גירושים יקרים....

גירושים יקרים....

אתמול בידיעות אחרונות :היה נשוי לילה אחד,ויחוייב לשלם את מלוא הכתובה. זוג מטבריה שהתחתן ויום לאחר מכן הבעל הטרי קיבל רגליים קרות,הבין את "חומרת מעשיו"... ונעלם לאהובתו המאוכזבת. בתביעתה לבית הדין הרבני אושר לה תשלום הכתובה המלא בסך 150.000 ש"ח. האם בישראל 2010 יש עוד מקום לחתונה כדת וכדין ברבנות ? או שעבר זמנם של החוקים והפלפולים הדתיים,השוביניסטים והפמניסטיים כאחד,מהעולם ? האם בחתונה הבאה שלכם תרקדו שוב על מדרגות הרבנות ? או תעדיפו סופ"ש חתונתי בקפריסין ? (שמעתי שיש אחלה דילים,עכשיו שהיורו קורס....) והשאלה הכי חשובה נותרה ללא מענה :מי לקח את הצ'קים של החתונה ? עזרו להם ילדים,למצוא את הצ'קים בתמונה האבסורדית שלפניכם. ג'קי.

קרן ט

New member
אתה שואל את זה בפורום הזה??

אני צוחקת... אני לא אומרת לא... אני יודעת שלא הייתי נכנסת לרבנות בצעדי ריקוד אבל עדיין לא אומרת לא! מי יודע אולי אפגוש איזה בחור נחמד והכל יהיה "מושלם" והוא יבקש יפה להתחתן ברבנות... בעצם...קודם כל אני צריכה להתגרש בשביל להתחתן.... חייבת לעבוד על זה! מי לוקח את הצ'קים- זה קל, עורכי הדין! ויש לי אחד מעולה... מסתבר שהוא עושה שעות נוספות בגלל הפורום הזה....
אחות של ג'קי

holabo

New member
ג'קי היקר

הבעיה היא לא החתונה ברבנות אלא הגרושים. לצערך, לצערי ולצער כולנו גם בנישואים אזרחיים, כאשר שני בני הזוג יהודים, נפגשים לרקוד על מדרגות הרבנות, יהיה הדיל בקפריסין אחלה ככל שיהיה. המצב שונה כאשר אחד או שני בני הזוג אינם יהודים ואז למעשה אין גרושים אלא התרת נישואים. ולכן אני שואלת, הז דה ג'וייש פיפל הס נוט סאפרד אינף? האם לא למדנו לקח? מתי, מתי כבר נישואים אזרחיים+גרושים אזרחיים בישראל? כנראה שלעולם לא.... ולשאלתך - 150,000 נשמע לי תעריף סביר ללילה....

NoaModiin

New member
למה להתחתן למה ?

לא מספיק לגור ביחד אם מאוד מאוד רוצים ? למה צריך להיות כבולים לחוקי הדת ? אני בעד חופש יזום ומוחלט, ושאף אחד לא יעז לגעת לי בו
ולגבי המקרה - לדעתי הוא פשוט לקח את הצ'קים וברח....

Rtitan

New member
דקר!!!!!!!!!! שברו לך את השיא ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני מודה שאני אדם שהיה מאד מאד בעד מוסד הנישואין... ויש לי ספקות רבות לגביו בתקופה האחרונה. נכון, אני מביט סביב ורואה חברים שלי נשואים שנים רבות ובאושר אמיתי - אבל הפירוק... אוי הפירוק: כשהוא מגיע, ברוב המקרים מדובר בגירושין מכוערים ששופלים מבני הזוג את הרוע הכי עמו שטבוע בהם וקשה לי מאד לראות את זה. לי היו גירושין קלים - אני מודה... הם נעשו בגישור יעיל, עם רצון טוב של שני הצדדים ונשארנו ביחסים טובים אחריהם. אבל אני מכיר יותר ויותר זוגות, בהם אחותי, שעוברים גירושים שהמילה "מזעזעים" קטנה עליהם. נקמות קטנות, ואי מתן פרטיות, צורך לפגוע ולעשות רע ומשחקי כבוד
. אני מודה שיש בי ספק גדול מאד אם אני מעוניין לנסות שוב את מזלי בתחום הזה. יש בי את הצד שתוהה עדיין אם למי שנמצא בתוך נישואין יש מחוייבות גדולה יותר לקשר והוא ינסה יותר לשמור עליו ולפתור בעיות שמתעוררות... אבל זה עוד נושא פתוח אצלי. אני בהחלט רואה את עצמי חי עם בת זוג בצורה שנבחר לעצמינו ללא נישואים - ודרך אגב, זה ממש לא שולל הבאת ילדים משותפים לעולם אם זה יגיע לקשר שנרגיש שהוא בהחלט מה שאחנו מחפשים. כך שם ילדים הם לא מחייבי נישואין. אז למה להתחתן? שאלה טובה. אני מודה שאני בתפנית גדולה בדעותי
.

א פרח

New member
עזוב אותך מחתונה

מה רע בלחיות בחטא? הרי בימינו כל הזכוניות של בני הזוג והילדים מעוגנים חוקית גם ללא חתונה כל שצריך הוא הסכם חיים משותפים מסודר וחתום אפילו לא צריך לקפוץ לקפריסין לשם כך רק לעורך הדין הקרוב. הרבה יותר קל להגיע להסכם הוגן ומאוזן כאשר האהבה פורחת באוויר מאשר כשכל התיסכולים, העלבונות והכעסים מעורבים בעניין. בכל מקרה לנשים עדיפה הדרך הזו כיוון שזה מנטרל את יכולתו של הגבר בלאיים על האישה כי תישאר עגונה ואילו הוא ימשיך בחייו ללא שום לחץ ועניין.

cheshire9

New member
יש פה בעייה רצינית מאד ! ! ! !

אם לא יהיו עוד גברים נשואים - איך תוכלי לכתוב "נשואים לא במיטתי" ? ? ? ? ? ? ?

א פרח

New member
אם כבר דנים בכך

אם אתחתן בעלי לא יוכל להיות במיטתי, לא? אז על אחת כמה וכמה אסור לי להתחתן. ולשאלתך פשוט אכתוב "גברים בזוגיות מחייבת לא במיטתי!"

למעלה