גיפ סמוארי

RoN 14

New member
גיפ סמוארי

שלום תהיתי אולי תוכלו לעזור לי ולספר לי על הרכב הזה. איך הוא בנהיגת שטח? טיפולים? נוחות? והאם מוכרים רכבים כאילו מחירון או מיתחת למחירון תודה על העזרה רון

סמוראי - אין עליו בשטח

כמו לכל דבר בחיים - לסמוראי שני צדדים... חיובי * הוא קל... הוא קטן... קצר... ועם לחיצה בריאה על הגז עובר כל דבר!!! באחריות!!! כמובן עם הנהג (הזהיר) הנכון. * חלקים לא יקרים ומצויים בשפע - מנסיון אישי אפשר גם להסתפק בחלקים למנוע של סוזוקי סוויפט. * אחזקה לא מסובכת מידי ומי שיש לו "ידיים טובות" יכול לעשות הרבה מהטיפולים לבד. שלילי.. * לא נוח בכביש... מטלטל עצמות ידוע.. ולכן מומלץ דבר ראשון אחרי הקנייה לעבור לכיסאות אורטופדיים. *בתוקף היותו קטן - בעיית מקום קריטית.. אפשר לתקן עם רכישת גגון טוב. *עוד חיסרון לגודל - נכנס לשפצי"ם בקלות ולכן לא מומלץ לנהג המשתולל. * גם כשהקרבורטור במצב אופטימלי - זולל דלק.. שלי, 1300 - היה עושה 1:8 בשטח - ובכביש 1:10. לגבי המחיר - בדרך כלל נמכר במחיר מחירון ו/או מעל.. בגלל שבדרך כלל הרכבים הללו עברו מס' ידיים ולא מעט שיפורים. השוק שלו מצויין.. וגם סמוראי עם מנוע מת ימכר במחיר סביר. אזהרה!!! סמוראי הינו חומר ממכר... והנוהג בו חשוף לסכנת התמכרות!! בהצלחה במציאת האהבה שלך..

טלצ

New member
למכירה

אני מוכרת סמוראי ארוכה !!!!!!! מודל 88, ברזנט חדש, גיר חדש שמורה (הייתה שייכת לאישה וילדים) עברה כל מסלול אפשרי מכירה 20.000 ש"ח יש לה טסט בחודש הבא אם זה מעניין אותך תתקשר לבן זוגי ליאור - 057206355

הצחקת אותי.... ג'יפ עירוני נשי? מה

נסגר איתך? הסמוראי הוא רכב קשוח עם שלדת סולם וסרנים חיים. אני מקווה שאמרת זאת בבדיחות הדעת אחרת זו בורות לשמה.

במבי15

New member
סמוראי... כשמו כן הוא!!

קטן קטן אבל יש בוא המון... והוא לא ורוד אבל פנתר

למעלה