גישוש באפלה

vaselius

New member
גישוש באפלה

הוא כרך את הבד הרך סביב ראשה מכסה את עיניה וקושר בעדינות מאחור הוא מחייך כשנזכר בשעות הקסומות שקדמו הריקוד הסוער שהתרחש על גבי המיטה הזוגית בליל גניחות רמות שלה ושלו כשהגיעו לשיא אחר שיא חייך כשהוא נזכר בשיחרור שלו בחופשיות ובקולניות שהביע את רגעי הסיפוק חייך כשנזכר במקלחת המשותפת מתלטפים מתחת למים הקולחים גופותיהם חלקים וריחניים זקפתו מתחדשת שוב פוסע סביבה כמו פנתר הצד את טרפו צעדיו חרישים היא דרוכה מאזינה חשה אותו הוא מעביר אצבע רטובה לאורך גבה כתפייה נמתחו לאחור בתגובה צמרמורת עדינה אחזה בה מנשק ברכות את העור הצחור מעל שדיה מקרב שפתיו לשלה לשונותיהם נפגשו באויר ושוב הוא מתרחק מתעתע בה מנשק את כתפה מעביר אצבע על לחייה היא מנסה ללכוד אותה בפיה החמה אך הוא מתחמק, שוב והדר מתמלא בריח תשוקתה אוחז בשד מלקק מסביב לפטמתה הוורדרדה יונק נושך בעדינות עד שהיא קורסת אוחז בידה העדינה בכף ידו השרירית מעביר אצבעה מטופחת שלה במורד בטנו השטוחה עד למפגש עם איברו הזקור "די לא יכולה יותר אני רוצה אותך בתוכי........."

אסתי69

New member
וסי וסי

בוא שניה הצידה אני אלחש לך סוד.... עוד טיפה עוד קצת זהו אולי פה נהיה שנינו.... אתה צריך ללמד אותה קצת איפוק
אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתאיורים האלה שלך :))

vaselius

New member
ללמד אותה איפוק??

ואת חושבת שאני טוב יותר בדחיית סיפוקים??
אין ספק שההתאפקות, הציפיה, רק מגבירים את היצרים, התשוקה, ומעצימים את העונג אחר כך לא?

אסתי69

New member
אהממממ....

טוב אם ככה ... קורס מזורז באיפוק גםלך <רושמת להכניס את וסו לקורס החדש> וכן, זה בהחלט מגביר ומעצים למרות שנראה לי ש.... אתם בעצמה בלי כל אלה

וסי

לא צריך לשמוע בקולה של אסתי על איפוק ושאר ירקות. שתלמד אסתי להתאפק קודם.
לנשום אסתי.............

אסתי69

New member
מה להתאפק

אני לא מאופקת רכה? תראי איזו ילדה טובה אני ולא אומרת מה אני חושבת על מה שקורה בחושך בעיניים עצומות לרווחה למי נותנים לקשור ככה.... אני גם לא הצעתי לוסי לקשור אותה למה לא להקשיב לי? <הולכת לנשום רחוקקקקקקקקקקקקקקקקק> }{

אסתי69

New member
אי ילדה טובה

בחיי מהשניה בה פגשתי אותך... שוב! אני הופכת לטובה מיום ליום יותר :) ואני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתותך הומני המונים ועוד ועוד ועוד....

למעלה