גיסה חמישית.

גיסה חמישית.

אחרי שיטוט ממושך בפורום זה ובשכניו,הגעתי למסקנה, שהדבר הגרוע ביותר שיכול פה לקרות לכל אחת מאיתנו זה----------גיסה בהריון! אין,אין דבר גרוע מזה עבורנו. החברה הכי טובה בהריון-אנחנו מתרגשות. האקס המיתולוגי שלנו ואישתו בהריון-אנחנו מפרגנות. אפילו אם החמה שלנו היתה בהריון-היינו מאושרות. אבל כשהגיסה בהריון-שומו שמיים. מת העולם. אין,אין דבר מדכא מזה עבורנו. כמה נהרות של דמעות זרמו פה בגלל הריונות גיסתיים. כמה עצבים ותיסכולים בוטאו פה. מה יש בהן, בגיסות החמודות שלנו, שאנחנו סובלות מהן הכל עד שבטנן מתעגלת? ולמה? למה זה תמיד קורה להן לא בכוונה ובצרורות? הריון אחד גורר אחריו ישר הריון נוסף. המצב מייאש. אני עדיין לא גיסה של אף אחת. אז כינסתי את המשפחה וביקשתי דחוף שיעשו אותי גיסה. ואם אפשר בבקשה,אז של אחת לא פוריה. אולי כשאהיה על תקן הגיסה גם אני אתעבר לי בצרורות ובלי שום בעיה....

אולה *

New member
יש משהו יותר גרוע ../images/Emo3.gif

"כמעט גיסה" בהריון - חברה של האח, בת 18, לפני גיוס. עושה הפלה. אני לא בעד או נגד הפלות. זו לא הנקודה. אבל למה היא ולא אני?

אחות בהריון - גרוע לפחות באותה מידה

ועדו אחרי טיפולים - שתי הזרעות וזהו!

באאבו

New member
אני שקשקתי מפחד שגיסתי תתחיל לנסות

להכנס להריון, ותצליח לפני. היא גרה בדירת ביניים, וכל הזמן הצהירה, שכשהיא תעבור לבית משלה - היא תפסיק עם הגלולות.. ספרתי את החודשים, והרגשתי ממש בלחץ... וכשהיא עברה סופסוף לדירה שלה, התחלתי ממש להאדים, כי ידעתי שכל יום תגיע הבשורה.. היום, כבר חצי שנה אחרי, התברר לי שהיא גם בטיפולים
, והרגשתי כל כך "אשמה" ולא בסדר עם זה שקיוותי שהיא תמשיך "עם הגלולות".. אני לא יודעת מה יש בזה באמת, בענין הזה של הגיסות - אבל זה ממש ממש נכון!!

נועם@בת

New member
זה לא עובד ../images/Emo3.gif

גיסתי החדשה היתה שנה על תקן של "לא נכנסת להריון" וזה לא ממש עזר לי
אחרי שנה נמאס לה להיות הקטליזטור שלי, והיא הרתה. גם זה לא הזיז אצלי כלום
ישבתי קודם והסנפתי את הבת שלהם, אחחחח.... אין דבר מתוק יותר מזה
נועם

ziziub

New member
לולי מתוקה..

הכל איך לוקחים את זה. בשנה שעברה נולדו לשלוש גיסותיי היקרות חמישה ילדים, לאחת בן, לשנייה תאומות ולשלישית בן ובת מהפרייה, שלכל אחת מהן זו לא הלידה הראשונה. ת´אמת, קינאה לא הרגשתי, אלא, שמחתי איתן והתרגשתי, היום אני לא יודעת איך ארגיש, אבל אני מסתכלת על זה כדרכו של עולם ולא בגלל שאני בחר...א, העולם צריך לסבול. בקיצור כן ירבו, ואני בטוחה שכשזה יקרה אצלי, זה יהיה הכי מיוחד והכי טוב. אז לולי יקירתי גם אלינו יגיע הטוב בע"ה. סיגלי

אוח, גיסות...

