ?

לא לוקח ....... כן לוקח ....... לא מעניין אף אחד !!!!!!!

Pumi

New member
../images/Emo12.gifשניהם פה ועוד באותו השרשור?

וואי, ימות המשיח ממש.

Great Blue

New member
הלווווווו בן אדם, מה קורה? ../images/Emo152.gif

איפה נעלמת יא טוויל? אתה חוזר לנוף הסצנה ?!

Vintage

New member
לא חבר...

אני מוכר
יאללה שוללים לי וגם אין לי כסף להחזיק אופנוע שלא נוסע בקושי... הקיצר נפגש עוד חצי שנה עם אר 600 בחניה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

eran44

New member
עמר

אחת הבעיות של הgsx400 היא הרגישות לסדקים בין תושבות השסתומים בראש המנוע,וזאת מכיוון שהתושבות מאד קרובות אחת לשניה קח את זה בחשבון-זה לא אופנוע חדש ולפעמים הזול יוצא ביוקר.

® Road Runner

New member
אם אתה יכול לקנות GS שנת 90

אז למה בכלל לחשוב על GSX400 שנת 87?? בוא נגדיר את זה ככה: באופנועי כביש, אם אתה יכול להרשות לעצמך עד מודל 89, ה GSX400 הוא הדבר הכי טוב. מעל 89 ועד 94 ה GS הכי טוב, ומעל 94 העניינים מתחילים קצת להסתבך.. (ER, GS, GPZ, CB וכו') כמובן תמיד להשאיר רזרבות לציוד מגן טוב וזה לא משנה אם אתה מתכוון לרכב על GSX מודל 84 או GPZ מודל 2004 - הרוכב הוא אותו רוכב והפגיעה, אם חלילה תהיה , תהיה זהה בשני המקרים

למעלה