גירוש מהארץ

SaVelik

New member
תקן אותי אם אני טועה,

אבל שיטוף פעולה במטרת מרמה..

een ogenblik

New member
נישואים פיקטיביים

הם העמדת פנים שבני הזוג נשואים למען קבלת טובת הנאה כלשהי, ובמצב כזה שני בני הזוג עוברים על החוק.
מחיה משותפת של כמה שנים, חתונה שכמעט מייד לאחריה מתגרשים, אינם נישואים פיקטיביים. יכול להיות שלאחד הצדדים היו מטרות שאינן קשורות לזוגיות (כמו קבלת אשרה), אך במקרה שלכם, המטרות הושגו גם ללא חתונה (מחיה חוקית בישראל), ומי שפירק את הנישואים היה הצד שהיה לו מה להפסיד (היא גורשה מישראל מיידית).

אתה מרגיש שהיא רימתה אותך, וחושב שהיא מרמה את הגבר החדש בחייה. זו אופציה אפשרית כמובן, ולנו אין את מלוא הפרטים כדי לדעת, אך על פי מה שסיפרת לא היה פה סיפור של נישואים פיקטיביים, אלא זוגיות כושלת. מכיוון שלא היו אלו נישואים פיקטיביים, לא היה למשרד הפנים מה לגלות. לעומת זאת, כעת יש להם רישום של אשרות העבר שלה, ושל גירושה מהארץ. אם היא לא תצליח לשכנע את משרד הפנים בכנות הקשר (והפעם הקשר יבדק בצורה מחמירה לאור סיפור העבר), היא במילא לא תקבל אשרה. אם היא קיבלה אשרה, היא כנראה שיכנעה בכנות הקשר, ואולי בצדק. כי אם היא התגרשה ממך בזמן כה לא נח עבורה ובעבור אשרת השהיה שלה כאשר בחייה כבר היה גבר חדש, יכול להיות שהגבר החדש הוא קשר אמיתי.

אתה יכול לפנות למשרד הפנים ולהתלונן עליה. אתה יכול להקשות על חיה. אבל הבא בחשבון שאתה עושה זאת מתוך כעסים על מה שארע בניכם, ושקול האם שווה לך להתרכז בזה במקום להמשיך הלאה (אמרת במקום אחר שאתה נשוי עם ילד?)

זו המטרה

תודה על התשובה. הבנתי שאסור לי להשתמש במושג של "נישואין פיקטיביים" כי המושג הזה כוונתו לאשמה של שני הצדדים ובמצב הזה זה לא כך.
יש לי סיבות להקשות על חייה וגם אם לא יגרשו אותה מהארץ אז שיבדקו אותה טוב טוב לפני שמאשרים לה את האשרה. אני עושה את זה לא בגלל מה שהיא עשתה בעבר אלא מה שהיא עושה כיום. היא מעללת לנו חיים קשים מאוד, גם לי וגם לאשתי. זה בן אדם מאוד מאוד בעייתי.היא כל הזמן מחפשת על מה לתבוע אותנו ואיפה להציק לנו. בקיצור, אם אני אצליח להקשות על חייה ולהרוס את המטרות שלה או את השקט שלה אז זו המטרה וזוהי זכותי במיוחד שאני לא הולך להמציא שום דבר ולדבר רק את אמת.

randyloo

New member
אני ממליץ להניח

מעבר לשאלות המוסריות שעלו כאן (וקבלת עליהן מגוון תשובות) מה ששניכם עשיתם היה בניגוד לחוק. לדעתי, למענך, תניח לעבר ואל תפתח את קופת השרצים הזו שכן היא עלולה לסבך אותך. אם תתעקש אתה כמובן מוזמן לכתוב למשרד הפנים, אין פרוצדורה מסודרת בנושא אך בטוחני שתמצא את הדרך לעשות זאת.

תודה על התשובה

לא, אין קשר אלי ואני כן אזרח ישראל והתחתנתי מתוך רגשות. אני התכוונתי שהיא זאת שהתחתנה איתי מתוך אינטרס, כך ששיתוף פעולה אין כאן. גיליתי את הפיקטיביות רק לאחר החתונה. כמובן שכבר התייעצתי עם מספר עורכי דין על מנת לעשות תביעה מסודרת דרך בית משפט וזה אפשרי אבל התביעה עולה כסף, ובמשרד הפנים אני יכול לעשות את זה ללא תשלום. כך שיש כאן עילה וז לא קטנוניות שווא. הרי גם המדינה לא מעוניינת להחזיק מישהי בישראל שנכנסה לכאן במרמת רגשות.
פניתי לפה רק כדי לדעת אם יש פרוצדורה מסודרת. אמרתם לי שאין וזה הכל.
ולגבי הבעיתיות המוסרית אז אף אחד לא יודע מה מוסרי ומה לא. כשאתה רואה שמישהו עושה אבל לך מרב תמימותך ולאחר מכן עושה את זה לעוד מישהו אז מחובתך להתריע על כך.
במיוחד שכיום נושא הכניסות לארץ הוא נושא שמתייחסים אליו ברצינות יתרה ולכן יש כאן מקום למילה שלי, שהרי גם כך מערערים על אם מגיע לה אשרה או לא ואני רק מוסיף לעניין וזה הכל.
תודה על התשובה.

meninblack4

New member
אני לא מבין מה אתה רוצה בכלל.

