גיסתי ה"יקרה"

לא מדברים נגד אף אחד

בפורום זה יש זכות שווה לתגובות.ותמיד אפשר לקבל או לא לקבל. נכנסות לכאן נשים צעירות בכל מיני מצבים עדינים בחיים. במקום לחמם אותם נגד אפשר להרגיע ולהציע את החצי המלא של החיים. לזרוק מילים כולם יודעים.ללטף עם המילים קשה יותר כי צריך להעצר ולחשב גם על תגובת הזולת למה להכאיב אם אפשר ללטף?

ניתי 55

New member
לסיגלי-

היא מקנאה בך ומפחדת ממך כאחד והיא ממש מגוננת על עצמה ממך משום מה ואחיך אני רואה תומך בה לכל אורך הדרך , אחיך טיפוס עדין? תראי זה נכון שגם אני לא מצודדת במשפ' בעלי למרות שאיין לי שום דבר נגד האחים שגם באים כמעט כל יום, אבל בחיים לא הייתי מונעת מהם אפילו שעשו לי רע עם השם 5 ימים לפני הלידה שרבתי עם בעלי בגלל התעקשות שלהם, הם באו והתייחסתי כרגיל עד שהם החליטו שהם עומדים על הרגליים האחוריות, תראי בדר"כ גם יחסים של גיסות הם לא תמיד מצליחים, כי תמיד יש קינאה אבל תתיחסי באותו מטבעו ושיגיע הזמן תגידי לה שמאוד התרשמת מהיחס שלה...במרחאות כפולות..., דרך אגב שהייתי בביה"ח בפגיה היו מלא בחורות שאחרי 9 שנים של טיפולים נכנסו להריון עם ... אל תתרגזי ... אל תהיה כמוני לוקחת הכל קשה, את נשמעת לי טיפוס מזה שיודע לעמוד על שלו אסרטיבי מישהי לא פריירית... בהצלחה...היא מרשעת איין מה לעשות... אני מגלה שאיין כל אחד יש לו עז במשפחה.... אוהבת ניתי

הקנאה אצלנו היא שם דבר

אבל למדנו להפנים ולא להפגין רגשות החוצה בנושא זה. מה לעשות שהבנות שהאחים יצאו פחות יפים מהבנות? כשאחי הקטן (זה הנוכחי שעל אישתו אנחנו מדברות) הסתבך בעסקים. לקחנו את גיסתי תחת חסותינו ודאגנו לכל צרכיה בעוד כל משפחתה הסובבת אותה לא זרקה לכיוונה. במהלך כל השנים היא תמיד אמרה שמשפחת בעלה היא משפחתה ! ולאימי עד היום קוראת אמא! אבל יש פתגם שאומר : "כמו שתשקה את הצמח , כך יצמח" אכן כך הדבר. אחי נעמד על הרגליים, התייצב ופרח כלכלית וכעת ממרומי חוילה מפוארת , רכבים, עוזרת, מטפלת וכו' לא מתסכל לרגע אחורה וחושב שאולי במקום להוקיר הוא יורק.

אני ממש לא מבינה אותך סיגי

(ברשותך עשיתי קיצורון..) למה את ממשיכה להיות נחמדה אליהם ? למה? מתנות, הגעות.? נכון אמרה מריאנה, משפט שאקח איתי, את האויב הורגים במתיקות. אבל זה אויב, זה.. זה שטן בהתגלמות. וסליעחה אבל איזו מין אמא זו , אשר מנצלת את ביתה לטרמפ ומשקרת לה???? אוי כואב לי הלב עליך , נמאס לי שיש אנשים טובים בעולם כמוך... דיי!! יש לי דמעות בעיניים כשאני קוראת את זה! אוף איתך שלא תגיעי למפגש. ירדן..

מתקנה עצמי מהר

נשמע לא טוב אוף איתך... אתקן: איזה באסה, אוף, שלא תוכלי להגיע למפגש. נושמת כעת לרווחה, זה נמשע הרבה יותר טוב! ירדן

rrina

New member
סיגלהיא

לדעתי אם תזמיני אותה את לא תצטערי. את לא צריכה להיות נחמדה אליה ואפילו אולי לא להזמין אישית, אלא אולי דרך בעלך או דרך אחיך או משהו, אבל שהיא לא תוכל להגיד שהיא לא הוזמנה. (זה לא נחשב צביעות כי זה ידוע שלאירועים כמו בריתות מזמינים לא רק חברים טובים אלא גם אנשים שאין ברירה רק להזמין אותם).

שש שבע

New member
בוקר טוב

יש טיפוסים מחליאים. את הולכת לעשות אירוע, את שולחת הזמנה בדואר, כזו קרה , בלי טלפונים בלי עמאית,את לא מוודאת השתתפות, תקחי אותה כהזמנה לא בטוחה. היא תגיע אולי, אבל את יוצאת בסדר מכל הכיוונים, "לא תיקום" כתוב, ומצד שני, גם התמונה - אחיך, עדין אחיך. אולי תרשמי "לאחי היקר ובעיתי" שתחשוב שזו פליטת עט, או אמת, תני לה להפעיל גלגלים חלודים בראש.

שש שבע

New member
וחוץ מזה

תלמדי לא להיפגע, כמו שאני אומרת ,לא להקשיב למה שאומרים אלא למי שאומר".. יום נהדר.

ניני51

New member
סיגל, הלכתי לאיבוד עם כל המשפחה

לא הבנתי מי בעד ומי נגד איך ומתי. צריך כנראה לחיות במשפחה גדולה כדי שיהיה תמרון כזה בין אחיות גיסות אמהות ומה לא. כל הכבוד לך. אני כמו שאני מכירה את עצמי, הייתי עוזבת את כולם. מודיעה לכולם שאני יורדת מהסחרחורת. תמשיכו בלעדי. אם תרצו לדעת מה שלומי, יש טלפונים. ואז בזמן הפנוי הייתי עושה לעצמי קריירה. לא עדיף?

rrina

New member
עוד משהו

אני בכוונה לא כותבת מה דעתי על גיסתך ומה דעתי על ההתנהגות של המשפחה שלך בקשר לזה. הסיבה היא שאני עברתי לפני פחות משנה התעללות מאוד קשה מהמשפחה של בעלי, וכל מי שסיפרתי לו על זה והביע הזדעזעות רק גרם לי להתחמם יותר ולהרגיש עוד יותר מסכנה. מה שאני כן רוצה להוסיף זה שברוך ה' שאת אחרי התקופה הקשה והמגעילה ההיא, ולאחל לך הרבה הרבה הצלחה ונחת ושמחה בחיים! (עוד דבר: לימי ההולדת של הילדים שלך בע"ה את בודאי לא תצטרכי להזמין את גיסתך....
)

למעלה