גירסה גרועה!

kripton

New member
גירסה גרועה! ../images/Emo10.gif

שמעתם את הגירסא של מוקי ושל ברי לשיר "משיח" של שלום חנוך...?? איזה בזיון - כזה גרוע... אדוני ישמור - מה קורה לברי?!?! שמישהו יציל אותו!!!! ואני עדיין מחפש את הגרסא של ברי לשיר "דם דם" של אריס סאן - בבקשה תעדכנו אותי בפרטי אם יש לכם...

כמו כולנו ../images/Emo4.gif

בקשר למשיח... אני דווקא חשוב שזה ממש לא רע מתי שמעת? אני שמעתי בניצנים לפני שנה

גם לי לא יצא לשמוע אותו....

אני אנסה להוריד אותו עכשיו אבל ...אולי חלקכם תשנאו אותי אבל אף פעם לא מתתי על השיר הזה...למרות שהוא חביב...

דווקא לא!

אבא שלי התקשר להשמיע לי את זה באמצע שיעור תנ"ך... תגידו, זה לא היה בהופעה של מוקי שנה שעברה בפסטיבל ניצנים? כי נראה לי שכן, אבל אני לא לגמרי סגורה על זה.... ואם כבר ביזיון... "דם דם" היה באמת לא משהו....

ליטן א

New member
גירסה עלובה.

חיפשתי את הפורום הזה, רק בשביל להוציא קצת עצבים. עצבים על ברי ועל גלגל"צ. עצבים על ברי - גירסה כזאת דפוקה לא שמעתי כבר שנתיים בערך (מאז שיצאה איזה גירסה חדשה לשיר מצויין באנגלית, שהרגע ברח לי השם שלו.. מין גירסה שחורה שלו..) ועצבים על גלגל"צ - כל שיר שיוצא אתם משמיעים פעם בשעה? אין לכם "ביקורת איכות"?? איזה זוועה של שיר. תוחזר הגירסה המקורית לאלתר. לאות מחאה, הורדתי מהאינטרנט עכשיו את הגירסה המקורית, לשמוע את שלום חנוך שר את זה איזה 4-5 פעמים, עד שאני ארגע מהשינוי העלוב הזה..

ליטן א

New member
רק הערה קטנה..

הגירסה הדפוקה שאמרתי ששמעתי לפני שנתיים, לא הייתה של ברי.. סתם גירסה דפוקה של שיר אהוב, שהרסה אותו לגמרי.

ליטן א

New member
האמת שיש לי אותו..

אבל בדיוק לפני כמה ימים נתתי אותו לחבר שלי, והוא עדיין לא החזיר לי אותו...
והייתי בקריז, הייתי חייב את זה ומהר..

giba70

New member
ברוך הבא אמרנו כבר? ../images/Emo24.gif

מקווה שלמרות הסיבה לבואך, תמצא כאן דברים שיגרמו לך להישאר. יש הרבה שירים שברי סחרוף עשה להם גירסה משלו וברוב המקרים זה היה מוצלח מאוד, בשל האינטרפרטציה המיוחדת שיש לו לכל שיר ושיר: "עוד חוזר הניגון" זו דוגמה בולטת, אבל גם שיר כמו "אליפלט" מתוך "שרים בכיכר" בערב יום הזיכרון ב-1998 מבוצע בצורה מאוד מיוחדת. בקיצור, אם הגירסה ההיא זה כל מה שאתה יודע על סחרוף, אולי תקרא קצת ותשכיל, מקווה שגם תוכל לתרום לידע שלנו.

יו אז זה הוא

חצי שמעתי את השיר ואמרתי למי שנסע איתי שזה נשמע כמו ברי וקיוויתי שלא.....
אז זה כן הוא....

ענת1986

New member
מישהו יכול לשלוח לי אותו???

נדמה לי שאני היחידה שעדיין לא שמעתי...
אם למישהו יש אני ממש אודה לו אם ישלח לי לאייסי... ואגב... נחשו למי יש חתימה בפעם הראשונה??? נכון מאוד! לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי לי.... זהו לבינתיים

למעלה