אתה מרגיש שנעקצת? שכור עורך דין ישראלי שיש לו רישיון לעבוד גם ברוסיה ותתבע אותה ברוסיה.
אתה יודע כמה גברים אני מכיר שנעקצו? מה זה עוזר לך שתלך למשרד הפנים ותגיד שנעקצת?
אז נגיד לא יתנו לה להיכנס לארץ? זה יעשה לך יותר טוב? תרגיש שהתנקמת בה?
עזור שחרר זה לא יעזור לך, משרד הפנים יחליט אם היא יכולה להיכנס או לא.

יש הרבה דברים שלא אמרתי כאן

אני לא בא להתייעץ אם אני עושה נכון או לא והאם כדאי. המטרה שלי היא שהיא לא תגור בישראל או שלפחות יוציאו ממנה את המיץ עד שיאשרו לה ולא חשוב מה הסיבה. אם היא הייתה עוזבת אותנו בשקט אז מילא אבל היא מציקה לנו. כך מה שאני עושה כאן זה שואל כיצד כותבים מכתב, וכבר מצאתי את הנוסח. לא שאלתי אם מה שאני עושה זה מוסרי או לא. כך שאם עוד מישהו רוצה להגיד לי שאני צריך לעזוב אותה בשקט אז אין צורך לכתוב לי את זה, לא בשביל זה פתחתי כאן את הנושא. חוץ מזה מחובתי בתור אזרח ישראל, להגיד את האמת ולא להסתיר את מה שאני יודע. אם יש לי מכתבים חשובים שחשוב שמשרד הפנים יקבלו אותם אז הם צריכים לקבל אותם.

שמע

מישרד הפנים זה לא פקיד אחד
אלה אלפי פקידים .
כך כול מה שאתה /את. מחרבש כאן
לא מעניין את מישרד הפנים . ומישרד הפנים לא מיתיחס לסיפורים כמו שלך . כי אתה כלום במישרד הפנים
גם בפתיח את כותב
"לפני מספר שנים התחתנתי עם מישהי לא יהודיה מרוסיה והבאתי אותה לארץ. גרנו מספר שנים ביחד ואז התחתנו" סוף ציטוט
אתה כותב שהיתחתנתה איתה . אחרי זה אתה כותב שעוד פעם היתחתנהתה בישראל .
גם לא ניתן לגור עם תושבת זרה מספר שנים ללא חתונה בישראל
כך שכול הסיפור שלך לא ניראה אמיתי
סתם חיברתה סיפור
שהחברה יענו לך
אתה כותב על סיפורי אלף ליילה וליילה של נקמה
זה יש רק באגדות
לך בנה לך חיים מעבר לפורום
חג פסח כשר

randyloo

New member
אכן רק קרמר היה חסר בסיפור

prizman

New member
אולי לא תאהבו שאגיד אבל במקרה הזה קרמר צודק.

הסיפור הזה אידיוטי לחלוטין.

פריזמן . יש גולשים

שאוהבים לשחרר קיטור .כאן בפורום .
עוד מעט אני הולך להצביע עים SO
היא תומכת בביבי
עקבה אחרי התשדירים

הייתי מתעלם עכשיו מההודעה הזאת שלך

אבל יש דבר אחד שלא יכלתי להתעלם ממנו . אתה עושה מעצמך כזה חכם שיודע מה כן משרד הפנים צריך ומה הוא לא צריך.
אז קודם כל תדע לך שנסעתי אתמול פיזית למשרד הפנים כי לא ידעתי איך ולאן להעביר את המכתב וכן נתנו לי לי לדבר עם אחד הפקידים אשר קבל ממני את ההצהרות ואף החתים אותי על איזה טופס שאני דובר אמת. אחר כך נתנו לי לכתוב את כל מה שאמרתי וחתמתי גם על זה. לקחו ממני צילומים של כל המסרונים ממנה שעשיתי ואמרו שיקחו את זה בחשבון. כמובן שאף אחד לא יידע אותי במה הוחלט אבל הם יעשו את השיקולים שלהם ויקחו בחשבון את ההצהרות שלי. בנוסף לכך אולי גם יקראו לעי שוב להצהיר ביחד איתה ועם אשתי כי גם אשתי די מעורבת פה. אז זה א'. רק רציתי להראות שכל מי שרשם פה שאני מתעסק בשטויות, אז הנה בבקשה, הם כן התייחסו אלי.
דבר נוסף שרציתי להגיד לך : אכן כן ניתן לגור עם תושבת זרה ללא חתונה, פשוט אין לה אשרת עבודה והיא כל הזמן צריכה להאריך את האישור שלה בתור תיירת. אתה יכול לשאול כאן מי שאתה רוצה וכולם יגידו לך את זה. תיירת שמאריכה את האישור שלה כל כמה זמן, יכולה להשאר פה בלי אישור עבודה אבל.
אנחנו טסנו להתחתן ברוסיה והתגרשנו בישראל ואחר כך פגשתי בישראל את אשתי הנוכחית שהיא אזרחית ישראל והתחתנתי איתה.

