גירסאות

A.L (boy)

New member
גירסאות

חשבתם פעם למה אנסטסיה, או אמנים בכלל, מוציאים גירסאות שונות של אותם שירים לאירופה ואמריקה? כאילו מה? באמריקה לא יאהבו את הגירסה הדאנסית והקצבית של One day in your Life אלא יעדיפו את ה"רגועה" יותר? ולמה להכניס טראקים מסויימים לאלבום בגירסא אחת ולהוציא אותם מהגירסה השניה? זרמים שונים בטעם ובמוסיקה? המממ.. לא יודע..

DIRRTY

New member
מן הסתם........................

כי לאמריקה ולאירופה יש סיגנונות שונים וכנראה שהאמריקנים לא רוצים משהו חזק כמו 11 בספטמבר וד"א תתקין מסנגר\איסיקיו

A.L (boy)

New member
מה זה קשור?

סגנונות שונים.. זה הסגנון של אנסטסיה פופ-דאנס כזה.. אני עדיין לא מבין מה הסיבה להוציא גירסא שונה לשיר קצבי..

הוריי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif מישהו חכם בפורום../images/Emo70.gif

גם אני תהיתי, ואני חושב שזה בגלל שכבר שנים יש הבדלים ב-הכל בין האמריקאים לאירופאים, ממידות הנעליים ועד לפורמטי הדיוידי... אז אני חושב שבאמת השירים שבוחרים לכל מהדורה נבחרו בקפדנות ע"י אנשים שמכירים את הטעם המתאים... (אם יש כזה, כמובן שזה הכללות ענקיות)... לכן, לדוגמה, אוהבי אנסטסיה באירופה היו יכולים להשיג את הדואט עם פיית' אוונס (
- על הדואט...) רק במהדורת האספנים (יש לי
) ואילו האמריקאים שקנו (?) את הדיסק קיבלו אותו בלי להתאמץ להוציע עוד 4 דולר מהכיס. האמתי שגם לי זה נראה די מגוחך, אבל כנראה מנסים להתאים את השירים יותר למתכונת האמריקאית המקובלת...לא
זה יכול להיות דיון מרתק, בבקשה כולם להגיב ולהעלות עוד דברים ששמתם לב ששונים בגרסאות של מלכתנו
ולדוד- מה הפאקינג קשר ל11 בספטמבר

DIRRTY

New member
הפאקינג הוא שיענו

ה -11 בספטמבר הוא זיעזוע חק וחוס מזה אהבתי את 2 הגירסאות של ואן דיא ין יור לייף (למרות שבישראל הגירסה האירופאית יותר הולכת)

A.L (boy)

New member
ובגלל ה- 11 בספטמבר..

אסור להם לשמוע מוסיקה קיצבית?

DIRRTY

New member
מממממ.....

לא מותר להם לשמוע מיוזיק קצבי ד"א מצאתי ניוז על אנסטסיה רק אני לא מוצא מי יתרגם לי תניוז איכפת לך לפנות עלי למסרים כדי לעזור לי

למעלה