גירוש מהארץ

גירוש מהארץ

לפני מספר שנים התחתנתי עם מישהי לא יהודיה מרוסיה והבאתי אותה לארץ. גרנו מספר שנים ביחד ואז התחתנו. אחרי שהתחתנו היא קבלה אשרה ואישור עבודה ואז כעבור שלושה חודשים החליטה שרוצה להתגרש ממני. ברגע שהתגרשנו, גירשו אותה מהארץ ואז כעבור חודש וחצי היא שוב מתחתנת עם ישראלי אחר ומגיעה לארץ וכרגע נמצאית בתהליך קבלת אשרה. לאן אני יכול לפנות וכיצג לעשות זאת בצורה הנכונה כדי שמשרד הפנים יבדקו אותה טוב לפני שנותנים לה אשרה.?אמנם זאת דעתי בלבד אך, יש כאן מקום להעיר את תשומת לבם של משרד הפנים כדי לעשות בדיקה מעמיקה. לאן ואיך אני פונה?

בדיקה מעמיקה בקשר למה?

כל הכניסות והשהיות שלה בארץ מתועדות כפי שצריך במחשב, שנים אחורה. משרד הפנים יודע בדיוק מה שכתבת והם יבררו מה שהם צריכים גם בלי הפניה שלך.
אני מבינה שנפגעת מכל הסיפור, אבל זה באמת ענין אישי שלך ולא קשור לרשויות.

זה כן קשור לרשויות

בסופו של דבר אין כאן שום אינטרס אישי כמעט, יש אולי במקצת אבל זה לא שייך ליחסים שהיו לנו. הרי כדי להוכיח כנות הקשר, משרד הפנים שואל שואל את החברים שלהם לגביהם, אז אני חושבת שאם אני אתן הצהרה של מה שהייה זה גם יהייה חשוב לבם. שהרי אם מעניין אותם דעתם של קרובים, חברים, ידידים, שכנים וכו' אז גם דעתי אמורה להיות חשובה. אם פעם אחת היא התחתנה פקטיבית, זה יכול לקרות גם בפעם השניה. עובדה שהייתה לנו חתונה פקטיבית ומשרד הפנים לא עלו על זה...אז למה שלא ידעו מזה?

stkachov

New member
משרד הפנים לא צריך אותך

כדי לבדוק את כנות הקשר. להפך, אם היא התגרשה ממך זה רק מראה שלא היה אכפת לה לוותר על מעמדה בישראל ולעזוב את המדינה, כך שהטענה שהיא התחתנה מחדש ע ישראלי רק כדי להגיע לארץ היא בעייתית.
&nbsp
אתה נוהג בצורה לא ראויה. לא הצליח לכם? שחרר ותתקדם הלאה.

La Milagrosa

New member
אני דווקא מבינה אותו !!!

הבחורה כנראה ניצלה אותו בצורה שמגעילה את התחת, וצחקה לו בפרצוף כשהיא משתמשת ברגשות הכי כנים שלו. אני מבינה אותו שהוא רוצה שהיא תשלם על זה.
זה מקסים איך שבפורומים כולם מלאכי שרת סלחנים וטהורים.

תודה לך

מה שאמרת זה נכון לגמרי. שהרי הבחור שהיא התחתנה איתו עכשיו, לקח הלוואה על סך 30000 כדי לשלם ערבות בעבור הכניסה שלה לארץ, הוא לקח 40000 הלוואה כדי לשלם חתונה, היא לא עובדת והוא משלם הכל ועכשיו היא תזרוק גם אותו ותתחתן שוב, כנראהב שזה הפטיש שלה, אז למה שלא תענש? למה לוותר לה? למה להביא עוד קורבנות? גם אני משלם עכשיו את החובות שלה ואת ההלוואות שלקחתי בשבילה.

stkachov

New member
זה שהיא זרקה אותך

לא אומר שהיא צריכה לקבל עונש.
&nbsp
אתה לא שייח סעודי, ואתה לא קונה אישה לכל החיים. כנראה שהיה לה לא טוב, והיא עזבה אותך. זכותה.
&nbsp
&nbsp

טוב אז כך...