אם הייתי רוצה "שחברה יענו לי" הייתי כותב באיזה פורום שיש בו יותר "אקשן", אתה לא חושב? או נראה לך שנושא האשרות והמעמד הוא נושא הכי מעניין? מעבר לכך "לדבר עם החברה" כיום אפשר בדרכים הרבה יותר משוכללות ומעניינות.
האמת שכל המטרה שלי הייתה שעו"ד יענה לי ולא משתמשי פורום כי לא רוציתי לעשות איזו טעות אבל כפי שאתה רואה בסופו הצלחתי גם ללא עזרה של אף אחד כאן. אז תודה בכל מקרה וחג כשר ושמח.

בשביל לדבר עים פקיד

ולתת מיסמכים . צריך להזמין תור של 3 חודשים
אין דבר כזה . מיד מדברים .
יש מודעין . ושם אתה מוזמן לעוד 3 חודשים
אני הייתי הרבה פעמים במודיעין . ורציתי תור קרוב . כי הכול הייה מוכן לויזה
המינימום שקבלתי זה הייה 60 יום המתנה . ביגלל חגי תישרי . והיום יהייה חופש 8 ימיי פסח
איך קיבלו אותך מיד ?????????? מעניין
כך שכול הסיפור שלך שאתה מחפש את טובת המדינה לא ניראה לי

לא צריך לחכות

כשמדובר בהתהליך של אישור קבלת אשרה למישהו זר ויש הוכחות היכולות להשפיע (כמו מכתבים חשובים או חברים, שכנים, מכירים שיכולים להגיד דברים חשובים שמשפיעים על ההחלטה) אז הם כן מקבלים אותך כי עד שיעברו 3 חודשים כמו שהנך אומר אז הם כבר יסיימו את התהליך, לדעתי זאת הסיבה שקבלו אותי. האמת הסיבות לא ממש חשובות לי, העיקר התוצאה.
וזה נכון שאני לא רק מחפש את טובת המדינה, כלומר, גם טובת המדינה אבל יש פה גם רצון שלי לחיות בשקט ושהיא תפסיק להציק לנו. יש עוד כמה פרטים שאני לא יכול להגיד כאן בפורום אבל יש סיבות נוספות להוציא אותה מהארץ. לדעתי לא מגיע לה להיות כאן אבל את זה יחליטו הרשויות ולא אני כמובן.
לא מדובר בנקמה כלל וכלל כי כבר עבר מספיק זמן ויש לי משפחה ואשתי מעורבת בכל התלונה הזו למשרד הפנים.
את שאר התביעות נגדה אני הולך להעביר בדרך הסטנדרטית של עו"ד ובית משפט כמובן.

במודיעין יש תור ארוך

הפקידה קובעת לך תור וזהוא
היא לא מאזינה לכלום .
יתר הפקידות עסוקות עים אנשים שקבעו להם תור מיזמן
מקציבים 15 דקות לכול אדם או זוג
כל שלא יכול להיות שישבו איתך 60 דקות
ואים אתה מת"א אז ההמתה זה 6 חודשים לפחות
כך שספר לילדים את הסיפור שלך . על מיקרה שלא הייה ולא ניברא
סתם יושב מול המחשב וכותב
אישתך מרשה לך זמן לישרוף סתם כך?

המשרד הפנים הוא לא במרכז.

אני לא מהמרכז. אני לא רוצה להגיד שום דבר שיסמן עלי כי לך תדע מי מכיר את מי ולמי הסיפור הזה יגיע כי מדינת ישראל היא מדינה קטנה. אבל זה רחוק מאוד מהמרכז.
לגבי אישתי אז אני אהייה כנה ואגיד שכל זה הייה רעיון שלה, בזמן שהיא מחפשת עורכי דין ובונה תביעות אחרות ובצדק, היא ביקשה שגם אעשה משהו בנושא זה.

למעלה