גירושים

rubi235

New member
גירושים

שלום לכם... נשואים בערך שנתיים לפני שבוע וחצי אסף כך סתם את חפציו ללא הודעה מוקדמת ועזב להוריו והודיע לי שהשבוע פגישה אצל עו"ד. כבר כמעט שנה בטיפול זוגי לא משנה האישיו כרגע, לא מדובר בבגידה או במשהו מהסוג הזה אלא בעיה טריוויאלית למדי שהרבה זוגות מתמודדים איתה, הטיפול היה מוצלח בחודשים האחרונים היה כל כך טוב גם לי וגם לו. וכך סתם פתאום לקח מזוודה והלך, מסרב להסביר אומר שזהו זה - מתגרשים . כן זה כבר קרה בעבר אפילו לפני החתונה שברח להוריו אמר זהו ואחרי יום יומיים חזר. הפעם הוא אפילו לא מוכן לדבר איתי, לא יודעת למה. מתנהג כאילו ה 5 שנים האחרונות שחיינו יחד הן כלום בשבילו כאילו לא חיינו יחד, לא רוצה לדבר איתי, לא רוצה להפגש לא רוצה להסביר וזה כווואאאבב . וכך אני רק בת 27 בעוד חברותיי רק עושות עכשיו את הצעדים הראשונים שלהן כנשואות או שבדרך לשם אני אהיה גרושה. כולם אומרים לי את צעירה תתחילי מחדש מזל שאין לך ילדים. לא כך תכננתי, האכזבה, הכאב האובדן - באותו יום בבוקר הכל עוד היה טוב תכננו תכנונים ובערב כאילו כלום לא היה. אז איך איך מתומדדים עם החוסר הזה של בן הזוג בחיי? איך מתומדדים עם הכאב? איך לעזעזאל אני אשב אצל העו"ד בלי לבכות? הפרידה היא בלתי נמנעת לא יכולה לחיות עם אדם כזה יותר, כזה שקם ובורח ולא מתמודד, כזה שמסוגל להתנתק רגשית מכל מה שהיה ולמחוק אותי מחייו במהירות כזו, זה כאילו לא אותו אדם שאיתו התחתנתי ואהבתי . אני רק צריכה למצוא את הכוחות לעמוד בהחלטה הזו ולא לרצות לתקן כל הזמן, לא לרצות לחייג אליו ולנסות להבין, לנסות לשכנע. אשמח להצטרף לשרותיכם לחזק ולהתחזק... רובי

יש לך מזל גדול

בואי נעשה סימולציה על בסיס מה שכתבת: דמייני עצמך בעוד.. מממ 20 שנה, עם כמה ילדים, כשהוא בורח כל שני וחמישי מהתמודדויות, מתנתק ממך רגשית בפתאומיות כל פעם בלי להסביר (ומכאיב לך ככה על ימין ועל שמאל), ואת... את כל הזמן רודפת אחריו על מנת לרצות אותו.. וככל שאת רודפת יותר, ככה הוא מסלים את ההתנהגויות שלו, עד שזה נהפך להתעללות רגשית בוטה... תמונה יפה?! אוהבת? מה שהיה הוא שיהיה... ככה אני מאמינה. במקום לנסות לתקן כל הזמן, לכי לייעוץ אישי מההיבט הנפשי. נדמה לי שבשלב זה תמיכה מקצועית תעזור.

MAST GO ON

New member
הם במגרה הראשונה הנקראת בדרכך

הכוחות וזה כמובן רק סימולציה מה שאני אומרת זה שאת לא צריכה לחפש אותם ולחשוב שהם בלתי אפשריים זה תמון בך זה בידיים שלך היכולת לעשות את הצעד הזה
מכתיבתך עולה שהגעת להחלטה שכאן זה נגמר וברגע שמחלטים מכאן נותר רק לקום ולאסוף את עצמך ולהתחיל לעשות את הבלתי נמנע עם כל הכאב
והכוחות הם יבאו עם הזמן עם הרצון והמודעות שכרגע את עושה את הדבר שהכי טוב לך

