גיסתי בהריון

גלי29

New member
גיסתי בהריון

אתמול הודעו לנו שהם בחודש רביעי והפעם זאת בת אי אני מקנאה למה? כל החברות שלי הרו וילדו (חוץ מאחת שהיא הכי חשובה אבל היא בטיפולים) רק הייתי מאושרת בשבילן למה עם גיסה זה קצת אחרת? האם אני מפחדת מתחרות? עם הילדה המדהימה שלי? הרי אין לה מתחרות מה זה איכפת לי בכלל? אבל עובדה אני מקנאה אוף מתי זה יעבור???

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אין לך שום סיבה לקנא. תהי מאושרת בשבילה.

אנילה1

New member
גלי29 , העיקר שאת מודה. כבר חצי

סולחים לך.

Night Light

New member
תראי

בתור האמא לנכדה/אחיינית/נינה ראשונה מכל הכיוונים - אל תדאגי. לא משנה כמה נכדים/נינים/אחיינים יהיו, כולם אמרו לי שהרגש כלפי הראשון הוא תמיד אחר, וכולם מתייחסים אל הבת שלי כאל מיוחדת

אוסה

New member
או ווה

תשמעי אם הילדה שלך זאת הנכדה הראשונה במשפחה ...אז אני מבינה אותך . פתאום כל תשומת הלב שהיתה עד היום לילדה שלך תחולק עם עוד אחת ...... זה מה שהיה עם גיסתי , הבת שלה היתה הנכדה היחידה במשפחה , פתאום נולדו הנסיכות שלי שהן בעצמן מדהימות הן מבחינה חיצונית , הן פנימית והן ממש אבל ממש חכמות - חבל לכן . למשל בשבוע שעבר ראינו סרט "מתחת לאף" בסוף הסרט בעלי אומר להן מגיע לגנבים תפסו אותם , אחת אמרה "אבא הם גנבים חמודים...." השניה אמרה "אבא , זה רק סרט"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והן בנות 4 וטיפה. בכל אופן שיהייה במזל טוב .

גלי29

New member
איזה חמודות

תודה על התגובות תודה שהבנתן אותי... בינתיים זה קצת עבר לי אחרי שדברתי עם אחותי הקטנה (בת 29 גרה עם החבר שלוש שנים ועוד לא נשאה) היא אמרה לי אל תדאגי בסוף את ואני נהיה הרות יחד וזה ממש מצא חן בעיני! (את ההריון הראשון עם בתי עברתי יחד עם אחותי הגדולה...)

למעלה