גיסתי נכנסה להריון חודשיים אחרי החתונה (אחרי החודש הראשון הם הגיעו אלי לחוצים שעוד לא נכנסו להריון...). יש לה מזל גדול שזה היה חודש אחרַי, אחרת הייתי ממש שונאת אותה. היא גם לא לוקחת חומצה פולית ("כי יש בקורנפלקס"), לא הולכת לבדיקות (כולל בדיקות גנטיות, שקיפות עורפית וסקירה רצינית), וכבר טרחה להסביר לי ש"אם זה הריון ראשון והכל בסדר אז לא צריך את כל זה - רק אם זה אחרי הפריה צריך לעשות בדיקות" (=אני, הפוריה והמוצלחת, לא צריכה לטרוח בשטויות הקטנוניות שאחת כמוך שקועה בהן) לאחי הקטן (בן 14) הודעתי שהוא לא מתחתן לפני שאני בוחנת את המיועדת ומודיעה לו אם היא בסדר או לא.

אולי צריך לפתוח סדנא לטיפול

בנפגעות גיסות?
באמת לא ברור לי איך זה, אבל נדמה כאילו לכל אחת מאיתנו יש לפחות גיסה אחת ומאוד פוריה (למה לפחות? כי לי יש שתיים כאלה
) שגם טורחת להדגיש לנו עד כמה אנחנו לא
טוב, יש לי עוד צ´אנס אחד (עם האח הקטן).
מרב

סדנא זה רעיון לא רע בכלל

לי יש גם גיסה, גם חברה טובה וגם קולגה לעבודה שבכלל לא רצו להכנס להריון כל כך מהר

רומי 007

New member
אני דווקא חושבת אחרת

אצלי הגיסות לא נשואות עדיין וגם האחים מהצד שלי עוד לא חושבים בכיוון. ואני דווקא כל כך רוצה שיהיו ילדים במשפחה ויהיו בני דודים ושתהיה משפחה גדולה עם הרבה ילדים ונכדים. בינתיים - כל העיניים נשואות אלי וזה לא פחות קשה. ועוד בינתיים, אחת מגיסותי מתחילה לדבר על הבאת ילד באמצעות תרומה ואני יודעת שהרעיון גורם לחמי וחמותי זעזוע מסויים ואילו אני אמרתי לה שאם היא תחליט בכיוון הזה היא תקבל ממני ומבעלי את מלוא התמיכה (ככלות הכל אנחנו מאוד מבינים כבר בתהליכי פריון) ונלווה אותה בכל מה שתצטרך. עושה רושם שכל סיפור הקנאה בגיסות אצל חלק מאיתנו נובע פשוט מיחסים לא טובים עם אותן גיסות. לולי - אפילו שכתבת בהומור - אני מאחלת לך שיום אחד תהיה לך גיסה מקסימה ופוריה ושתיכן תלכנה לגינה ביחד כל אחת עם עגלה והילדים יהיו בני דודים מקסימים וחברים ביניהם.

מיליקי

New member
לולי סוכריונת מתוקה,

את מצליחה להצחיק אותי כל פעם מחדש! כל הכבוד על חוש ההומור, והראיה החדה והאירונית שלך! לי אישית דוקא אין בעיה עם גיסות ואחיות. כולן הרו וילדו, ולא היה לי קשה לפרגן להן מכל הלב. נראה לי שמי שרוצה את טובתי, גם לי באופן כללי אין בעיה לשמוח עבורו! מילי

נוג

New member
גיסה בהריון ,כנראה בלתי נמנע../images/Emo3.gif

אחי הקטן (בחמש דקות מהתאום שלו) התחתן לפני חודש. אני כבר עכשיו מכינה את עצמי לסיטואציה שגיסתי תהיה בהריון לפני. אני כבר הבנתי שכל העולם ואישתו בהריון, וזה לא נדבק אצלי. אז השתחררתי מהפנטזיה הזאת שעם גיסתי,בת דודה שלי, חברה בהריון אין סיכוי שאני אדבק מזה
. אולי עם אהיה מוכנה לזה נפשית רגשית ומנטלית
זה לא יבוא עלי עם
על הראש. אני יודעת שאהיה מאושרת, אבל יודעת שזה גם יצבוט בלב הרי אני יותר גדולה ב 7 שנים ומנסה כל כך הרבה שנים. ויש עוד המון תרוצים למה אני צרכה להיות ראשונה. אז אני מקווה שיש לי לפחות שנה להכנס להריון עד שהיא תקדים אותי. תחזיקו לי אצבעות נוג

