גירסת החינם של thinkDB

גירסת החינם של thinkDB

נראה לי שזה קובץ גרסת החינם של thinkDb, הקובץ הופץ בעבר באתר החברה לפני יציאת גרסה 2.5 שהיא כבר אינה חינמית אם זה לא הקובץ הנכון אנא עדכנו אותי בהקדם על מנת שאוכל לחפש אצלי שוב כי יש לי כמה קבצים של thinkDB במחשב ... כמובן, שנו את שם הקובץ מ thinkdb21.jpg ל thinkdb21.zip The Colonel

bigmoe

New member
COLONEL אני לא מצליח הוריד את הJPG

אם אתה יכול תשלח לי בבקשה את זה לכתובת [email protected] או לחלופין תעלה את זה לרשת (אתה יכול לפתוח אתר לדוגמא בGEOCITIES ולעלות את הקובץ לשם.

bigmoe

New member
הצלחתי לקמבן ולהוריד את הקובץ אבל ../images/Emo10.gif

בכל אופן שפתחתי אותו יש לו אופציות REGISRETION וגם TRY-IT ל10 ימים, האם אתה בטוח שזו הגירסה הנכונה ?

pvman

New member
יש לי את הקובץ המתאים

אבל אני קצת מתברבר עם המנוע של הפורום. ניסיתי "להוריד" (לנסיון) את הקובץ שהציב הקולונל, אבל המחשב שלי צוחק עלי. ההנחה שלי היא שאם אני לא מצליח לקרוא, אולי לא אצליח לכתוב. אז, קולונל יקר, אם אתה מעוניין לטפל בזה - אני אשלח לך בדוא"ל את הקובץ של תוכנת החינם (של הפאלם. קובץ זיפ במשקל של 180). לגבי הדסקטופ: זה שוקל כ- 6 מגה. אצלי הוא לא עלה במכה ראשונה מפני שהיו חסרים לי שני קבצים של מיקרוסופט (במשקל כולל של 12 מגה). למי שאין סבלנות - אני לא ממליץ להתחיל להתעסק עם זה. אם למישהו יש רעיון אני אני יכול לעזור לפורום עם קובץ הדסקטופ - אשמח לשמוע.

bigmoe

New member
אודה לך מאווד עם תשלח לי את הקובץ..

לכתובת [email protected] הגירסת חינם הים 2.0 ולא 2.1 שקולונל העלה לפורום. בתודה bigmoe

pvman

New member
קצת בעייתי

אני בדרך לחו"ל (עסקים) ואין לי כרגע זמן לחפור שוב. פנה לבחור ששלחתי אליו קודם, אל אל הקולונל. אם אתה לא מצליח - אני מתוכנן לחזור ביום שישי. אשמח לעזור אז. בכל מקרה, אני מציע שמישהו ינסה להציב כאן את הקובץ. נראה לי שהוא מאוד מבוקש וחבל להתעסק עם משלוח בדוא"ל.

נסיון שני - thinkDB והערה ...

הדסקטופ הוא אינו חינמי והוא עושה בעיות עם העברית את שני הקבצים שהוא דורש ניתן להוריד מאתר מייקרוסופט ומשקלם אכן בסביבות 12 מגה ... נסיון שני יוצא לדרך ... נוהל שינוי השם ידוע ... בהצלחה... The Colonel

eligrt

New member
עם משחק פשוט ברג´יסטרי תוכלו.... ../images/Emo66.gif

להפוך את זהל try IT (375 day left.... ראו תמונה מצורפת..... ואי... אני ממש מתבייש בעצמי...

למעלה