גירושים טובים

d a n i e l s 5

New member
מסכימה איתך לכל אורך השירשור הזה :)

אבא גאה

New member
אם כך לדעתך

גירושין תמיד יהיו גירושי רעין אחרי פיצוץ וכעסים.

אני חושב שיש עוד סנריו , יש אנשים שמבינים שהמשך המצב הקיים יוביל למקום לא טוב, מנסים אולי לשקם את היחסים אבל מבינים שהאהבה כבר לא שם ובוחרים במודע לסיים את היחסים לפני הכעסים והמריבות והפיצוצים.

היתקליף

New member
לא סתם כעסים

כעסים וריבים יש אצל כל אחד. לא מתגרשים בגלל כעסים.
בעיני גירושין זה פתרון רק למצב בלתי נסבל ובלתי אפשרי מבחינה אובייקטיבית, של שני אנשים שלא רק כועסים, אלא ממש פוגעים - פיזית ונפשית - זה בזה. שהילדים נפגעים בגלל מה שהולך בין ההורים.
זה פתרון שצריך לבוא מבחוץ, שהרשויות אומרות לך שתתגרשו, כי נמאס להן לשמוע ממכם. שהשכנים מבקשים שתתגרשו כי נמאס להם מהצעקות באמצע הלילה. שמבית הספר מביעים דאגה.
וזה בכלל יכול להיות שמדובר בשני אנשים שאוהבים, ואפילו מאד, זה את זו. אבל הם לא יכולים להיות ביחד, אפילו הם רוצים בזה.

אילליט

New member
אתי להגרושים נעשים בצורה מאוד יפה וטובה

לא שאני מתכוון להכניס את הטלביזיה הביתה ממש לא
ולא שאני אומר שאין כאב כעס ואבל כבד
אבל הכל נעשה אם הרבה אהבה ועל הצד הטוב ביותר

ואני בטוח שהגרושים הללו באים ללמד אותנו משהו חשוב ויכול להיות שעוד שנה או שנתיים אני אוכל להגיד שזה היה מצוין שזה קרה לי
אבל כרגע צריך לנשום עמוק ולילמוד מה אני צריך לעבור ולגדול מהמשבר.

המשך יום נפלא
איל

צוקי40

New member
כן זה אפשרי

ולא תמיד זה חייב להיות בגלל שהאהבה נגמרת
לפעמים בני זוג לא יכולים להמשיך יחד בגלל סיבות שונות
אפשר גם להעזר אחד בשני בכאב הגדול
ההבנות יותר קלות לשני הצדדים ובמקום להפסיד כספים ואת הילדים אפשר לעשות את זה גם אחרת

כשהבנתי שאני לא האסיר אלה הסוהר שחררתי את אהובתי לדרכה
בתהליך גרושין לא פשוט אבל טוב ונכון
אפשר גם להגיע להבנה מבלי להיעזר בחברים או משפחה "נשמות טובות" שכל אחד לוקח את הסיפור מנקודת הכאב שלו ומרעיל.
זה תהליך לא קל אבל אפשר לסגור את הפרק הזה אחרת.
ראיתי כבר משפחות שנקרעו, ילדים שהפכו לשק חבטות - ילדים שאם צריך ניתן להם כליה אז למה שלא יקבלו את הפרידה בהבנה ובלי שנאה

למעלה