גיסתי המלעונה - חלק א'

גיסתי המלעונה - חלק א'

גיסתי המלעונה מתקשרת אתמול עצבנית ועל סף בכי. מה מסתבר???????????? שהיא מאוד כועסת על חמי!!!!!!!!! צ'אלו למה???? לא שואלים? טוב ., אז אני אענה. הגב' תקועה בעבודה ואין באפשרותה להוציא את הפעוטה מהמטפלת, בעלה בעבודה והאוטו אצלו והוא אינו יכול לצאת. עד כאן הכל מובן???????? ידעתי שתגידו לא! (מפגרים) גיסתי התקשרה לחמי למונית וביקשה מימנו ללכת עם ביתה הגדולה בשביל להוציא את הפעוטה מהמטפלת. חמי ענה שאין לו זמן והוא עמוס עבודה וניתק לה את הטלפון!!!!!!!!!!! ההיא הייתה בהלם (באמת? על מה?) !!!!! מדוע אי אפשר לבקש כשצריך עזרה???????? זה ממש לא יפה נכון?????? ואני,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ח ג י ג ה עשיתי לה על האוזן. התחלתי: "את בהמה, בעלך בהמה והגיע הזמן לתשלום וכנראה שכך חמך החליט!!! חמינו היקר נוסע בכל העיר לאסוף את ילדייך, נותן דמי כיס ובכלל הוא סבא נהדר נכון????????? אבל כשאת רוצה להתחשבן מולו את מתחשבנת מול הבנות אוסרת על הבנות ללכת, אוסרת על גיסתך להתראות עם הבנות והכל מניפולציות ע"ח הבנות שלך כשאת יודעת שבלי הבנות את ובעלך לא שווים יריקה, עובדה שלי עדיין אין ילדים ואת משתגעת כמה חמי וחמותי כרוכים סביב בעלי וסביבי אז הכל עניין של כיבוד וכבוד. חמך שנה ראשונה עושה אזכרה להוריו באילת וביקש את בעלך לבוא ולהיות נוכח בבית הכנסת, בעלי וחמי עשו את הכל ולא היה כל צורך בעזרה. אבל בעלך ידע לשלוח את הבנות אל חמותי (כדי שתעשה בייביסיטר) ואנחנו חשבנו שזה בכדי שיבוא בנחת לבית הכנסת ואנחנו עד היום לא יודעים לאיזה בית הכנסת הוא הלך כי לאזכרה הוא לא הגיע". וככה 20 דקות של מכות בראש נותנת לה אחד על אחד בכדי שתבין שאף אחד לא עובד אצלה ושיטת ה "מגיע לי" לא תופס כאן. המסכנה חשבה שתקבל אצל נחמה?????????? קבלה כפול ממה שחמי נתן לה. והפעוטה המסכנה???? אל תדאגו , אני נסעתי קחת אותה והבאתי אותה לבכורתה של גיסתי הביתה.

עציון

New member
נויה, ההיא שופכת לאגרים

על הגיסה ואין לה זמן לתמונות...הלא כן, סיגל?

אמרתי לך שאינני יכולה כי אין לי

תיבת מייל , השרת בטיפול. חוץ מיזה שהיה קטע עכשיו איתה . וווווווווווווואאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווו אני אגמור לצחוק ואכתוב את הסיפור.

../images/Emo3.gifאל תהיי במתח../images/Emo11.gif

חמותי מתקשרת אליי ושואלת אותי: "תגידי, הזמנתי אתכם לדגים ולא עדכנת אותי?" אני......... נפלתי מצחוק
מה מסתבר????????????????? גיסתי התקשרה ושאלה מה התכניות לאחה"צ. סיפרתי שיש לנו פגישה במרפאה ואולי מאוחר יותר נעלה אל חמותי לאכול דגים על האש. (סתם התחשק לי לשמוע את התגובה). "וואוו, אני גם רעבה אז אולי אסיים ואעלה יותר מאוחר גם כן, טוב אני צריכה לעשות כאן משהו אני אצלצל עוד מעט". אני יודעת שכשהיא אומרת :"אני תיכף אחזור". היא מיד רצה להתקשר לאדם המדובר באותה שיחה דהיינו במקרה הזה - ח מ ו ת י . לכן כשחמותי התקשרה אני התפוצצתי מצחוק. אמרתי לחמותי שאם גיסתי לא הייתה היינו חייבים להמציא אותה!!!! חמותי צחקה כל כך ואמרה שבפעם הבאה אם אני הולכת "להתעלל" בגיסתי שוב אצטרך ליידע אותה קודם. וזה למה אני קוראת לגיסתי :"יוצאת יחידה מובחרת F B I " ולמה אינני מספרת לה סודות. באמת למה???????????

אחחחחחחח סיגלי

תני לי קצת מהאומץ שלך ותראי כמה אנשים לא רצויים אני אחפף מהחיים שלי אבל האמת היא שמאז הגירושים קיבלתי קצת יותר אומץ מבעבר והפסקתי לחשבן אז היום המצב יותר טוב מבעבר וכבר קשה לאנשים לדרוך עליי

מושית10

New member
צר לי על ההתפרצות לדלת פתוחה, אבל

לא היית יכולה לספר כל זאת בלשון יותר נקיה? חמות טרייה

עציון

New member
מושית10, למען האמת....

התרגלנו לסיגנון שלה וכל שינוי יכול אך למוטט אותנו. אני רוצה להניח שאם תעקבי אחר הודעותיה תביני למה אני מתכוון ולמה הסיגנון שלה כל כך חביב על באי הפורום הותיקים. הרי בסך הכל הפורום מיועד לפרוק ולא להצטעצות בעניני סיגנון....

לאיזו לשון התכוונת? שלי, של פנינה

של נוי, של עציון????????????? לא קראתי קללות כאן. פרטי, הסבירי ונמקי בבקשה

עציון

New member
סיגל. ואם התכוונה אליך, אז מה?

תרביצי לה? תרדי עליה? אנא, לא.... זכותה של מושית להעיר. אינה רגילה לכך. בסך הכל בחורה טובה.

mariana

New member
סיגל אולי תספרי לנו

מה היה עם גיסתך? אני סקרנית

מושית10

New member
וזו תגובתי: לא נעלמתי...אני פשוט גם

בין השאר עובדת... אם נעים לכם סגנון הדיבור הזה..תמשיכו ליהנות חבל שהתרגלתם לכך, מהצד זה לא נשמע כל כך טוב. אפשר לקטר עד אין סוף בלי כנויים. גם אני לא את כולם אוהבת. אגב פה הבנתי לראשונה ש"מלעונה" זו ברכה. צריך גם ליידע את הבקיעים בשפת המקור לפירוש חדש למלה.

וואו, את עובדת???? לא מאמינה

איזו המצאה תחזיקו אותי............. אולי נלך גם לעבוד ? כן אליעזר "מלעונה" זו ברכה ואם לא אכפת לך גם פרחה זה שם. ולפני שאת משחקת אותה אינטילגנטית ומתחכמת תחפשי במקורות ותפנימי היטב ש"בהמה" ו "מלעונה" אינה כינוי או קללה!!! אז... יאלללללללללה חפשי את החברים שלך במקומות אחרים בזבזתי עלייך מספיק מילים. מלעונה

למעלה