ג'יפ חדש של יונדאי

4mit

New member
ג'יפ חדש של יונדאי

אהלן, שמעתי שמועה על ג'יפ דיזל חדש חדש של יונדאי שרק נכנס לשוק, שאלות: 1.המלצתכם.. 2.כיצד לדעתכם יישמור על הערך שלו (4 שנים).. תודה

קוראים לו טוסון והוא לא ג'יפ אלא

דמוי ג'יפ מנוע 2000 ללא הילוך כוח 4X4 קבוע.

הוא כן ארבע על ארבע אבל אין לו

הילוך כוח הכוונה לואו (LOW), שזה הילוך שמעביר את יחס ההעברה לקצר שזה יותר נוח לשטח טכני . לטוסון יש ארבע על ארבע קבוע, אין לו את המנוף שיש בג'יפים עירוניים כמו לנד קרוזר, פג'רו , טרופר הדגמים היותר ישנים שזה נותן לך לבחור באיזה מצב לסוע אז הארבע על ארבע שלו פועל גם בכביש וגם בשטח מה שמשקשה עליו לסוע בשטח טכני והוא גם לא נועד בשביל זה.

lizard

New member
אגב LOW, הציל אותי מתקיעה מעצבנת

ביותר. התלבשתי על בולדר בצד הימני, בין הגלגל הקדמי לאחורי. הילוך רגיל, גם עם 4X4 LOW לא עזר, הגלגלים הסתובבו חופשי, רק העברה לLOW הצילה אותי

דרך אגב גם יש לו מהלך מתלה מוגבל

כמעט כמו פרייווט, עשו עליו מבחן שטח בעיתון שלי "הגה בשטח" למי שמעוניין.

אומי5

New member
אם יש לו 4+4 קבוע...

זה חייב להיות מיועד לכביש (כמו בפרטיות )כאמצעי בטיחות ,מה שאומר שיש מערכת בקרת החלקה (ברמה זו או אחרת...)ולכן 4+4 זה לא עוזר בשטח אלא להיפך. יוחזרו בהמות השטח לאלתר

miki69

New member
4 על 4 קבוע זה רק לכביש??

נראה לי כי פיספסת משהוא קטן טויוטה ודומה לא לשטח? דיסקו בטח לא לשטח חאאא

אומי5

New member
4על 4 קבוע

כמובן שלא רק לכביש ,אבל כיום הרבה רכבים שלא אמורים לראות אפילו שביל חצץ מגיעים עם מערכת 4X4 שכל יעודה הוא אחיזת כביש (בטיחות)כוונתי הייתה שכנראה ברכב הזה ה4X4 מיועד לאחיזת כביש ולא לעבירות בשטח . ד"א תהייה בטוח שיש לי נסיון לא קטן עם רכבי שטח 4X4 קבוע ולא קבוע . יום טוב.

אומי 5 ידידי גם לי נראה שיש לך

ניסיון של כ 30 שנה בשטח כל הכבוד. כשתהיה גדול אולי תלמד לנהוג.

למעלה