גיפים עם שמחה לילד

setgo1

New member
גיפים עם שמחה לילד

.שמחה לילד מחפשת בעלי גיפים אשר יוכלו לבוא ולקחת חלק בטיול גיפים שאנו עורכים לילדנו "שמחה לילד" הינה עמותה המסייעת לילדים חולים ולבני משפחותיהם. פעילות העמותה מתמקדת בילדים החולים במחלות כרוניות וגנטיות ובילדים אשר נמצאים בשיקום אחרי תאונות דרכים או פיגועים. ביום חמישי 10/5 נקיים טיול ג'יפים לקבוצת בני נוער החולה במחלת דיסאוטונומיה, כרגע חסרים לנו מספר גיפים שבלעדיהם לא נוכל לקיים את הטיול כולו . דיסאוטונומיה משפחתית, הינה מחלה גנטית הפוגעת בתפקודים הבסיסים ביותר בגוף האדם. בהתאם לכך החולים במחלה זו מוגבלים ביותר באופן פיזי וגם נראים פגועים מאוד מבחינה ויזואלית. לנערים אלו האפשרות לצאת לטיול הינה מאורע משמעותי ביותר וחד פעמי!!! נקודת מפגש: תחנת הדלק בכניסה לכפר אדומים בשעה 11:30 סיום משוער של הטיול: 15:00 אנו צריכים את עזרתכם הנדיבה . ליצירת קשר והרשמה נא להתקשר לאביבה – 054-3050385 www.simchalayeled.co.il אלי קלרמן סמנכ"ל ומנהל סניף י-ם "שמחה לילד" 054-3050386 [email protected]

הייתי מאוד מאוד שמח להתנדב

אך.... בדיוק ביום הזה יש לי משפט בקרית גת. על מה שהיה לי בחנוכה. אשמח בהזדמנות אחרת. רועי

setgo1

New member
שמחה לילד

אנחנו עורכים טיולים אחת לכמה חודשים נשמח ליצור איתך קשר בעתיד , אנחנו נפרסם בפעם הבאה יותר מוקדם .

למעלה