גירוש הערבים

iRoNBaLLz

New member
לא ציונית? אז מבחינת המפלגה חוק

השבות לא צריך להיות תקף?

iRoNBaLLz

New member
בוקר טוב ב11 בלילה? תודה ../images/Emo24.gif

זה מסביר למה אין הרבה מצביעים למפלגה הזאת.

Fleddermaus

New member
עובדתית-מרצ מפלגה ציונית

מרצ תומכת במדינה יהודית בארץ ישראל (לצד מדינה פלסטינית), וחברה בהסתדרות הציונית.נציגי מרצ בקונגרס הציוני הם מהפעילים ביותר.

GreatGTM

New member
זה האבסורד פה

מרצ תומכת במצב שבו 50 שנה אחרי הקמת המדינה הפלשתינית תיעלם המדינה היהודית עקב השתלשלות האירועים.

אתה לא יכול

לגרש תומכי טרור בדיוק כמו שאתה לא יכול להוציא מחוץ לחוק תומכי כהנא כי עדיין אין עונש על פישעי מחשבה בארץ.

הגירוש הוא יהיה התחלה של

מלחמה כוללת אבל נצא ממנה רק טוב.. כל עוד יש את האיום שמדינת ישראל תהרס בגלל שהערבים משריצים להם פה אסור לנו לעצום את העיניים אם הוא יהיו מוכנים לצאת לבד נפתור את העניין גם בלי מלחמה

שרירי86

New member
../images/Emo67.gif ../images/Emo67.gif

כותבים לך במפורש : יגורש רק מי שלא מכיר בקיומה של ארץ ישראל . איך יגורש ?? איך בדיוק חשבת ?? עם מטוסים למשל :)

הם הגיעו עם משאיות בלילה

תחילה לקחו את מנגדי המשטר, ואני, לא הייתי ממתנגדי המשטר, אז לא אמרתי דבר. עברה שנה עברו שנתיים... ואז הם חזרו ולקחו את כל בערבים, ואני, לא הייתי ערבי, אז לא אמרתי דבר. עברה לה עוד שנה... והם שוב חזרו, והפעם לקחו את החרדים, ואני, לא הייתי חרדי, אז לא אמרתי שום דבר. עברה לה חצי שנה... והם שוב באו והפעם העלו את הקיבוצניקים, ואני, לא הייתי קיבוצניק, אז לא אמרתי שום דבר. וחלף עוד חודש... והם שבו לקחת את האשכנזים, ואני, לא הייתי אשכנזי, אז לא אמרתי שום דבר. וחלף שבוע... ואז הם הגיעו לקחת אותי, ואף אחד לא קם להגיד על כך שום דבר. the end!

GreatGTM

New member
אמ...

הכומר הפרוטסטנטי ההוא, לא? אגב, מי זה הלוקחים הפעם?

למעלה