גיסתי ואני

גיסתי ואני

סיפור אהבה? כנראה שכן, דיברתי איתה היום יותר משעה בטלפון, הזמנתי אותה ליומולדת של שחר (בעוד כחצי שעה) דיברנו המון ועידכנו מה היה בזמן שלא דיברנו... באמת שהתגעגעתי אליה, ולילדים במיוחד, השבוע הייתה אצלי הבת הגדולה שלה, ישנה אצלי. בקיצור, כיף כיף כיף שהשלמנו... טוב אני הולכת לחגוג לשחר יומולדת, אני אספר לכם איך הייתה היומולדת אח"כ

../images/Emo65.gifלפנינה והילדים ../images/Emo151.gif

זאת קארין היה לי כיף ונחמד מאד אצלכם ולשחר הבת דודה האהובה עליי מכל אני מאחלת המון מזל טוב

היי קארינוש../images/Emo25.gif

מה שלומך בובה יפה? שמחתי לראות אותך, כמה גדלת, נהיית יפהפיה קטנה
שמחה שנהנית אני אמסור לשחר את הברכה שלך

לפנינה היקרה

קודם כל המון המון מזל טוב לזאת הבובונה שלנו לפני 6 שנים זו הקטנה שלנו נולדה לפני 5 שנים עשתה את צעדה הראשון את המילה הראשונה ,המקלחת הראשונה והופ הנה גדלה לה בשנה אז המון איחולים לבביים לשחר שלנו המקסימה והאהובה ולך פנינוש מה אאחל את כל הטוב שבעולם המון הצלחה אושר ואהבה מי יתן וכל חלומותייך יתגשמו באהבה ענת

פנינוש

רציתי רק לציין שהייתה אוירה מאד נחמדה וכייפית אתמול ואגב כמה שצדקו השתבחת עם הזמן חיזקי ואימצי והשארי יפה כמו שאת

פנינה../images/Emo24.gif, את רואה? איזה יופי!!

כמה שאני שמחה בשבילכם. מקווה שיהיה לכולכם רק טוב

sovlanit

New member
מזל טוב לשחר,

וכן ירבו שלום שלווה אושר הקלה ובשורות טובות.א מ ן

אושרת28

New member
אני ליצנית לכל המעונין ../images/Emo24.gif

מפעילה ,את ילדיכם בשמחה ובאהבה במחיר מצחיק ג'מבורי,קסמים,ריקודים שירים, פרסים לכל הילדים, בלוני צורות, מנהרת הקסמים, מצנח עם החתולים והעכברים. יום הולדת פעם בחיים שווה חיוך של אלפי ילדים. שבוע טוב.

למעלה