גינת גג - תמונות

עדנה מ

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|! משגע../images/Emo70.gif

איפה זה
רואים את הים [איזה קטע, בדיוק
] - האם אין רוחות מלוןחות מהים
זה לא מפריע לצמחים
איך מעלים לשם עציצים ענקיים שכאלה
מדהים.......

גינה יפה, אבל השיח הגזום הוא

יפה למי שאוהב גיזום כזה, אבל זה לא בונזאי, הכנסו לד"ק גוגל ותראו. ועוד פעם פתרון מאוד מוצלח לגג.

לאן מנקזים את מי העציצים ?

שכידוע יש להשקותם עד כדי נגירת עוף - למניעת המלחה.

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifאני טסונמי הרואה ואינה ניראת....

הייתי במיפגש הקודם- פעם כן -פעם לא- ופעם..למה לא.

crazyflower

New member
תודה ותשובות לכוווולם

הגינה בת 4 או 5 שנים. עיצבה חברה בשם טרינום, אני מטפלת בגג בשלוש שנים האחרונות. הים הוא ימה של הרצליה הבונסאי הוא זית. צילמתי לפני שגזמתי. אחרי - ה'פונפונים' מאוד מסודרים והיד שלי מאוד כואבת את המיכלים וכל השאר מעלים עם מנוף. גינת גג כזו זה סיפור יקר ביותר. כמה עשרות אלפי שקלים מגיע גם למאות המיכלים מנוקזים לצינורות ניקוז שרצים מתחת לדק טסונמי - הבלוג יעודכן בשבת בע"ה. הסיידה משתוללת וזה נראה זוועה. תרוסס בשבת. (לא מצאתי ספטר רכשתי דו קטלון) מלא נביטות של הזריעות וסוף ערוגת החורף

crazyflower

New member
בקרת ניקוז

ניסיתי להסביר פעם מה זו בקרת ניקוז אפשר לראות אותה בתמונה המצורפת הצינור האפור המזדקר מהאדמה - משמש לבקרה על פתח הניקוז הוא יורד עד למטה איפה שנמצא פתח הניקוז ומאפשר להכניס יד ולשלוף שורשים או סתם לבדוק שהכל בסדר. אמור להיות לו מכסה והוא אמור להיות מכוסה באיזה צמח

טסונמי1

New member
דו קטלון רחיף מאוד ומסרטן-

הוא לא יגמור עים העידה- ואים יש לך נביטות בכל מקום אל תרססי איתו אים יש לך סבלנות- שימי על יד אחת כפפת נילון חד פעמית -עליה כפפת בד- שפכי ראונד אפ לצלחת שטוחה -טיבלי את היד עים הכפפה בחומר - ותעבירי את היד על צימחי הסעידה-הכי טוב זה כשהיא פורחת זהרי לא להפוך את הצלחת בערוגה----עבודת נמלים וגם לא 100 אחוז הצלחה אבל זה הפיתרון הכי טוב

crazyflower

New member
מה זאת אומרת החומר רחיף?

כל חומר שירוסס - הוא רחיף לא? מזל שדיברנו. יש לי סבלנות זה אחלה רעיון וכך אעשה. תודה

למעלה