גירושין בדרך המהירה

מצב
הנושא נעול.

redaresg

New member
גירושין בדרך המהירה

גירושין בדרך המהירה
שלום, כפי שכבר יודע מי שקורא בקביעות את הפורום, אשתי ואני (28,34) החלטנו להתגרש וברצוננו לעשות את זה במהירות המירבית ובעלות המינימלית. אין לנו רכוש משותף ולא ילדים, אנו נשואים שנה. ניסחנו הסכם ביננו - כתב ויתור על זכויות כל צד ברכוש הפרטי של הצד השני, מה הלאה? האם יותר פשוט לא להתגרש דרך הרבנות? איך עושים זאת? האם חייבים עו"ד? כמה עולה כל העניין? כמה זמן לוקח? תודה רבה !!

נדמה לי שכבר ענו לך כאן

גירושין בדרך המהירה
שלום, כפי שכבר יודע מי שקורא בקביעות את הפורום, אשתי ואני (28,34) החלטנו להתגרש וברצוננו לעשות את זה במהירות המירבית ובעלות המינימלית. אין לנו רכוש משותף ולא ילדים, אנו נשואים שנה. ניסחנו הסכם ביננו - כתב ויתור על זכויות כל צד ברכוש הפרטי של הצד השני, מה הלאה? האם יותר פשוט לא להתגרש דרך הרבנות? איך עושים זאת? האם חייבים עו"ד? כמה עולה כל העניין? כמה זמן לוקח? תודה רבה !!
נדמה לי שכבר ענו לך כאן
ויעצו לך להעזר בעו"ד גם אם אין רכוש והכל נראה פשוט.

אכן קיבלת בעבר תשובה

גירושין בדרך המהירה
אכן קיבלת בעבר תשובה
אבל חשוב להוסיף שלא ניתן להתגרש שלא באמצעות בית הדין הרבני (בהנחה ששניכם יהודים).

מצב
הנושא נעול.
למעלה