גירוי יתר ??? דחוף

מצב
הנושא נעול.
גירוי יתר ??? דחוף

גירוי יתר ??? דחוף
6 ימים לאחר האורביטרל בטיפול שהביא לגירוי יתר ולהשהיה בטיפול למשך 5 ימים עד שההורמונים ירדו. מהיום הכאבים בבטן מתגברים. יש רגעים שבא לי ממש לבכות מרוב כאבים. למי שיש לה נסיון בזה- האם מה שאני מרגישה זה גירוי יתר? מתי ללכת למיון? מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלשתות ? אני שוקלת להתקשר להורים שלי כדי שיעזרו לי עם הגוזל וכל הזמן מנסה להחזיק עוד ועוד

דא2

New member
../images/Emo46.gifלמה גידלנו הורים?!!!!!

גירוי יתר ??? דחוף
6 ימים לאחר האורביטרל בטיפול שהביא לגירוי יתר ולהשהיה בטיפול למשך 5 ימים עד שההורמונים ירדו. מהיום הכאבים בבטן מתגברים. יש רגעים שבא לי ממש לבכות מרוב כאבים. למי שיש לה נסיון בזה- האם מה שאני מרגישה זה גירוי יתר? מתי ללכת למיון? מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלשתות ? אני שוקלת להתקשר להורים שלי כדי שיעזרו לי עם הגוזל וכל הזמן מנסה להחזיק עוד ועוד
למה גידלנו הורים?!!!!!
אני ממש כועסת עלייך כשאני שומעת שאת לא נעזרת בהם! לי היה חשש לגירוי יתר והסבל היה כמעט בלתי נתפס (הייתי יותר רגועה בחדר לידה) ומיד הזנקתי את כל מי שיכולתי כולל חמותי שתחיה (אם אפשר לא כ"כ הרבה זמן...).איתי שלי היה מקסים והסברתי לו שאמא לא יכולה לסבול את עצמה..(ואני מזכירה שזה רק היה דרגה 1!) אני ניגשתי למיון בבלינסון ושם נתנו לי עירוי כי הייתי במצב של התייבשות. שתי המון המון המון!

רוצי למיון

גירוי יתר ??? דחוף
רוצי למיון
אם את עוד לא שם בעניינים

אמאלה2

New member
לרוץ למיון!!!!!!!!!!!!!!!

גירוי יתר ??? דחוף
לרוץ למיון!!!!!!!!!!!!!!!

דיברתי איתו אתמול בערב

להתייעץ עם הרופא ומיד

שיקבל אותך דחוף איפה שלא יהיה... כמה זמן את מההזרעה? אולי זה סימן טוב יקירתי
. לימור
דיברתי איתו אתמול בערב
והוא אמר לי 10 פעמים לשתות ואם יש החמרה להתקשר אליו שוב. כבר לא יודעת מזה החמרה חוץ מזה שכל הלילה לא ישנתי מרוב כאבים. וכן , אני שותה (ביקרתי בשירותים 3 פעמים הלילה). את מאמינה לי שהריון כרגע לא מעניין אותי ? אני מרגישה כ"כ רע....ויש רגעים שאני חושבת "בשביל מה אני צריכה את זה ?"

עמית@

New member
זה נשמע ממש כמו הריון ../images/Emo3.gif או בקיצור

דיברתי איתו אתמול בערב
והוא אמר לי 10 פעמים לשתות ואם יש החמרה להתקשר אליו שוב. כבר לא יודעת מזה החמרה חוץ מזה שכל הלילה לא ישנתי מרוב כאבים. וכן , אני שותה (ביקרתי בשירותים 3 פעמים הלילה). את מאמינה לי שהריון כרגע לא מעניין אותי ? אני מרגישה כ"כ רע....ויש רגעים שאני חושבת "בשביל מה אני צריכה את זה ?"
זה נשמע ממש כמו הריון
או בקיצור
היפר רציני, אם לא ישנת, לכי להיבדק, אנא.

מריםXX

New member
התפרצות של גרוי יתר 5 ימים אחרי

זה נשמע ממש כמו הריון
או בקיצור
היפר רציני, אם לא ישנת, לכי להיבדק, אנא.
IUI - איך אמר לי הרופא שלי כשבאתי אליו דאוגה וכואבת? "זה סימן מצוין". והוא צדק. מקווה שיוקל הסבל, ואם לא - שלפחות ישתלם לטווח הארוך בינתיים שמרי על עצמך.

דא2

New member
בשביל להיות יפה...צריך לסבול?!

