גיסתי

אדונשוי

New member
סימנים

תראה..קשה להבין את המין הנשי אבל אנסה לתת לך מספר סימנים על מנת לדעת האם היא רוצה או מפלרטטת. אם היא מתפשטת לידך ,לא מעוניינת. אם היא רק חושפת חוטיני ,מעוניינת אם היא אומרת לך שהיא רוצה לזיין אותך , לא מעוניינת אם היא רוצה שתבוא לתקן לה את התנור , מעוניינת אם היא מציע לך שלישיה , לא מעוניינת אם היא רוצה להכיר לך את חברה שלה , מעוניינת אכן...קשה להיות גבר אבל אני בטוח שהרמזים שלי יעזרו לך נ.ב. בעצם מה איכפת לך? אתה לא מעוניין...תעביר אותה הלאה

אפשר להחליף גיסה בגיסה?

גם אני חרמן רצח על גיסתי השופעת גם לי נדמה לפעמים שהיא עושה לי סימנים אולי תיקח אותה ותעביר אלי את גיסתך?

raz5578

New member
טוב

אני אשלח לך מטווח גרמני שיבנה עיסקה לחילופים. מראש אבל אני מודיע שתמורת גיסתי אני דורש 1000 גיסות

עדיף גיסה אחת ביד מאלף גיסות על העץ...

ואם גיסתי תעשה לך ביד, בכלל יהיה לך שווה... מבטיח לך שאם תראה את גיסתי, תסתפק באחת גיסה תמורת גיסה מה נראה לך? שנפלת על מישהו שלא יודע לנהל משא ומתן?

המנער

New member
בד"כ אני לא עונה על פוסטים כאלו .

אבל מלא זמן שלא אמרתי למישהו שהוא דפוק , וזה ממש חסר לי ,אז אני מראש מבקש את סליחתך ומחילתך . אתה דפוק ! כלומר אתה דפוק בקשר לסיפור הזה רק אם הסיפור נכון , אם הוא לא נכון אז אני משער שיש עוד מאה סיבות אחרות למה אני צודק .

זה לא מעניין!!!!!!!!!!!!!../images/Emo88.gif

אסור לעשות משפחה וחיות אחרות. ולא חברים של החוקיים. כל אלה תדמיין אותם מכוערים עם מחלות מין ואל תתקרב. לא חסר הצעות במקומות אחרים.

למעלה