גיסתי

raz5578

New member
גיסתי

שלום, יש לי תחושה מאוד חזקה שגיסתי עושה לי כל מיני רמזים כבר הרבה זמן. לפני הכל אני רוצה להדגיש 2 דברים- 1:אני כן נמשך אליה מאוד. 2:אני לא אעשה איתה כלום. מה שמעניין אותי זה כיצד ניתן לדעת האם היא באמת משוגעת עליי או "משחקת" כדי שאני אתהב בה ושהיא תרגיש "בעלת הבית"? המחשבה שלי שאילו היא הייתה הרוסה עלי אזה היא בטח הייתה יוצרת איזה מצב ומתנסה להתחיל איתי ו הייתי כעת כבר בטוח במה היא חשה,מכיוון שהיא רק מפלרטטת איתי על אש קטנה גורם לי לחשוב שהיא שהיא מנסה לשחק. אני כן דלוק עליה כעת ומפנטז עליה,וזה כנראה מה שהיא רצתה להשיג. ואילו הייתי מתחיל איתה היא יתכן עוד הייתה יכולה לדחות אותי אפילו ולשגע. ההתנהגות שלי כלפיה היא שאני צוחק איתה אבל לא יותר מזה.אני לא בורח מממנה ו מנסה לא לראות אותה כדי "להרגע" זה גם לא אפשרי כי נפגשים די הרבה בתוך משפחה. אני רוצה עצות ממכם מה עלי לעשות כדי לשם שינוי לצאת "קול", כמו שהיא משגעת אותי, לשגע אותה עוד יותר. לא ליפול לגרליה כמו כמעט כל גבר היה עושה. אלה לנצח אותה. אני מאוד אוהב את אישתי, ופנטזיה תמיד תיהיה רק פנטזיה. אילו לא הייתי מכיר אותה ופוגש אותה הייתי חושב שהיא בחורה יפה אבל יש מיליון יפות.בלומר הפנטזיה היא רק כי היא כל כך קרובה וכל כך רחוקה. :) היא אגב רווקה ללא חבר תודה

תפסיק עם השטויות

אם תתחיל לנסות לשחק במשחק הזה (שאגב, יש מצב שאתה סתם מדמיין אותו בגלל רצונך העז, אבל בעצם שהיא לא עושה כלום) אתה תיקלע לבעיה יותר גדולה ממה שאתה נמצא בה כעת. תרפה ותעסיק את הראש שלך באשתך. גבר גבר

hagitoby

New member
אמיתי טויטי צודק

אל תכניס את עצמך למיטה חולה,וזו מיטה חולה כי אם היא כן רוצה אותך זה סימן רע,מה תעשה אם אתה תדחה אותה,והיא תקח את זה רע?או הפוך אם יגלו שאתה מעוניין במישהי אפילו שלא תעשה עם זה כלום?אין רע לגלות התעיינות במראה של מישהו ואף להימשך אליו,כל עוד לא עושים עם זה דבר.. תמשיך הלאה,ותעסיק את עצמך..

raz5578

New member
גיסתי

שלום, יש לי תחושה מאוד חזקה שגיסתי עושה לי כל מיני רמזים כבר הרבה זמן. לפני הכל אני רוצה להדגיש 2 דברים- 1:אני כן נמשך אליה מאוד. 2:אני לא אעשה איתה כלום. מה שמעניין אותי זה כיצד ניתן לדעת האם היא באמת משוגעת עליי או "משחקת" כדי שאני אתהב בה ושהיא תרגיש "בעלת הבית"? המחשבה שלי שאילו היא הייתה הרוסה עלי אזה היא בטח הייתה יוצרת איזה מצב ומתנסה להתחיל איתי ו הייתי כעת כבר בטוח במה היא חשה,מכיוון שהיא רק מפלרטטת איתי על אש קטנה גורם לי לחשוב שהיא שהיא מנסה לשחק. אני כן דלוק עליה כעת ומפנטז עליה,וזה כנראה מה שהיא רצתה להשיג. ואילו הייתי מתחיל איתה היא יתכן עוד הייתה יכולה לדחות אותי אפילו ולשגע. ההתנהגות שלי כלפיה היא שאני צוחק איתה אבל לא יותר מזה.אני לא בורח מממנה ו מנסה לא לראות אותה כדי "להרגע" זה גם לא אפשרי כי נפגשים די הרבה בתוך משפחה. אני רוצה עצות ממכם מה עלי לעשות כדי לשם שינוי לצאת "קול", כמו שהיא משגעת אותי, לשגע אותה עוד יותר. לא ליפול לגרליה כמו כמעט כל גבר היה עושה. אלה לנצח אותה. אני מאוד אוהב את אישתי, ופנטזיה תמיד תיהיה רק פנטזיה. אילו לא הייתי מכיר אותה ופוגש אותה הייתי חושב שהיא בחורה יפה אבל יש מיליון יפות.בלומר הפנטזיה היא רק כי היא כל כך קרובה וכל כך רחוקה. :) היא אגב רווקה ללא חבר תודה

תשלח את אמא שלך שתשאל אותה

אם היא מסכימה להיות חברה שלך

אחותה של חברתי רומזת לי שהיא בקטע ../images/Emo6.gif

היא יפה ורווקה ועושה לי עיניים
סתם סתם סתם, היא פשוט בנאדם מתוק ושום קטע לא יהיה ולא היה. היא האחות של החברה ולכן זה פסול מלכתחילה. גם אם יש במקרה הכי הכי נוראי משיכה או משהו.

ה אiר

New member
תראה,

אני די נעצרתי בשורות הראשונות כשהבנתי את המצב, רק ריפרפתי על ההמשך וכבר לא העזתי לקרוא ממש אחרי "לנצח אותה." במה אתם משחקים? תיפסוני? דמקה? כן לא שחור לבן? אתה נשוי, יש לך אישה, יש לך גיסה, עם האישה אתה משחק דוקים, עם הגיסה אתה לא משחק. תזרום בסבבה עם הצחוקים, אל תהיה רציני ותקח אותה לשיחה [למרות שנראה לי שזה הדבר האחרון שתרצה לעשות, אלא אם כן תקח אותה לסככה]. אל תעשה מעשים ואל תמשיך להתעסק בזה. לא רלוונטי.
ואם חיפשת שיטות לכאבי ביצים [יש לנו שירשור על זה ממש פה בעמוד] - אני באופן אישי לא מעוניינת לתת לך. בהצלחה בחיי הזוגיות

raz5578

New member
ברצוני לתקן את השאלה

הבנתי כל מה שאתם אומרים, אבל כנראה כתבתי את השאלה בצורה יותר מידי מצואיסטים ולוקח את זה חזרה. אני אנסח שאלה אחרת. אם אני אגיד לה להפסיק לעשות לי עיניים אז היא תגיד לי שאני חולם ומדמיין ואני אצא טמבל. זה בדיוק המצב שאני לא רוצה שיקרה. אני מבקש ממכם אולי איזה ראיון מקורי של מה להגיד או מה לעשות כדי למסור לה רמז הווה שלא יפליל אותי אבל שתבין את מה שי לי לומר. משהו בסגנון של "אם מישהי היתתי מתחילה איתי הייתי דוחה אותה" ראיונות? תודה

ה אiר

New member
לדעתי

תפרש את זה כמשהו תמים, תצחק ותתרכז באישתך. אל תשנה את הסביבה - תשנה את עצמך. אין צורך בשיחה, כל עוד היא לא באה ואמרה משהו מפורשות תהנה מהספק והיה נאמן לאישה.

למעלה