גישה לספר ב - UT Austin?

phon mutz

New member
גישה לספר ב - UT Austin?

הי,
מישהו בפורום במקרה לומד באוסטין? יש שם שני ספרים שאני אשמח להציץ בהם, והם נמצאים רק אונליין. הגישה אליהם היא כמובן עם סיסמה.
אם מישהו מחברי הפורום יוכל לשלוח לי אותם כקבצים, זה היה מאוד משמח!
תודה
עודד

אור302

New member
אפרופו הספרייה באוסטין, למי שיש גישה.

זו הספרייה היחידה בעולם שמחזיקה איזה עותק של דוקטורט שנכתב בדרום אפריקה בשנות השמונים באיזה עניין של ספרות השואה. גם בדרום אפריקה הוא כבר איננו. אם מישהו יכול להוציא את הספר, לשלוח לי בפדקס ואני אשלח חזרה, אני מוכן להחזיר הוצאות.

אור302

New member
הזמנתי לפני שנה. ההזמנה תקועה.

אולי אני צריך לברר מה קורה עם זה במנהלה. לא בטוח שבכלל תהיה להם תשובה.

אור302

New member
התפתחויות ובירורים!

התקשרתי לספרייה אצלנו ומסתבר שלפי הרישומים הספרייה שלנו שילמה חמישים דולר קנס כי הספר מתועד שהגיע אבל אבד! מעולם לא מצאו אותו אצלנו אבל לאוסטין יש (אם כי לא הציגו) קבלה שהספר התקבל. באתר של אוסטין כתוב שהספר חסר ואצלנו הוא איננו, משמע: אבד העותק היחיד של עבודת דיסרטציה שנכתבה בדרום אפריקה בתחום ספרות השואה. אין אותו באפריקה ואני לא מצליח לאתר את הדוקטורנטית האלמונית בשום מקום ברשת. זהו, אבדה עוד חלקה של חכמת ישראל.
&nbsp
מה שכן מצאתי מאמר שלה בנושא בכינוס דברי המוסד למדעי היהדות בדרום אפריקה. יש פרטים בגוגל בוקס אבל כמובן לא את הספר עצמו שקיים בסטנפורד. הזמנתי משום ונקווה שיגיע כי זה אחד העותקים היחידים. אולי שם אמצא איזה פרט מזהה על הכותבת שאולי תוכל לשלוח לי עותק.

phon mutz

New member
תודה על התשובות והעזרה

בינתיים הצלחתי להציץ בתוכן, ולא נראה מאוד רלוונטי למה שאני צריך. אז וויתרתי על המשך הקריאה.
שוב תודה!

למעלה