גירושין

shmuelb1

New member
גירושין

שלום,
בבקשה מהו הצעד הנכון ביותר עבור הגבר במצב הבא:
גבר נשוי + 2 ילדים קטנים, שכיר, הכנסה חודשית 6000 ש"ח נטו, אין נכסים משותפים, החוב היחיד הוא חוב של 20,000 ש"ח בערך לבנק, אשר גילה שאשתו בוגדת בו, אשתו הודתה בכך ומעוניינת להתגרש, ניסו טיפול זוגי ולא הצליח. הגבר היה במשבר קשה בהתחלה אבל עכשיו הוא שלם עם ההחלטה להתגרש אחרי שברור שאשתו לא רוצה אותו והיא מודה בכך. האישה כרגע עובדת כעצמאית ככל הנראה ללא כל הכנסות אחרי שפתחה עסק בשנה האחרונה. לפני כן עבדה כשכירה והרוויחה יותר מכפול מהבעל. הבעל רוצה משמורת משותפת עם הבנים כך שחצי מהזמן הם יהיו אצלו. הקשר בין האישה לבעל היום הוא בסדר, עדיין לא התגרשו ואפילו לא התחילו את התהליך. השאלה היא לגבי המזונות - החשש הוא שהאישה תנסה לנצל את הגבר ולסחוט כמה שיותר מזונות למרות שהפרידה הגיעה בגלל הבגידה שלה ולמרות שפוטנציאל ההשתכרות שלה הרבה יותר גבוה מאשר הבעל וההכנסה החודשית שלו נמוכה.
מה צריך הבעל לעשות כדי שבסופו של דבר סכום המזונות שהוא ישלם יהיה מינימלי? האם עליו לפנות קודם כל לרבנות? האם בית המשפט יכול לכפות עליו לשם סכום גבוה של מזונות? מהו סכום המזונות המקובל במצב שכזה?
תודה רבה.
שמואל

רון סי

New member
בזמן האחרון יש פסיקות שאפילו פטרו את הגבר

ממזונות במצב שבו הכנסת האשה גבוהה משמעותית משל הגבר, ונפסקה משמורת משותפת.
הפסיקות התקבלו למיטב ידיעתי בבית המשפט למשפחה. לכן על פניו כדאי להגיש את התביעה שם.

ye44

New member
הצעד הבא מבחינך הוא

לפנות לפסיכיאטר,אין ספק שהיא תחרפן אותך ברכות
אישה בוגדת
אין לה אלוהים כך שתצפה לעוד ניסים ונפלאות ממנה.אי לכך ובהתאם

לזאת רוץ לפתוח תיק ברבנות הם " מתים " על נשים בוגדות
לדעתי
יש לך סיכוי טוב למשמורת משותפת אבל אתה חייב עו"ד !

אל תתפשר בנושא המזונות לדעתי במשמורת משותפת במצבך לא תשלם יותר מ1500ש"ח פלוס מינוס.

בנוסף אם אתה חושב שהעסק שלה יצליח אתה יכול לבקש אקטואר
שיעריך את שווי העסק ולדרוש את חלקך,שיוויון אז עד הסוף

תן לה לה

בדד1

New member
במצבך יש שתי אפשרויות

האחת, אם אתה אוהב אותה, תתעלם מהבגידה תכניס אותה למיטה ותזיין אותה עד שתצא לה הנשמה והיא לא תרצה לחפש שום דבר בחוץ
השניה, אם אתה לא אוהב אותה, תן לה להמשיך "לבגוד" בך ותמצא לך מישהי "מהצד"
האפשרות של הגירושין מבחינתך לא עולה בכלל על הפרק משום שבמצבך הכלכלי
נראה שנמצא אותך בסטטיסטיקה של אלה שלא מסוגלים לשלם מזונות עם כל מה שכרוך בזה

אבא נו

New member
תתחיל מלמצוא עו"ד טוב

אני אנסה להיות קצת יותר עדין מהחבר'ה לפני....
כמו שזה נראה אין עתיד לקשר בינכם ולא יעזור גם אם ג'יזל תחכה לך פעם בשבוע מהצד (טוב אולי ג'יזל כן...)

לך לעו"ד המתמחה בעניין, מישהו מוכח שסיפרו לך עליו. הבהר לו שהקשר עם אישתך כרגע קשר טוב ושהמטרה שלך היא לא להרוס אותה (עדיך גם מבחינת הילדים) אלא רק לראות איך אתה ממזער נזקים ולא נסחט. תתחיל מזה ותתקדם צעד צעד בלי הרבה רעש ועם הרבה מחשבה על טובת הילדים

בינתיים תקרא את זה
http://karusela.com/divorced-dad-writes/
לא אני כתבתי, שלחו לי, אבל ניחם מעט והראה לי שיש קצת חיים אחרי...

למעלה