גישור חובה ???

כן אבל...

כשאתה כותב בכל פעם בניק שונה,יש בזה מין ההתחזות... נכון שאנו באינטרנט ולא תמיד מכירים את האדם אחרי המילים ובכל זאת,תמוה בעיני. בכל מקרה יודעת שלפחות אותם חברים כאן בפורום אמיתיים לחלוטין וכותבים מעצמם את מה שהם חושבים ומרגישים בלי צורך להסתתר...

יותר מזה ניצת

אני כבר חושבת על זה כמה ימים שלא רק שאני כותבת כאן את הדברים מהבטן שלי גם שמתי לב שאת כל מה שיש לי לאמר ואת כל מה שיש עלי יודעים אתם כאן יותר מאשר אנשים אחרים שמכירים אותי

דנוטציה

New member
"אמיתיים לחלוטין"

ההנחה ששינוי שם פוגע ביכולת להיות אמיתי מוטעת...אני באזור כבר לא מעט זמן, מחליף שמות כשתיבת המסרים לא עומדת בעומס, כשכל חדר שאני נכנס אליו הופך אדום, {תנסו אתם,] לא בורח מאף אחד, לא לובש מסכות, שינוי הסגנון הם יותר בראש של המתבונן, מאשר אצלי, אני מסכים שמאז שאני תחת השם הנוכחי סף הסבלנות שלי ירד פלאים, היכולת להתאפק מלהגיב כשאין לי משהו טוב להגיד. נעלמת לה מעט, אין לכך שום קשר לשינוי בשם. יתרה על כך,הכנסתי את ה"אינטגרציה" לשם אחר על מנת לעזור לכמה ידידים למצוא אותי {והם מצאו}......................................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

../images/Emo12.gif

כמי שנמצאת גם לא מעט זמן , הרשה לי לומר שאלו תרוצים... המסרים? מדוע שישארו? קראת ,הגבת,מוחקים... אבל זו בחירה שלך ואנו גם נבחר כיצד להתיחס אליך... (ומה הכינוי השלישי אם אפשר?)

מממממ חושבת שיודעת אך לא אסגיר

אתה תחליט אם לגלות בכל אופן אתה עוף די מוזר אז הנה לך שם לפעם הבאה.."עוף מוזר"
צוחקת צוחקת לא לאבד את הסבלנות בבקשה

צודק

השם לא פוגע במה שאתה ואכן אתה באזור הרבה זמן..... תחת כול השמות (יותר משלוש יערית...) אתה אותו אדם וניתן לזהות את הסגנון ואת האבולוציה שלו.

*יערית

New member
אני?לשפוט?

ראשית תודה מוצאת שעזרת לי ..ואת כבר מכירה אותי
באמת לא צריכה עזרה אך תודה על ההתחשבות במצבי(ואני גמורה) אך הנה אני מגיבה לו בכל זאת.... התרשמתי ממך עמוקות כעץ הדעת... דנוטציה..מרשה לעצמו קצת יותר מעץ הדעת בלשונו, והשם השלישי אני צריכה למצוא אותו בארכיון עכשיו ולפרסם אותו קבל עם ועדה! רק בשביל הרקורד... לא ממש מעניין אותי מה מפתיע אותך! מבחינתי אתה.... .............. תירגום בגוף הסרט.... אויר

יערית ../images/Emo18.gif

פרסום שמו השלישי קבל עם ועדה נחשב לאאוטינג ואסור על פי כללי הפורומים. ועל כן לא בבקשה. תודה מתוקה

גישור????

אמנם לא התנסתי וגרושי היו בהסכמה (שהרי במלחמה כולם מפסידים ובדרכי שלום כולם מרוויחים) אבל חושבת שתהליך גישור הוא הדבר הנכון ביותר והלואי וכולם היו הולכים בדרך זו.

למעלה