גירושין ללא עילה

מצב
הנושא נעול.

נסטיה5

New member
גירושין ללא עילה

גירושין ללא עילה
במקרה בו הבעל עוזב את הבית ודורש גירושין כאשר אין לו עילה (הוא לא רוצה מחויבות). לבני הזוג יש תינוק בן 5 חודשים, והאישה אינה עובדת. מה נהוג בפרקטיקה לגבי פיצוי כלשהו לאישה - האם נהוג לתת לה את הכתובה? מה נחשב סכום ריאלי של הכתובה?

תשובה

גירושין ללא עילה
במקרה בו הבעל עוזב את הבית ודורש גירושין כאשר אין לו עילה (הוא לא רוצה מחויבות). לבני הזוג יש תינוק בן 5 חודשים, והאישה אינה עובדת. מה נהוג בפרקטיקה לגבי פיצוי כלשהו לאישה - האם נהוג לתת לה את הכתובה? מה נחשב סכום ריאלי של הכתובה?
תשובה
אם לבעל אין עילה לא ניתן להתגרש ללא הסכמתך. זכותך להציב תנאים, והשמים הם הגבול.

פיצוי או המשך נישואים אומללים

גירושין ללא עילה
את בת 24. כל יום שאת נשארת נשואה הוא יום מוחמץ מחייך. נניח שתנהלי 5 שנים משפטים ובגיל 30 תהיי גרושה עם כתובה. כמה שווה לך עוגמת הנפש, ההתדיינויות והחסכון בשכ"ט עו"ד? עצתי לך להבטיח לילדכם מזונות הוגנים, לחלק ביניכם את הרכוש שנצבר ולפתוח דף חדש בחייך.

אני מסכימה לחלוטין

את בת 24. כל יום שאת נשארת נשואה הוא יום מוחמץ מחייך. נניח שתנהלי 5 שנים משפטים ובגיל 30 תהיי גרושה עם כתובה. כמה שווה לך עוגמת הנפש, ההתדיינויות והחסכון בשכ"ט עו"ד? עצתי לך להבטיח לילדכם מזונות הוגנים, לחלק ביניכם את הרכוש שנצבר ולפתוח דף חדש בחייך.
אני מסכימה לחלוטין
אל תתעקשי לחיות עם מי שלא רוצה לחיות איתך ואל תשחיתי את זמנך על מלחמות בבתי משפט. פני ליעוץ משפטיפ רטני על מנת לראות כיצד ניתן להגן על זכויותייך באופן אופטימלי.

הטוען

New member
לנסטיה5 שמעי חמודה גמרי את הסיפור

אני מסכימה לחלוטין
אל תתעקשי לחיות עם מי שלא רוצה לחיות איתך ואל תשחיתי את זמנך על מלחמות בבתי משפט. פני ליעוץ משפטיפ רטני על מנת לראות כיצד ניתן להגן על זכויותייך באופן אופטימלי.
לנסטיה5 שמעי חמודה גמרי את הסיפור
בהסכם אפילו עם ויתור קל מצידך כי בקצה המנהרהאין אלא פרוזקטור של חיים טובים יותר, אחרת העורכי דין יחגגו עליכם ותהיה טינה רבה בינכם. לכן גמרי את העניין מהר ובהסכם. אני למוד נסיון אצלי לא רצתה לגמור בהסכם ובסוף יש אוקיינוס של תהום המפרידה בינינו והילדים הם הנפגעים העיקריים

מצב
הנושא נעול.
למעלה