פפושקי

New member
וגיסתי

גדולה מבעלי בשנתייים, וכמעט נפלה שאנחנו עומדים להתחתן לפניה... מהר מהר, ותוך פחות משבועיים היא והחבר שלה הודיעו שהם עומדים להתחתן, והפלא ופלא הם אירגנו לעצמם חתונה חודש לפני המועד המתוכנן שלנו. כמובן שאז כבר לא יכולתי, ובקשתי מפפושקון שידבר איתם שיקדימו או יאחרו את המועד שכן אחרת אנחנו נראה כמו הצגה חוזרת ומעצבנת. בסופו של דבר זה אכן מה שקרה - האם הקדימו בעוד חודשיים וכך האורחים נפגשו שוב רק לאחר 3 חודשים .... טוב, אז יצאנו לנו לירח דבש, ואיך שחזרנו חמתי, שתחיה, התנפלה עלינו בנשיקות שאחות של הפפושקון בהריון! טוב, להגיד שזה לא צבט קצת בלב, זה צבט אבל אז עוד לא חשבנו על ילדים וזה פחות כאב. חצי שנה אחרי הלידה, שוב הודעה שהנה פוף היא נכנסה שוב להריון (בטעות!!!!!!) והנה 2 אחיינים קטנים ומתוקים. ומאז - כל הזמן כולם רק שואלים ומתעניינים מדוע לנו אין ילדים. בשלב זה החלטנו לא לשתף אותם והם בטח סבורים שאנחנו עושים קריירה עלאק
אז מאז עברו כמה שנים, ואני רק מקווה שהיא לא תיכנס שוב פעם בטעות להריון....

פפושקי

New member
וגיסתי

גדולה מבעלי בשנתייים, וכמעט נפלה שאנחנו עומדים להתחתן לפניה... מהר מהר, ותוך פחות משבועיים היא והחבר שלה הודיעו שהם עומדים להתחתן, והפלא ופלא הם אירגנו לעצמם חתונה חודש לפני המועד המתוכנן שלנו. כמובן שאז כבר לא יכולתי, ובקשתי מפפושקון שידבר איתם שיקדימו או יאחרו את המועד שכן אחרת אנחנו נראה כמו הצגה חוזרת ומעצבנת. בסופו של דבר זה אכן מה שקרה - האם הקדימו בעוד חודשיים וכך האורחים נפגשו שוב רק לאחר 3 חודשים .... טוב, אז יצאנו לנו לירח דבש, ואיך שחזרנו חמתי, שתחיה, התנפלה עלינו בנשיקות שאחות של הפפושקון בהריון! טוב, להגיד שזה לא צבט קצת בלב, זה צבט אבל אז עוד לא חשבנו על ילדים וזה פחות כאב. חצי שנה אחרי הלידה, שוב הודעה שהנה פוף היא נכנסה שוב להריון (בטעות!!!!!!) והנה 2 אחיינים קטנים ומתוקים. ומאז - כל הזמן כולם רק שואלים ומתעניינים מדוע לנו אין ילדים. בשלב זה החלטנו לא לשתף אותם והם בטח סבורים שאנחנו עושים קריירה עלאק
אז מאז עברו כמה שנים, ואני רק מקווה שהיא לא תיכנס שוב פעם בטעות להריון....

תוליק

New member
לא הגזמנו קצת?

