גינקו וריכוז

hal767

New member
מיכל, שלום גם לך

לא הייתה התייחסות לשיטת טיפול כלשהי או למטפל כלשהו. הייתה התייחסות לפריט ספציפי. וכן הייתה הבהרת הגישה בה אני דוגל.

Fistandantilos

New member
נראה שאתה מקבל סיפוק

מההתלהמות שאתה יוצר עקב תגובותיך ה "כל יודעות", ננעלת על טבעוניות, הבנו, קלטנו, הפנמנו, יש דרך לנסות להתבטאות בצורה אובייקטיבית וגם פחות מעצבנת. נראה שמחלחל בך הפחד שמה יש שיטות יעילות מהטבעוניות חבל או אפילו מפקפק בה בעצמך, נורא קל לשלול ולא לשמור על ראש פתוח..

hal767

New member
טעות בדיאגנוזה

דבריך אינם רציניים ואינם מבוססים אלא על ראייתך העקומה. אינני כותב כדי לרצות אותך או את מישהו אחר. אינך חייב לקרא את דברי אם אינם מוצאים חן בעייניך. את ההתלהמות לא אני יוצר, אלא אתה ושכמותך. אינני מפחד משיטות אחרות ואינני בתחרות איתם, ובעצם לא עם איש. בחירתי בדרך הטבעונית הייתה לאחר שבדקתי במשך שנים רבות גם שיטות אחרות. ניסיון של למעלה מ-25 שנים שיכנע אותי בנכונות הדרך הזאת.

harduf9

New member
ג'ינקו אינו שטות באופן וודאי

הבעיה העיקרית עם תוספי המזון וצמחי המרפא שזה שוק פרוץ ואתה לא ממש יכול לדעת כמה ג'ינקו שמו לך בכמוסה, איזה זן, מה כמות החומר הפעיל ואפילו באיזה עונה או שעה הצמח נקטף כי הביוכימיה של הצמח משתנה בדיוק כמו כל אורגניזנים אחר. מה שכן יכול להיות, במידה וכן לקחת מוצר טוב ויש כאילו. שלך ג'ינקו לא מתאים. ג'ינקו ממריץ את זרימת הדם בעיקר באזור הראש, פעולה זו מביאה יותר חומרי מזון ומסלקת את הפסולת מהמח יותר מהר. כמובן שתא שמוזן ומנוקה טוב יותר פועל טוב יותר. אבל אם חומרי המזון שאתה מביא למח הם מרגרינה, קמח לבן וחלב אתה לא מזין ומנקה אלא מזהם ומנקה. תחסוך לעצמך כסף לך למטפל. בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
כרגע שמתי לב לניק שלך אז:

תלכי למטפל תחסכי לעצמך כסף

אני עם גיא ../images/Emo45.gif

כמטפלת בצמחי מרפא אני פשוט רוצה לחזק את כל מה שגיא כתב. חומר הגלם מאוד חשוב, לכן מומלץ לגשת לאיש מקצוע להתייעצות, וכדאי שידע מהיכן להשיג חומרים / צמחים איכותיים, זה לא פחות חשוב מהטיפול - לתת צמחים ש"עובדים" ולא מוציאים שם רע לתחום שלנו... בכל אופן, חבל לי שהתאכזבת
בהצלחה בלימודים הילה

למעלה