א) מי אתה שתשפוט אותי כאן?
מה שם הפורום? הפורום הזה נקרא "זוגות מעורבים"....ואני התקשרתי להתייעץ בנושא ספציפי עם אנשים מקצועיים כמו עורכי דין שמבינים בנושא הזה ולא לנהל כאן שיחה האם אני צדיק או לא ומי זרק את מי. זה ממש לא לעניין. אם אתה רוצה לדון בעניינים הרגשיים אז לך לפורום מתאים.
גם לא שאלתי, האם זה מעשה יפה או לא. שאלתי כיצד אני עושה את זה ולאן פונה. זה הכל.
ב)אתה לא מכיר את כל נסיפור אז אל תביע דעות אישיות כי אני לא בקשתי אותם, יש מלא פורומים אחרים או אנשים אחרים שמבקשים דעה. מה שאני ביקשתי זה ייעוץ בנושא הספציפי...
ג) אני לא שיתפתי פעולה איתה כי גיליתי שזה נישואין פחקטיביים חד צדדיים רק כעבור מספר שנים.

וכרגע אם אין לך מה להגיד בנושא של משרד הפני, אז אשמח אם תתקדם לייעוצים הבאים ותפסיק להגיב לי דברים שממש לא רלוונטיים לי.
תודה והמשך יום נעים לך.

stkachov

New member
זה אכן פורום

ובו אנשים כותבים את דיעותיהם, גם אם זה לא מוצא חן בעינייך.
&nbsp
לגופו של עניין, בהיעדר הצד שלה לסיפור, ובהתבסס על הדברים שאתה עצמך כתבת, רואים כאן גבר שנעזב ע"י אשתו ומחפש לנקום בה על כך. זה לב העניין.
&nbsp
דע לך, שבמידה ואכן תגרום לה נזק, היא גם יכולה לתבוע אותך בבית משפט.
&nbsp
קיבלת עיצות מאוד מועילות שתכליתן אחת - שחרר.
&nbsp
תעשה עם זה מה שבא לך.

לתבוע על מה?

אם משרד הפנים מחליטים שלא נותנים לה אשרה כי כל "החברים" שלה יעידו שיש לה אינטרס בנישואין אלו, שאני אעיד שיש לה אינטרס בנישואין אלו ואביא להם מסמכים ועובדות, התכתבות במסרונים וכו', ובסופו של דבר אם משרד הפנים ירצה לגרש אותה, על מה יהייה לה לתבוע אותי?
אני לא בא להכפיש את שמה כי אני הולך לדבר בעובדות בלבד ולהגיש מסמכים שנבדקו ובסופו של דבר גם אם אני מעביר פניה למשרד הפנים שהרי מי שמחליט בסופו של דבר זה משרד הפנים, אז על מה יש לה לתבוע אותי?
וכמו שציינתי בהודעה אחרת, אני לא נוקם על מה שהיא עשתה בעבר אלא מנסה לעצור אותה מלהתעלל בנו כיום, כי היא בן אדם מאוד קשה והיא לא מוכנה לעזוב אותנו בשקט. אם הייתה חיה לה בשקט ולא מתגרה בנו אז מילא, אבל היא מציקה לי ולאשתי.
אני חושב שאני לא צריך להוציא כאן את כל המטרות והסיבות שלי כי אני לא הולך לשקר בשם מקום, אני רק הולך להביא מסמכים ומכתבים שמעידים על חוסר כנותה וזה הכל. אם אתה חושב שיש כאן עילה לתביעה נגדי אז אשמח לקבל את הפירוט.

stkachov

New member
כאמור

אתה רואה כאן רק את הצד שלך. יש את הצד שלה. אדם אובייקטיבי(לצורך העניין שופט) יסתכל על הטענות של שניכם, ויסיק מסקנה בהתאם.
&nbsp
אתה חוזר וטוען שהיא נישאה לך רק מתוך אינטרס וכך גם הנישואים הנוכחיים שלה, מתוך אינטרס להשתקע בארץ. אבל אם זה המקרה, למה היא עזבה אותך? למה היא התגרשה ממך? הרי היא כבר הייתה בארץ. זה לא מתיישב עם הטענה שלך. ההסבר היותר הגיוני לטענות שלך זה נקמנות ורצון לקלקל את הנישואים החדשים שלה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

