גירוי יתר שחלתי

moon00

New member
גירוי יתר שחלתי

עברתי שאיבה ביום חמישי אחרי אוביטרל. מיום שישי בערב הבטן התחילה להתנפח ולכאוב. מפה לשם אני מוצאת את עצמי מאושפזת כבר 3 ימים והמצב רק מחמיר: כאבי בטן חזקים, קשיים בנשימות עמוקות (אין מצב להתעטש וכל פיהוק מחולק למנות...) עד שחשבתי שעברתי את כל הזריקות בסבבה הגיע האוביטרל הזה וניפץ לי את האשליה... היום גם התחילו הקאות ובחילות ובלי תרופה נגד זה לא הייתי יושבת לכתוב את ההודעה הזאת עכשיו כי הייתי ממש סמרטוט.
העניין המאכזב בכל הסיפור הוא שההחזרה נדחתה לחודש הבא כנראה וכל העוברים הוקפאו.
יש למישהי מושג כמה זמן לוקח לעניין להירגע? אני כבר ממש מותשת מכל הסיפור...
משתפת אתכן פה מקירות בית החולים ומקווה לטוב...

שירלי 666

New member
רפואה שלמה ומהירה!!!

נשמע שהגעת באמת לגירוי חריף ביותר.
אצלי בגירוי בקטנה (בלי בית חולים לאשפוז) הייתי בעצם צריכה להמתין חודש וחצי להמשך טיפול (כאילו עד לקבלת המחזור הבא)
מקווה שיעבור לך מהר ותצאי משם מהר !!!

אוי... החלמה מהירה !!! מקווה שישתפר מהר

גם לי היה בעבר גירוי יתר. אבל פחות חמור.
לא יודעת להגיד לך כמה זמן נדרש להמתין.. אצלי הסיפור היה שונה לגמרי (דקא כמבייץ, גירוי יתר בשל הריון, הפלה, היסטרו ניתוחית, החלמה ורק אז חזרה לטיפולים).
&nbsp
מקווה שתשתחררי מהר מבית החולים, שתרכישי טוב ושסבב ההחזרה יהיה בקרוב ולא פחות חשוב סבב מנצח.

justme67

New member
גם אני הייתי מאושפזת 5 ימים בגלל גירוי יתר

קודם כל רפואה שלמה במהרה!
אומנם לא היו לי קשיי נשימה אז אצלי זה כנראה היה פחות חמור, אבל כן היתי צריכה לקחת מדללי דם ולשתות 3 ליטר מים ביום ולהמשיך עם הורמונים (כי היתי יום אחרי החזרה שלא צלחה). אני זוכרת שבהתחלה זה היה נראה לי שייקח המון זמן עד שישחררו אותי מהבי״ח אבל אחרי 5 ימים שיחררו אותי הביתה ואני זוכרת שהופתעתי כי זה הרגיש מוקדם.
&nbsp
מקווה שתחלימי במהרה ותשוחררי בקרוב :)

moon00

New member
הלוואי עליי גם

הלוואי שעד שבת אני אהיה בבית.
כבר יומיים מדברים איתי על שיחרור למחרת אבל נראה שזה רק מחמיר... עליתי כבר 3 ק"ג מאז והנוזלים בבטן רק מתרבים ומכאיבים...
לכן הסוף נראה כל כך לא ידוע.

justme67

New member
אני לא יודעת אם זה תמיד ככה

אבל אותי שחררו לפני שירדתי את ה-3 קילו שהעלתי, ברגע שראו שאני מוציאה יותר נוזלים מאשר מכניסה. את מה שהעלתי הצטרכתי להוריד בבית במשך שבוע שלם עם המון שתייה ופיפי... מקווה שעודדתי אותך קצת.

moon00

New member
ולקחת שבוע מחלה בבית?

אני מיום חמישי של השאיבה לקחתי יום חופש ועוד לא חזרתי לעבודה...
אני יודעת שזה לא המון ימי מחלה וזה הגוף שלי והכל אבל קשה לי לפרגן לעצמי בקטע. בעלי כל הזמן מוכיח אותי על זה, בקטע טוב אבל :)

justme67

New member
כן לקחתי שבוע מחלה בבית, ככה שהייתי שבועיים במחלה מהעבודה

אני חושבת שמקום עבודה טוב יכול להתמודד עם מקרה חד פעמי של העדרות ממושכת בגלל מחלה מוצדקת. תפרגני לעצמך לגמרי :)

PAND76

New member
תרגישי טוב במהרה, בע"ה. ותעדכני אותנו.

אני בטוחה שעד שבת את בבית. גירוי יתר זה לא נעים בכלל, אבל זה חולף.

החלמה מהירה!

כל עכבה לטובה. יודעת כמה זה מבאס ומתסכל.
יכולה לעודד שאצלי ההחזרה המנצחת שהביאה את בתי הייתה אחרי שויתרנו על החזרה במשך חודש אחד, היא הייתה מהעוברים הכי פחות טובים שלי מבחינת ה-PGS והחזרנו יום לפני שהתחלתי עבודה חדשה.
&nbsp
עכשיו היא בת שנה וחודש
זה עוד יקרה ועדיף לא להחזיר עם גירוי יתר.

a morph

New member
אני אושפזתי 3 ימים עם גירוי יתר

אמנם לא הקאתי, הסתפקתי בבחילות, אבל אצלי הקושי העיקרי היה בנשימה, ממש הרגשתי שאין לי אוויר, אפילו במנוחה, ואיך הגעתי מחניון בית החולים עד למיון עד היום אני לא זוכרת...
אחרי 3 ימים שוחררתי עם הקלה מסוימת, עדיין היו תסמינים כמה ימים אחרי ואחרי כשבוע וחצי קיבלתי וסת והכל עבר כלא היה.
רפואה שלמה ומהירה! זה סיוט, אבל תתנחמי במחשבות על המוקפאים המהממים שמחכים להשתרש אצלך.

למעלה