כן.. השמאלנים האשכנזים האלה, מתי הם כבר יפסיקו עם ההכחשות שואה?!
ש שרירי86 New member 3/9/06 #28 עד השואה שנוגעים להם בשואה - הם עוצרים , אבל שזה לחלק את המדינה לערבים - זה הם מוכנים . רק הם לא מבינים שעקב חלוקת המדינה הם יחזרו לשואה . חומר למחשבה .
עד השואה שנוגעים להם בשואה - הם עוצרים , אבל שזה לחלק את המדינה לערבים - זה הם מוכנים . רק הם לא מבינים שעקב חלוקת המדינה הם יחזרו לשואה . חומר למחשבה .
S S u p e r S h e e p New member 5/9/06 #48 'נוגעים להם בשואה'? ../images/Emo163.gif אוי, take your hands off my hollicoast! WTF? יש שואה אחת, והיא מוזכרת מדי שנה למען מטרה אחת בדיוק: חומר לפורום הומור שחור.
'נוגעים להם בשואה'? ../images/Emo163.gif אוי, take your hands off my hollicoast! WTF? יש שואה אחת, והיא מוזכרת מדי שנה למען מטרה אחת בדיוק: חומר לפורום הומור שחור.
S Seidman New member 6/9/06 #52 נוגעים "להם" בשואה? מי זה "להם"? האשכנעז? ה"מלומדים עם האף למעלה"? צר לי, השואה שלי לא טעימה לי, אתה רוצה אותה במקום?
נוגעים "להם" בשואה? מי זה "להם"? האשכנעז? ה"מלומדים עם האף למעלה"? צר לי, השואה שלי לא טעימה לי, אתה רוצה אותה במקום?
י יאקי קקי New member 2/9/06 #20 מבחנתי מי שלא תורם למדינה [מתגייס לצבא וכו'] ערבים יהודים דרוזים לא משנה מה צריך לעזוב. אבל עדיף כבר להוציא את כל הערבים בלי קשר..
מבחנתי מי שלא תורם למדינה [מתגייס לצבא וכו'] ערבים יהודים דרוזים לא משנה מה צריך לעזוב. אבל עדיף כבר להוציא את כל הערבים בלי קשר..
ז זסבה5 New member 1/9/06 #3 לא ייתכן לא ייתכן שהם מצד אחד יחיו כאן ומצד שני לא מכירים בקיומנו . בושה וחרפה כמה אפשר להיות פראיירים .
לא ייתכן לא ייתכן שהם מצד אחד יחיו כאן ומצד שני לא מכירים בקיומנו . בושה וחרפה כמה אפשר להיות פראיירים .
ז זסבה5 New member 1/9/06 #8 הטרור זה הארגוני טרור , והתומכים זה ערבי ישראל , וחברי הכנסת הערבים כמובן .
D dima269 New member 2/9/06 #16 הטרור זה צהל, והתומכים זה יהודי ישראל, וחברי הכנסת היהודים כמובן. בוא נציג את הדברים כהוויתם.
G GreatGTM New member 2/9/06 #22 אמ... כמו שהיו ערבים שעזרו לנו ב-48 יש ערבים שתומכים בנו היום. בבחירות הם מצביעים למפלגות ציוניות ולכן אנחנו לא רואים מפלגות נוספות במגזר הערבי.
אמ... כמו שהיו ערבים שעזרו לנו ב-48 יש ערבים שתומכים בנו היום. בבחירות הם מצביעים למפלגות ציוניות ולכן אנחנו לא רואים מפלגות נוספות במגזר הערבי.