גירושים זה חופש?

magic40

New member
גירושים זה חופש?

האם התגרשתם ואתם מרגישים חופשיים כמו שציפיתם להיות אחרי שתתגרשו או תפרדו מהמסגרת?

גירושים זה כמו גלגל ענק

פעם אתה למעלה, פעם למטה. אבל כשנמצאים למעלה, הנוף כל כך יפה ומרהיב שלא אכפת לרדת למטה לפעמים

magic40

New member
לא זו השאלה

האם עצם היותך לבד נותנת לך תחושה של חופש את מרגישה שאת יכולה לעשות כל מה שלא יכולת כשהית בזוגיות?

ברורררררררררררררררררר

אני ציפור דרור עכשיו

רחוק מלהיות חופש

וזה גם לא מה שציפית שנפרדתי. לא חכיתי לחופש או לצאת לבלות, אלו בכלל לא היו השיקולים שלי... להפך, את כל החוופש היה לי בנישואין, הן חברתית שיכולתי לצאת עם חברות מתי שבא לי וסופ"ש והן חופש כלכלי שהמשכורת שלי הייתה לביזבוזים בלבד והוא טיפל בכל, התשלומים, בהוצאות, בקניות.... להפך, רק ויתרתי על החופש הזה כשבחרתי להתגרש... מבחינה חברתית אני לא יכולה לצאת, בקושי לקפה בימי שישי בבוקר, בערב בכלל קשה יותר, ביביסיטר כלכלית - הן מה להשוות הרבה יותר קשה, כבר אי אפשר לבזבז כמה שרוצים, אין סופ"שים רק לכייף עם חברות, הכל מחושב, הקניות עלי, התשלומים עלי. איפה הן ימי החופש... אולי כשאתחתן שוב, אתחיל להנות שוב מהחופש

ב ה י ר

New member
זה לא רק חופש במובן הקונקרטי

זה חופש מנטלי, השלווה הזאת שפיתאום נוחתת עליי אחריי יום עבודה שאין עם מי להתוכח, אין מניפולציות וסחטנות רגשית, אין את הציפיה והתיקווה שמשהו ישתנה, איןאת ההלכאה העצמית, אין את ההשלמה עם "הגורל". זה החופש היכולת שליטה בחיים שלי.

° זואי °

New member
זה בכלל לא מה שציפיתי

זה הרבה הרבה הרבה יותר
אם הייתי יודעת, הייתי עושה את זה 5 שנים קודם.

יערית

New member
חופש

זה לא משהו שמאבדים בגלל או רוכשים בעקבות משהו,חופש עבורי זו יצירה שלי,אני יוצרת לעצמי את החופש שלי עם סתוך מסגרת זוגית ואם בלעדיה. החופש לבחור לבד והחופש לבחור יחד החופש להתענג לבד והחופש להתענג יחד החופש לחשוב לבד והחופש לחשוב יחד החופש לרכוש לבד והחופש לרכוש יחד החופש לצחוק לבד והחופש לצחוק יחד החופש לאונן לבד והחופש לאונן יחד וכך עוד הרבה החלטות ובחירות שאני בוחרת אם לחוד ואם יחד. את החופש אף אחד לא שולל ממני,רק אני מחליטה עליו!

magic40

New member
אז זה אומר ש,,,,

זו לא אחת מסיבות הגירושים כי תמיד הית חופשייה לעשות כרצונך?

יערית

New member
בהחלט סיבה לגרושים

במיקרים רבים.במיקרה שלי,הוא ניסה לשלול ממני את זכות הבחירה שלי לחופש כפי שאני רואה אותו במיסגרת הזוגית ולכן בחרתי לפרוש מהזוגיות הזו,כי בחרתי להיות עצמי ולא כפי שהוא רצה שאהיה.

magic40

New member
הממממממ

האמת לא ביקרתי שם אף פעם אולי יש שם חתיכים?

למעלה