גישור

sssmeir

New member
גישור

שלום . בהמשך לדיונים בדבר התמקצעות/קריירה קודמת למגשרים, והסיכום: עדיף שמגשר יהיה עוד או מגשר משפחתי עוס או פסיכולוג. אני רוצה להתמחות במומ' ולא רק לעבודה כמגשר, גם כפרקטיקה לחיים ולעבודה במכירות. מה הייתם ממליצים לי ללמוד? כל ההמלצות, אשמח להסבר מהם הלימודים היותר קלים(תעודה) לאקדמיים.

שילה1

New member
עדיף שלא לסכם דיון שכזה.

יש פנים לכאן ולכאן.אישית-מעדיפה מגשרים שאינם עורכי דין,ובמקרים רבים מגשרים בנושאי משפחה שאינם אנשי מקצוע מובהקים. לנושא שאלתך-מנהל עסקים או קורסים בלימודי חוץ,ונראה לי שקיימים פורומים מתאימים יותר לשאלתך זו.

שילהה1

New member
לפי ראות עיניי שאלת את שאלתך בדיוק בפורום

שהתאים לך לשאול, כמו כן אילו אני הזדקקתי לגישור בהחלט הייתי נעזרת במישהו שיש לו כישורים עם הוכחות. כלומר מתעניינת במגשר שיש הצלחות בעברו, מתעניינת ורק אז נותנת את מבטחי במגשר הטוב היותר שיצא לי לפגוש. בהצלחה.

שילה1

New member
למען הסר ספק-ההודעה מעל-לא אני כתבתי.

לצערי,קיימת מישהי שנהנית להתנגח בי,לעניין או שלא לעניין. לתשומת לב המנהלת.

חגי סרי

New member
למנהלת: יש להוריד ומיד את מי שמתחזה לשילה 1

לא יתכן שאנשים יגיעו לכאן ויעשו צחוק מאדם שהוא חבר בפורום ויבזו אותו באמצעים כאלה ואחרים. ביקורת כלפי חברים בפורום ואפילו קשה היא ענין מבורך וחשוב והיא חלק משותפות בפורום. אולם ברור לכל עין כי נטילת שם של אדם ומתן תשובות כביכול בשמו כפי שקורה כאן (ולא בפעם הראשונה) היא ענין בזוי ומכוער שאסור שימשך אפילו דקה אחת. יש בזה חוסר הגינות משווע כלפי משתתפת בפורום שלא מתפקידה להוציא הודעות הבהרה בגלל מופרע/ת שמצא לנכון להשפיל ולבזות אדם . לענין זה לא משנה כלל אם שילה המקורית נעלבת או לא. די בכך שישנה אפשרות צפויה וסבירה שהיא תיעלב. טרמפיסט נקלה ופחדן ש"אימץ" את שמה של שילה צריך לדעת ששמו ימחק מיד.

שילה1

New member
תודה חגי.יש לנו כאן ענין עם אישה מרובת ניקים,

שנוהגת לתקוף אותי ואחרים ולא רק כאן. ולעצם הענין-כאן זה פורום מקצועי,לא חברתי,שמטרותיו די ברורות.העובדה שמופיע ניק שכזה-מפרה את הסדר הטוב,שלא לדבר על הרמה המקצועית. לצערי הרב-אאלץ להוציא הודעת הבהרה כל אימת שבעלת הניק תחליט להופיע כאן ובמקומות אחרים.

למעלה