גם לי יש גיסה. היא נישאה זמן רב אחרינו אבל מנסה להכנס להריון- ורוא זה פלא - הצליחה לפני. אני לא יכולה להכחיש שצבט לי בלב - כי לפי הסדר אנחנו היינו אמורים להיות ראשונים אבל היא הפילה - ותאמיני לי שבכיתי בשבילה לא מעט דמעות. כאב לי לראות את הסבל שעברה ואני מוכנה נפשית לכך שהיא עוד מעט תהיה שוב בהריון ומקווה בכל ליבי שהפעם זה יצליח לה. זה שלי לא הולך ואני מדשדשת עמוק בבוץ לא אומר שאני צריכה לרצות שיהיה רע לכל העולם. וביחוד לא אם אני ביחסים טובים איתה. אני לא אומרת, זה קשה - כמו שזה קשה כשחברים שהתחתנו אחרי וחברות ובנות דודה ועוד ועוד. אבל כנראה שלא נצליח להתחמק מ"העולם ההריוני" כי הוא אופף אותנו. כן אפשר לגלות קצת סובלנות וודאי שאני לא אאחל לעצמי גיסה לא פוריה. אני לא מאחלת לאף אחת לעבור מה שאני עוברת ולחוש את רגשות התסכול שאני חשה. זה כמו לרצות בעל יתום למי שפוחדת שלא תסתדר עם החותנת שלה. זהו, זו דעתי ואני מקווה שהיא לא היתה בוטה מדי... תוליק.

ללא כוונת זדון

שלום תוליק. אני חושבת שיש פה ביננו איזושהי אי-הבנה. כואב לי ואני מנתבת את הכאב אל ההומור והציניות..כך בקטע זה וכך גם בקודמים שכתבתי. כל אחת ושיטותיה שלה..... הייתי מעדיפה כמובן בכלל לא להיות פה ... זה בטח לא מתאים לכל אחת , אבל חשוב לי שתדעי להבא, אם תבחרי לקרוא מהירהורי , שהכל ברוח טובה וכיד הדמיון . אני לא באמת מאחלת צרות לאף אחת . אני כן מאחלת לכולן שהות קצרצרה כאן. אז בברכת- יאלה עופו מפה-אסיים.

תוליק

New member
זו באמת אי הבנה

כי לא שמתי לב שזה אחד מהקטעים ההומוריסטים שאת כותבת - ושאותם אני ממש אוהבת לקרוא. סליחה אם פגעתי בך...

תוליק,

את יכולה להיות בטוחה שאף אחת כאן, גם אם היא ביחסים ממש גרועים עם גיסתה, לא מאחלת לעצמה גיסה לא פוריה, או שמישהו יעבור את מה שאנחנו עוברות. זה בסה"כ קצת הומור שחור על הגיסות של חלק מאיתנו, שאיכשהו יצא שהן גם מאוד פוריות וגם לא הכי נחמדות.
מרב

מיכל25אב

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo101.gifסיפור חם על "החם"...|אש

טוב אז כידוע לכולכם,לא מזמן הצטרפתי למועדון הגיסות הפוריות וגיסתי ילדה בן!היום יש הרבה רגשות מעורבים בקשר ללידה והכל ...אבל לא על זה רציתי לספר לכם...אני מקווה שבעזרת זה שאני אכתוב אוכל לשים סוף לסיפור ולהתקדם... אז ככה שבת שעברה כל משפחת בעלי התאספה לשבת לחגוג את הלידה..ארוחה אחת עברה בסדר בעוד אני שומרת על טווח ביטחון מהגיסה והילד(כבר סיכמנו שזה לא מדבק....) בארוחת שבת השניה התינוק מתחיל לבכות ישר כל המשפחה נעמדת ורצה לתינוק,חוץ ממני ומעוד בעל של... חמי אומר לי לכי לתינוק עכשיו תורך...תלמדי...מה את חושבת לך בשביל כבוד צריך לעבוד......!!!!!!!!!!! אני בדיוק נטלתי ידיים...הנטלה נשמטה לי מהיד..כל כך רציתי לענות לו ..לפרט לו כמה אני עובדת על זה ... כמה זה קשה ..כמה.... אבל כל מה שיכולתי לעשות זה לחנוק את עצמי ולרוץ למקלחת הקרובה...... הוא לא עשה את זה מרוע לב-הוא כמו פיל בחנות חרסינה........ אבל עם כל כמה שאני מכירה אותו אני פשוט לא יכולה להסתכל עליו אחרי זה.... בר ניסיתי הומור שחור וניסיתי ציניות טובה וישנה-זה לא עוזר-הסכין חדרה והפצע מדמם-עברו שבועיים והוא לא מגליד... דרוש-דחוף-שק גדול של מידת סלחנות ואם אפשר גם קצת שיכחה באותו מחיר-לפעמים שווה להיות סניליים...
מיכ.

למעלה