גירודים...

רומי1770

New member
גירודים...../images/Emo59.gif

למה אחרי הפוגה בפעילות מגרד (עצבני...) בד"כ בשריר 4 ראשי? שמתי לב שזה קורה רק כשאני לא בכושר... מה הסיבה?

ronen222

New member
מגרד????

אף פעם לא סיפרו לי על בעיה כזאת ולי מעולם לא גירד בארבע ראשי

רומי1770

New member
אז אני מיוחדת או מוזרה?

מגרד לי מהברך עד חצי הירך לערך, זה קורה אחרי פעילות גופנית בעצימות גבוהה , כאשר אני לא ממש בכושר... אני בטוחה שיש לשייך את זה לפעילות גופנית כי זה לא קורה בצורנ אחרת...

Samsara

New member
אולי כתוצאה מחיכוך?

מה שאת מתארת נשמע כמו תוצאה של חיכוך - או חיכוך הרגליים אחת בשניה בזמן הפעילות או חיכוך של הבגד ברגל נראה לי שטייץ טובים (מיקרופייבר) והדוקים יפתרו לך את הבעייה.

רומי1770

New member
ממממ....

זו לא בעיה של לבוש...ואין לי בעיית חיכוך... אני חושבת שזה קשור למאמץ של השריר איכשהוא... נו טוב, לא לכל דבר יש הסבר...למרות שהתאוריה סוברת אחרת... שיהיה לכולם יום טוב, שבת נעימה ורגועה.

schedule

New member
תשובה לגרודים

בעיה מוכרת, גם אני סבלתי מזה עד שהגעתי למסקנה שקרם גוף או בנגאי (משחה להקלת כאבי שרירים), עוזר מאוד נסי ותווכחי...

live.shop.die

New member
גם לי מגרד, קראתי באיזה מקום שזה...

גם לי מגרד,אם אני צועדת אז אחרי כמה זמן מתחיל לגרד ברגליים (בין הברך לתחת באמת) וגם זה נהיה אדום (בייחוד אם מגרדים). בפורום אחר מישהו שאל גם שאלה כזאת ואמרו לו שזה קורה כתוצאה למחסור באיזשהו ויטמין, אבל אני לא זוכרת איזה ויטמין. sorry

רומי1770

New member
אז יש אלוהים...וגם קצת הגיון...

אולי חסר ויטמין כלשהוא שגורם לזה! כי אני לא כל כך שומרת על תזונה נכונה. מעניין איזה ויטמין....לא שזה מפריע ברמה בלתי נסבלת יותר מתוך סקרנות...

לפעמים זה כתוצאה מצמיחת שיער

או גירוי באיזור שיש בו שיער. מישהיא אמרה לי למסור לך....

למעלה