קטי30

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo141.gif

החלטת לעשות את זה את סגורה עם עצמך הכוחות יבאו עם הצורך בהם תחשבי חיובי זה באמת מזל גדול שאין לכם ילדים הם זה האבא שאת היית רוצה לילדים שלך חסר אחריות שכזה כאן אני נוטה להסכים עם הסובבים אותך הם צודקים חמודה את כולה בת 27 כל החיים לפניך והחיים יפים תאמיני ... מאחלת לך המון
נשמח לתת אוזן קשבת סיוע
ועזרה דרך צלחה חמודה
שיהיה לך שבוע נפלאאאאאאאאא

תודי לה'

שאין לכם ילדים משותפים. הכאב יעבור לך מהר מאוד ובנתיים תוכלי ליצור מערכת זוגית חדשה שתספק ותהנה אותך במקום שתאמלל אותך (כמו המערכת הנוכחית). את צעירה, כל העולם לפנייך, קחי את עצמך בידיים ובמקום להמשיך את המכאובים והמשחקים של ללכת ולחזור תהיי את החזקה ותעיפי את המנוול שמכאיב לך. אם היית עם 2-3 ילדים היה הרבההההההההההה יותר קשה לקום וללכת.

הכל לטובה...

תהיי חזקה זה לגיטימי וממש בסדר לבכות אצל העו"ד, אצל הרופא, אצל השכנה, במכולת ובכל מקום אחר-מותר לך תמיד! וכשאת נשברת וממש צריכה לדבר איתו צלצלי לחברה הכי טובה שלך שאת יכולה לסמוך עלייה בכל שעה ובכל עת, אחת שלא רק מרחמת עלייך אלא אחת שמכריחה אותך להכיר במציאות- תבכי לה תכעסי עליה ותפרקי את כל מה שעל ליבך. תתנחמי בעובדה שזה נגמר עכשיו ולא בעוד כמה שנים +ילדים , את באמת צעירה וכל החיים לפנייך. בעיניי יש לך יותר סיכויים לזוגיות מוצלחת בגלל הנסיון שרכשת בנישואייך הראשונים.

nigmarbasof

New member
רובי שלום

גם אני נשואה כמעט שנתיים וחצי, בת 29 ללא ילדים ואתמול עשינו את "השיחה" שלפני הסוף. אנחנו פשוט לא הצלחנו להסתדר והוא לא היה מעוניין בייעוץ זוגי. שנינו מאוד אוהבים אך לא טוב לנו ביחד והאהבה והחששות גרמו לי לדחות את הקץ, אבל זה לא חכם ואחד הדברים שאני "מתנחמת" בהם הוא שאין לנו ילדים - הוא מאוד רצה ואני הבנתי שיותר דחוף קודם להסתדר כזוג לפני שלא מסתדרים כמשפחה.... מזדהה איתך בכאבך ומאחלת לשתינו אושר ורק טוב שאני בטוחה שמחכה לנו מעבר לאחת הפינות, כרגע זה פשוט עדיין טרי ולא גמור, ולכן רק קשה לנו לראות מעבר לדמעות....

rubi235

New member
אווף

למה אני עושה את זה לעצמי???? לא דיברנו כבר איזה 4 ימים, הרגשתי חזקה יותר. היום הוא שלח לי מייל מתעניין במשהו שקשור בעבודה שלי ואני כמו איזו אהבלה התקשרתי אליו ומה קיבלתי? את אותו טון מנוכר. מחפשת אצלו את החום שהיה שם תמיד ולא מוצאת...

קטי30

New member
זמן זה מצרך יקר במחוזתנו../images/Emo133.gif

אין כפתור OFF לאט לאט טבל בטוח את עוד אוהבת אותו את לא חושבת שהגיע הזמן לחפש חום ולא באנטרטיקה
לא הגיע הזמן לחושבים ביינך לבן עצמך מה טוב לך
הבנאדם יכול לפנות אליך לטובתו לנוחיותו אגואיסט טיפוסי
אבל להיות שם בשבילך זה לא בכיוון שלו עשי 1+1 אולי זה יעזור לך לגבש דעה וברגע שתחליטי זה יעשה לך חמודה כן לך, את החיים הרבה יותר קלים

למעלה