../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo65.gifאחלללה אחלה!!!
נשמע לי מצוין!!! ולא,חחח 22,20וקצת,עוד נחשב "הגיל שלנו"...(לא שיש לי בעיה עם"זקנים"...חח פשוט הטיול שיצאנו אליהם עם חבורת אנשים שמממאוד מבוגרים מאיתנו,הבדליי גילאים גדולים מידי,לא רק שירדו עלינו בעיקר בגלל הגיל והניסיון,פשוט התעלמו מאיתנו כמעט לחלוטין,וזה לא היה כיף בכלל,להרגיש כזה לא שייך.) אגב,הנה אני אציג את עצמי: נוקי(ליאת אם בא לכם),בת 17וחצי מרעננה(לא מהצפון חח,ראשון זה דיי קרוב וחוצמיזה יש לך אוטו!),ביינתיים חסרת רישיון(אוף,ממשיכה להלחץ ולהכשל בטסטים...הטסט הבא אני עוברת בטוווווווווווח!!!),אבל מכורה לנהיגה,ולנהיגת שטח ומכוניות שטח בפרט..
אוטו בנמצא:סובארו פשע DL "שטח" מאוד מגניבה(טוב נו זו סובארו פשע!!והיא לא כזו מגניבה
),טויוטה לאנדקרוזר פראדו אצל החבר והשותף לטיולים(מן הסתם,אני עוד לא "פעילה")הידוע בשמו פולי.. אוטו חלומי שאליו אני חוסכת:סוזוקי סמוראי חמוד וקטן(מתאים לגודל שלי
חח),מוגבה ומשופר עצמאית,בצבע ירוק כהה עם טרייבלים כסופים (שוב,עבודה עצמאית...ייייא אלללה אני חולמת לבצע את זה כבר!)בצדדים,ומגן חזירים אימתני מקדימה.(אם יהיה לי מספיק כסףך אז גם כננת משהו בסט,וסט צמיגים רחבים יותר..אבל איןלי....חחח אין בכלל כרגע,אני עוד בשלב של החלומות). חבר שלי חוסך לCJ ועומד לשפר אותו בעצמו,והוא למען האמת,דיי קרוב לעניין...
מה איתכם? קצת פרטים,משהו,שיהיה מעניין...נראה נוכחות פה,הדור הצעיר!
נוקי.