IUI - איך אמר לי הרופא שלי כשבאתי אליו דאוגה וכואבת? "זה סימן מצוין". והוא צדק. מקווה שיוקל הסבל, ואם לא - שלפחות ישתלם לטווח הארוך בינתיים שמרי על עצמך.
כשאני נזכרת בכאבים שהיו לי לפני המיון גם אני חשבצי אם זה בכלל משתלם... שנייה לפני שאתי עונה לי תסתכלי על אלמוג.. טוב, עכשיו תחזרי אליי ותגידי אם זה שווה הכל או לא! חוץ מזה כמו שכבר אמרתי. קטן עלינו. הכי חשוב! רק תשמרי על עצמך (כמובן, בשביל אלמוג...)

עמית@

New member
אני עוד זוכרת את עצמי עומדת כפופה

כשאני נזכרת בכאבים שהיו לי לפני המיון גם אני חשבצי אם זה בכלל משתלם... שנייה לפני שאתי עונה לי תסתכלי על אלמוג.. טוב, עכשיו תחזרי אליי ותגידי אם זה שווה הכל או לא! חוץ מזה כמו שכבר אמרתי. קטן עלינו. הכי חשוב! רק תשמרי על עצמך (כמובן, בשביל אלמוג...)
במיון, בקושי נושמת, ורואה את הנייר עם ה"חיובי" מזדחל מהמדפסת בעמדת האחיות, אם לא הייתי על סף מוות
הייתי מזנקת באוויר...

TWEETY =^.^=

New member
איך את מרגישה עכשיו אלמוגי../images/Emo35.gif

במיון, בקושי נושמת, ורואה את הנייר עם ה"חיובי" מזדחל מהמדפסת בעמדת האחיות, אם לא הייתי על סף מוות
הייתי מזנקת באוויר...
איך את מרגישה עכשיו אלמוגי

MIF2004

New member
הי אלמוג שלי !!!

גירוי יתר ??? דחוף
הי אלמוג שלי !!!
אוףףףףףףףףףף אני רואה את הודעתך קצת מאוחר, ואני מקווה שבינתיים הוקל לך, אבל אם לא אז קצת מנסיוני הקצר אבל הממצה בענייני גירוי יתר לפני חודש... קודם כל לשתות ולשתות ולשתות, אבל אם את מרגישה שאת לא מצליחה לשתות מספיק (משהו כמו ליטר בחצי שעה) לכי למיון ותקבלי נוזלים לוריד. את חייבת גם לנוח, מאמץ יכול להיות מסוכן במצב הזה, כך שאל תתביישי ותגייסי כל עזרה שאפשר, לי אמרו ממש להיזהר גם בתנועות של מעבר מישיבה לשכיבה ולהיפף, כדי שהשחלות המוגדלות לא יסתובבו. אם הכאבים הם כמו שאת מתארת, לדעתי לכי למיון, אני לילה שלם התפתלתי מכאבים, הקאתי את מה ששתיתי ובסוף בבוקר אושפזתי, אז פשוט חבל על הכאב והיסורים... מחזיקה לך אצבעות, תעדכני !

דש1דש

New member
יש ךמישהו עדכון מה קורה?

גירוי יתר ??? דחוף
יש ךמישהו עדכון מה קורה?

אני כאן

יש ךמישהו עדכון מה קורה?
אני כאן
יש שיפור בכאבים (אם כי זה בא לי בהתקפות) ואני משתדלת לנוח, עד כמה שאפשר. ליתר בטחון יש לי טלפון של מוקד החירום של הקופה. בנוסף לכל, הגוזל מוציא שיניים טוחנות ויש לו חום וכאבים איומים ואין לי אפשרות לקבל 24 שעות ביום עזרה (מזל שהגיע שישי שבת ובעלי בבית). מאז שקיבלתי את המסר מ- MIF2004 אני במשמעת שתיה (המון תודה על כל מה שכתבת) תודה לכן על הדאגה. ריגשתן אותי מאוד

MIF2004

New member
מחזיקה לך אצבעות !

אני כאן
יש שיפור בכאבים (אם כי זה בא לי בהתקפות) ואני משתדלת לנוח, עד כמה שאפשר. ליתר בטחון יש לי טלפון של מוקד החירום של הקופה. בנוסף לכל, הגוזל מוציא שיניים טוחנות ויש לו חום וכאבים איומים ואין לי אפשרות לקבל 24 שעות ביום עזרה (מזל שהגיע שישי שבת ובעלי בבית). מאז שקיבלתי את המסר מ- MIF2004 אני במשמעת שתיה (המון תודה על כל מה שכתבת) תודה לכן על הדאגה. ריגשתן אותי מאוד
מחזיקה לך אצבעות !
תשמרי על עצמך !

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifולשתות המוווון!

אני כאן
ולשתות המוווון!
מקווה שתרגישי יותר טוב בקרוב. מאחלת איחולי החלמה לגוזל המתוק בעל הטוחנות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה