גיסתי בהריון גם!!!

גיסתי בהריון גם!!!

איזה כיף!!! גיסתי שבגילי צלצלה אליי מקודם ובישרה לי שהיא בהריון, סה"כ שבועיים יותר ממני! וגם גיסתי השניה בהריון שני בחודש שישי (אתמול צלצלתי להתייעץ איתה וסיפרתי לה על ההריון שלי). זה ממש נחמד! בינתיים אנחנו לא סיפרנו להורים שלי, אבל גיסתי אמרה לי שאמא שלי אמרה לה היום (כשהיא סיפרה לה על ההריון) שהיא חושדת שגם אני בהריון... אמא שלי מה זה מעצבנת! היא כל הזמן מחטטת ומנסה לברר אם אני כבר בהריון, ומסתבר שגיסתי היום סיפרה לה כי אמא שלי שאלה אותה "נו מה איתכם?". אם חמותי היתה שואלת אותי שאלה כזו היא היתה חוטפת ממני כאפה... גם אותי אמא שלי שאלה מה איתנו ועניתי לה שגם אם אני בהריון שיחכו בסבלנות עד שנחליט לספר.

איזה כיף להיות בהריון ביחד

מזל טוב לכולכן

אנילה1

New member
יעל, קודם מזל טוב לכל ההריוניות.

שנית, מה הבעיה לספר? זאת לא מחלה? יש לי חברה שאני חברה ממש טובה גם עם הבת שלה. היא נכנסה להריון מיד אחרי שהפסיקה עם הגלולות, ו6 לפני החתונה. ידעתי כל הזמן שהיא בהריון. כעבור 3 חודשים הייתה לה הפלה טיבעית. מסתבר שהיו לה 3 עוברים. החבר שלה, היום בעלה, אמר שהוא דוקא שמח שהיא הייתה בהריון, ולפני החתונה זה לא שינה לו בכלום, כי הם בכלל מאמסטרדם, שניהם ישראלים. בהולנד הרבה זוגות בכלל לא מתחתנים. אחרי הגרידה והכל, הרופאים אמרו לה שטוב שזה קרה, ושזה מראה שהם זוג פורה מאוד. אז הכל יצא סבבה. והיא עדיין לא ממהרת. קודם לימודים אחר כך בית ואחר ילדים. ידעתי על ההריון, וידעתי על ההפלה. אז מה לא בסדר בזה?

רונתי

New member
אנילה

הבעיה היא לא בלספר למקורבים אלא במי שהם יספרו לו. אני לאמא שלי סיפרתי ואין בעיה כי היא מספרת רק עם אישור, אבל לחמתי בהריון הראשון סיפרנו מיד והיא העבירה לרשימת התפוצה שלה, ואז כשההריון נפל זה היה קצת מבאס לשמוע ברכות אחרי כמה חודשים . אבל אמא שלי יודעת תמיד רק מלהסתכל עלי ואפילו לפני.

מבחינתך זה בסדר

אבל אני אישית מעדיפה לדעת שהכל בסדר ואז לספר. אני צריכה שירחמו עליי אם חס וחלילה יקרה משהו? גם מאמא שלי אני לא רוצה רחמים. זה לא שהקשר שלנו כזה טוב ואני משתפת אותה בכל דבר ורק בזה לא. בינתיים ממש קשה לי להאמין עדיין, וחבל לי סתם לספר, ואין לי כוח לתגובות של אמא שלי.

אנילה1

New member
יעל, אז מה לא תספרי עד שהילד יצא

מהרחם? או כשיהיה בן שנה? מתי זה יהיה בסדר? תמיד קורה משהו. ב95 אחוז מהמקרים זה בסדר.

גם ככה אמא שלי איכשהוא יודעת

והיא כל הזמן רומזת לי שהיא יודעת והיום היא גם אמרה את זה לגיסתי. אין לי כוח אליה ולתגובות שלה כשנספר. בכל מקרה אם היא כ"כ בטוחה בעצמה אז שתחכה בסבלנות עוד שבועיים לפחות. גם בעלי לא שש לספר מוקדם. גיסתי השניה סיפרה על ההריון הנוכחי שלה רק כשהיא היתה בחודש שלישי. אה, ונזכרתי, ככל שאמא שלי תדע על ההריון כמה שפחות זמן, יהיה לה פחות זמן במשך ההריון לשגע לי את השכל...

jesenia

New member
../images/Emo45.gif ספרי בזמן הנוח לך

ואם זה חודש לפני הלידה - שיהיה, ואל תצדקי. את לא צריכה סיבה "טובה". יש כאלה שמספרות על כל ההיסטוריה הגניקולוגית שלהן לאנשים שבקושי מכירים (הבוסית שלי לשעבר...בררר) ויש כאלה ששומרות חדשות כאלה לעצמן. תהני מהפרטיות שלך כל עוד את יכולה חמודה.... אני סיפרתי רק אחרי בתום 3 חודשים, גם לאמא שלי וגם להורי בח"לי, וכולם בחיים. ועדעכשיו אני עונה תשובות מעורפלות (אפחד לא יודע באיזה שבוע אני בדיוק וכו').

גליתrt

New member
אני זוכרת את אותו הדבר...

אצל אמא שלי. וכשכבר אמרתי לה, המעצבנת אמרה: "נו, מה חשבת? שאמא לא יודעת!?" שיעבור בקלות... גלית

אוסה

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

גם אצלנו אני ושתי הגיסות שלי היינו יחד בהריון , היום יש לנו ילדים בני אותו גיל הפרשים של מס חודשים בלבד זה כיף כי הם חברים ......

למעלה