גישה

Mist2

New member
גישה

עבודה עם גישה מסויימת, יכולה מאוד להועיל.היום היה לי יום מטורף, המטרה הייתה להספיק מעל ל 20 מטלות.רק מלחשוב על כל המטלות המכונה שלי נכנסה לפאניקה.לא רק שהייתי צריך להספיק, אלא שהדברים היו צריכים להסתדר ביניהם מבחינת תיזמון, וכפי שאנו מכירים את מרפי, הוא ותיזמון לא ממש חברים טובים.היום התחיל ב 8 בבוק, מול פקידה בעייריה שהצליחה לטעות בכל דבר שנגעה, וניגמר מבחינתי ממש עכשיו, ב 1:00 בלילה.יצא לי להיפגש ולשוחח בטלפון עם עשרות אנשים, כאשר כל אחד ואחד מהם מייצג איזה מימסד או חברה מעצבנת ודורסנית.המתנות שהתארכו, וכל מיני ביטולים ושינויים שזרמו בכל רגע שעימו לפרק את כל התכנונים והתיזמונים שלי.הדבר שהעויל לי מאוד ועזר לי לסיים את היום בהצלחה כאשר v מסומן ליד כל מטלה, הייתה הגישה.פשוט הגעתי מוכן ליום הזה, הכנתי את עצמי, הגישה הייתה לנסות להיות חיובי ולא משנה מול מי אני יושב, משוחח, או ממתין ברגע.גם כאשר הדברים התחילו להתפרק מבחינת התיזמונים, נישארתי חיובי לגמרי, לא מזוהה.כמובן שחוץ מההצלחה במטלות שלי, הייתה לי בזכות הגישה, הצלחה בהתבוננות על עצמי במשך כל אותו היום.היה מעניין לראות שאני לא שוקע להזדהויות ולשליליות...מחר, כלומר זה כבר היום, ממתין לי יום לא פחות פשוט...

תודה על השיתוף ובהצלחה היום

כן. מזכיר לי את העבר

כיום, יום כזה מטורף לחלוטין, הולך חלק לגמרי.
מרפי לא עובד, יצא לפנסיה.
למרות אינסוף מטלות, הכל מתקתק כמו שעוןן שוויצרי.

אין דבר כזה "...
לנסות להיות חיובי..."
חיובי, כמו שלילי, זה משהו שבא מבפנים.
אם זה לא נמצא בפנים, אתה יכול לנסות ולנסות ולנסות, וזה ייראה רק כלפי חוץ.
לא כלפי מה שמורגש בפנים.

גישות הן כלים
גישה יכולה לחולל הבדל עצום...

אם לדוגמה משהו בכם שופט אתכם בשל גישתכם הגרועה, זוהי גישה בלתי מודעת הפועלת בכם להנאתה.
גישה מודעת לעולם לא היתה פוגעת בכם במתכוון, מפני שאתם בוחרים בה ומפעילים אותה.
לנסות להפסיק גישה גרועה, לכשאתם מבחינים בה, יכול להראות לכם שאינכם יכולים לעשות זאת... ולהוות צעד נוסף בלימוד הסוד, כיצד להוסיף למצב הנתון בתוככם, גישה טובה כלשהי.

למעלה