גיסי שיכור והוא מחבק את אמא שלי שהיא השוויגער שלו. פדיחה. מה עושים?
ד דוסית1 New member 7/3/04 #2 דוד שלי שתוי... והיה צריך להוציא אותו בכח מהסעודה... הקטע שהוא לא מוכן לחזור עד שיתקשרו לרב וישאלו אותו אם הוא צריך לברך ברכהמ"ז... בעע...
דוד שלי שתוי... והיה צריך להוציא אותו בכח מהסעודה... הקטע שהוא לא מוכן לחזור עד שיתקשרו לרב וישאלו אותו אם הוא צריך לברך ברכהמ"ז... בעע...
ר ראשעשיבה New member 7/3/04 #5 חחחחחחחחח אני מרחם על גיסו מה שהוא ירגיש אחרי שיתפכח מיינו אחרי פורים, הוא לא יוכל להתסכל בפנים של שוויגרתו.
חחחחחחחחח אני מרחם על גיסו מה שהוא ירגיש אחרי שיתפכח מיינו אחרי פורים, הוא לא יוכל להתסכל בפנים של שוויגרתו.
ר רולי NO 1 New member 7/3/04 #6 מעניין לעניין.. למה אדם חיי 900 שנה? כי לא היה לו שוויגערררר ואם גם אשה לא היה לו הוא היה חי עד היוםםם! כל היום הייתי עסוק בלאסוף לת`ת בב`ב.חנוך באסת רציתי לבא אליך.אבל לא נורא יש לנו יום עמוס בי-ם כולם מסטולים על כל הראש...
מעניין לעניין.. למה אדם חיי 900 שנה? כי לא היה לו שוויגערררר ואם גם אשה לא היה לו הוא היה חי עד היוםםם! כל היום הייתי עסוק בלאסוף לת`ת בב`ב.חנוך באסת רציתי לבא אליך.אבל לא נורא יש לנו יום עמוס בי-ם כולם מסטולים על כל הראש...