התגרשה כי

קניתי לה רכב במתנה, לקחתי הלוואה על שמי אבל סירבתי לרשום את הרכב על שמה, כמו כן היא רצתה הלוואה לכמה דברים וסירבתי לעשות את זה....השכן שלנו הבטיח שיעשה את זה ושאם היא תתגרש אז הוא יתחתן איתה והיא תוכל לחזור.
בקיצור, אני לא הולך לקבוע להם עובדות אלה להעביר להם ראיות....אין כאן על מה לתבוע אותי. אני רק אשלח את המכתבים שהיא רשמה לי ואת האיומים שלה לחזור לארץ ולנקום בי וזה הכל.5282

randyloo

New member
סכסוך בין בני זוג

הוא מאד אינדיבידואלי. המקרה שלכם ללא ספק נשמע חמור אבל אני לא מניח שתוכל לקבל עצות נוספות כאן מעבר למה שקיבלת משום שבאמת מדובר במקרה פרטי. פעל לפי ראות עיניך.

אפשר להבין אותו בלי להצדיק אותו

לא ברור לאף אחד מאתנו מה בדיוק התרחש שם, למטה הוא כותב שלא היו רגשות בכלל, שהכל היה פיקטיבי... להשתמש ברשויות בשביל נקמות בבן/בת זוג לשעבר, זו התנהגות שכדאי לא להגרר אליה, גם אם הוא מרגיש מאד פגוע ומנוצל. אף אחד לא מבקש ממנו לסלוח, אם תשימי לב.

וצנ בנוגע למנוע ממנה לעשות את אותו הדבר עם עוד גברים?

אם אני יודע ולא אומר, זה שיתוף פעולה כידוע לי....

forglemmigej

New member
גם מסכימה איתך היא נשמעת כמתחתנת סדרתית

מצד שני לא נראה לי שמשרד הפנים יתיחס ברצינות להמלצה , אני מכירה מישהי מאחת ממדינות מזרח אירופה שהתחתנה עם מישהו באיזור מגורי בלי שידעה מלה אחת בשפה של "בעלה" אבל הם התחתנו אחרי שבועיים, למזלה הרע הוא נפטר מסרטן כשנה וחצי אחרי שהתחתנו והיא מיד מצאה מישהו אחר וגם התחתנה איתו תוך שלושה חודשים מההכרות ,זה אשכרה בשביל לקבל אזרחות ולא שום סבה אחרת , השאלה שאני שואלת את עצמי איך היא שכנעה אותם להתחתן איתה..<iframe></iframe>

מה זה קשור?

מה זה קשור ל"לא הצליח" או ל"לשחרר". בחיים לא היו בינינו רגשות...אני נשוי ויש לי ילד. פשוט מה שהייה זה הייה פקטיבי ואני רוצה שמשרד הפנים ידעו מזה. שהרי כשהתחתנו עובדה שהם לא עלו על זה אז אין סיבה שלא ידעו עכשיו כשכבר לא אכפת לי שיגלו את זה. ולמה בצורה לא ראויה? אני כן רוצה שיגרשו אותה מהארץ כי לא מגיע לה לחיות כאן, כי היא בעצמה אמרה שהתחתנה גם איתי וגם איתו כדי להיכנס לארץ. משרד הפנים לא צריך לדעת מזה? עובדה שהם מעכבים לה את האשרה והמכתב שלי רק יחזק את ההתלבטות שיש להם.
כשהיא התגרשה ממני כבר הייה לה עם מי להתחתן שוב, אז זה ממש לא אומר שהיא הייתה מוכנה לאבד את מעמדה בארץ.

stkachov

New member
אם כך

אתה עבריין בדיוק כמוה.
&nbsp
נישואים פיקטיביים הם עבירה פלילית, ואתה מודה בכל שעברת עבירה זו.
&nbsp
&nbsp

למעלה