ג'ירף - ביקורת

גידי42

New member
ג'ירף - ביקורת

את המקום לחגוג את סיומו של השבוע הראשון של הטירונות בחרה בעלת ה"שימחה" שכבר שבוע תמים לא בא "סושי לפיה" כהגדרתה.הסניף של ג'ירף (בכלל ג'ירף על שלל סניפו חביב מאד בקרב הצעירים בעיקר בגלל התימחור השפוי של המנות) ברמת החיל נבחר לצורך שבירת העינוי של האוכל הצבאי. קרובי משפחה הודעקו מכל קצווי המטרופוליטין וכך מצאנו את עצמינו מחשבים כמה יעלה לנו סיום של כל עוד שבוע בצבא ( 4 שבועות. 12 חודשים, 2 שנים וכו') מה שהעכיר לנו קצת את מצב הרוח אבל בהחלט לא הרס את התיאבון. ראשונות: אגרול ירקות טעים ביותר, גיוזה מעולה, מנת סשימי שנראתה מעולה גם כן. קומבינצית סושי, ניגרי, סלמון סקין ו2 קונוסים - שווה להפליא, (בכלל נדמה שג'ירף זה המקום היחיד שאפשר לאכול סושי האיכות הרבה למעלה מסביר, בלי להכנס לחובות) עיקריות : חצי מנה "בייבי ריבס" (למרות שאולי זה לא המקום למנה כזו הצלעות היו מעולות והמחיר למנה 58 ש"ח שזה מצחיק ביחס לדיקסי, עד העצם, בירנבאום, גיליס , סטפאן וכו'), "המנה החריפה" זה ירקות ועוף ברוטב חריף על מצע של אורז, מנה בהחלט טובה ומשביעה. אודיאון ירקות (מנת נודלס עם ירקות) ונודלס עם פירות ים (שם המנה זרח מפירחוני) שהיתה החלשה בחבורה ,למרות ההמלצה הנלהבת בעליל של המלצרית האסרטיבית שלנו, (שנזם אדיר כיסה את האיבר שאני נוהג לקנח ממנו נזלת.) הקיצוצים בתקציב בהחלט השאירו את חותמם והיה צריך ארכיאולוג מדופלם על מנת לחשוף את קצת השרימפס והקלמרי שהסתתרו בינות לאיטריות.גם הרוטב היה סמיך משהוא ודומננטי הרבה יותר ממה שרוטב צריך להיות. אבל הסה"כ היה חיובי ביותר. על כל אלה ,בצירוף שתיה קלה ו-4 בירות שילמנו 440 ש"ח לפני תשר. בסה"כ מקום נעים מאד. שרות מקצועי ואדיב. תימחור הגון ואוכל בהחלט סביר. מאד מומלץ.

פינליש

New member
כבר אמרתי שאני לא אוהבת ../images/Emo166.gif

את הג'ירפה ! אבל אני חייבת לציין שיש לך בכתיבת הביקורות את התכונה המופלאה לגרום לאוכל לסקרן אותי ולתאר את הארוחה במדויק כולל טעמים וריחות. דבר אחד לא ברור לי. 4 בירות ?! כאילו מה?! אחרי שבוע בטירונות הייתי הולכת לבר ומורידה משהו הרבה יותר חזק. הרבה הרבה יותר חזק ונקי אם אתה מבין למה אני מתכוונת. אני מקווה שלפחות לשם היא המשיכה בלילה.

גידי42

New member
4 בירות זה המלווים....

היא בכלל לא שותה בירה. ולגבי ההמשך... אני סומך עליה!!!

תלתלית

New member
../images/Emo42.gif

אני בדרך כלל לא מתלהבת מאוכל סיני.. אבל הביקורת שלך, גידי סקרנה אותי לנסות.

liti

New member
את חייבת לנסות!

הג'ירף היא אחת המסעדות האהובות עלי, בפרט סניף רמת החייל בו ביקר גידוש. האוכל שם הוא אסייתי בכלל ולא רק סיני, והקינוחים הם בסגנון צרפתי.

גידי42

New member
מנות אחרונות בג'ירף -

אפרופו קינוחים. יש לי חברים שאני ממש מחדיק מהם מבינים בתחום הקולונרי, שכל בילוי שלהם מסתיים בג'ירף באבן גבירול רק עבור הקינוחים. פעם ישבתי איתם שם ואכן הקינוחים שם הם מהמעולים בעיר. אז מי שבא לו יכול בסוף הלילה לדגום רק את הקינוחים.אני שכמעט לא אוכל מתוקים לא יכול ממש לעזור בקטע הזה.

שח_מט

New member
מקורותיי אומרים שהג'ירף ברמת החייל

השתפר מאוד בחצי שנה האחרונה לאחר שבהתחלה היה אחיו "המפגר" של הרצליה ואבן גבירול. אני זוכר שבאזור אמצע 2001 די סמוך לפתיחתו הייתי שם פעמיים וממש לא התלהבתי. נחזור ונראה. מה גם שאת אוונגרד ממול עוד לא דגמנו. יש שם חגיגה ביום העצמאות עם סרט והפתעות S

anat11

New member
דגמתי אותם אתמול בערב,

והיה כדלקמן: המתנו כ-10 דקות לשולחן (מי אמר מיתון?) לאחר שהושבנו, הבטיחו להביא מייד תפריטים ואז התאדו. רק אחרי כ- 10-15 דק' מישהו שם לב שעוד לא קיבלנו תפריטים והתנצל עמוקות. באותו ענין - האוכל הגיע מהר אבל החשבון שוב הגיע מאד לאט. בסה"כ - שירות לא ברמה אחידה. האוכל עצמו היה טעים מאד. לקחנו סלט טונה צרובה ועוד מנה ראשונה ששכחתי (סליחה, אני עוד לא מיומנת), שהיה מוצלח (ומנות נדיבות). לעיקרית לקחנו אודון פטריות טוב (שוב: מנה נדיבה מאד) ואני לקחתי 3 קונוסים. טעים. סיימנו מנה אחרונה שהומלצה ע"י המלצר והיתה מבוססת על מוס פסיפלורה. למטה היה בסקויט ולמעלה תותים. טעים בהחלט. סה"כ היינו מרוצים מאד (בכפוף לשירות - ר' לעיל).

Siren

New member
מסכים כמעט עם כל מילה

הג'ירף הוא המקום הלא רישמי האהוב עליי ויוצא לאכול שם לעיתים קרובות. הריבס מגיעים עם טמפורה ירקות שורש ברוטב אלוהי והוא חובה לאוהבי הבשר המתוק. מנה מומלצת נוספת היא פטריית הפורטבלו שדוברה כאן הרבה בעבר.

אגב, גם במשלוחים הם אחלה

הזמנו מהם לפני כשבועיים (בפסח) קומבינציית סושי (48ש"ח - 6 מאקי, 2-3 ניגירי וקונוס) ושתי מנות (חצילים ואורז, והמנה המעושנת). היה טעים, לא יקר והעיקר- הבחורה בטלפון הייתה אחלה ובאמת גרמה לנו לעבור מהמנה הקריספית למעושנת כי זו עוברת יותר טוב משלוח וכיוצב'... מאוד אהבתי את היחס !

למעלה