גירף ברמת החייל

גירף ברמת החייל

היום אכלתי במסעדת גירף עוף בלימון, והתחלתי לסבול מכאבי בטן וריצות לשרותים. חבריי לעבודה אכלו שם יום קודם(אנחנו עובדים באזור) וגם הם דיווחו על אותה תחושה. פשוט לידיעה, סך הכל מדובר במסעדה טובה אבל איןצורך לרדת באיכות האוכל בגלל כמות האנשים כי אחרת לא יגיעו אנשים

Lear22

New member
זו המנה האהובה על ידידה שלי

והיא מחפשת בנרות את הרוטב למנה... מישהו? אגב לדעתי ג'רף ברמת החייל הוא הסניף הטוב ביותר של הג'ירף, גם מבחינת מבחר המנות מחוץ לנודלס וגם מבחינת הנוחות, האוירה ואי הצפיפות שיש באבן גבירול ולפעמים בהרצליה

Siren

New member
מסכים

גם לדעתי הסניף ברמת החייל הוא הטוב ביותר. אני לאחרונה התמכרתי למנת הקופיפי שלהם.

liti

New member
אני דווקא לא אוהבת את המנה הזו,

זה סך הכל שניצל דק ופשוט עליו שופכים את הרוטב הזה. אז כל הכבוד על ההברקה בתפריט המתארת את המנה כ"חזה עוף בטמפורה" אבל זו מנה פשוטה ביותר שלטעמי נופלת עשרות מונים משאר המנות שלהם.

ליאן.

New member
גם אחותי אכלה השבוע בג'ירף,

בסניף ההרצלייני שלהם, וסבלה מכאבי בטן עזים עד שלבסוף הקיאה את נשמתה. אני לא בטוחה איזו מנה זו היתה. נדמה לי משהו סיני מוקפץ..

שח_מט

New member
ואני נפלתי

אתמול בצהריים בטוק טוק ברמת החייל. אבל אני בטוח שכל המקרים האלה נקודתיים ויכולים לקרות בכל מקום מה גם שלא בטוח שהם קשורים ישירות לאוכל. בכל מקרה ההמלצה שלי לקיץ - המנעו ממיונז. הגורם מספר אחד לבעיות. שח

liti

New member
לא לעניין,

אני מקווה שלנפגעות שלום. טוב שעדכנתן אותנו!

gershon17

New member
כזה מקבץ של אירועים?

זה לא מקרי. משהו מאד מסריח בג'ירף לדעתי (הו, משחק מילים שכזה). נראה לי די הגיוני שאף אחד לא ילך וינסה אותם בעתיד הקרוב. למה צריך להסתכן?

חייבת להודות

שהסניף בהרצליה היה מאוד חביב עלינו עד ששמנו לב לירידה רצינית ברמה.. הסושי היה חובבני,בקשנו ללא חריף במנות הנודלס ולא היתה התיחסות.. בקיצור הפסקנו להגיע למקום. לעומת זאת אם כבר מדברים על המתחם הנ"ל אציין לטובה את לה פסטה פרסקה ששומרת על רמה גבוהה של המנות. הפרמיג'אנה והספגטי ברוטב רוזה הם הפייבוריט שלי להעביר שם ארוחת צהריים נחמדה. החיסרון במקום: אוירה של חדר-אוכל קיבוצי (מי כמוני יודעת מה זה )..

למעלה