ג'ינס SEVEN

danit1972

New member
ג'ינס SEVEN

בוקר טוב בנות
ביום חמישי נכנסתי חנות של LEVIS בקניון רמת אביב. המוכרת נתנה לי למדוד ג'ינס של SEVEN שישבו עליי בצורה מושלמת והיו נוחים בטרוף.
כשהגענו לעניין המחיר הצטלצלו אוזניי - 1,500 ש"ח. על מה ולמה? ממש כואב לי להוציא סכום כזה על זוג ג'ינס.
משהיא יכולה ל להאיר את עניי ולהסביר לי למה הג'ינס כל כך יקרות? האם זה נשמע לכן סביר?

לתגובתכן/חוות דעתכן אודה
המשך יום ושבוע טוב
דנית

Aניס

New member
כי זה ג'ינס פרימיום

איכותי יותר, אורז יותר, ועל זה את משלמת..

אפשר למצוא אותו בזול יותר ברחבי הרשת (בערך בחצי המחיר).

סביר? שאלה טובה, כאן זה תלוי לתקציב האישי של כל אחת

בעיניי-לא סביר. המקסימום שהוצאתי פעם על ג'ינס היה 1000 ש"ח של AG. היום השטיפה שלו מיושנת בעיניי והוא משמש בעיקר ג'ינס לטיולים בשבת (עדיין אורז ת'תחת מדהים).
היום אני מרוצה מספיק מהג'ינסים של קסטרו, HM וגאפ (זארה מאוד נמוכים עליי ולא מחמיאים).

efroch99

New member
האם חרשת את כל האופציות הזולות?

גאפ, קסטרו, רנואר, H&M, אלה בעיני החשודים המיידיים.

קשה לי לדמיין סיטואציה שאוציא סכום אסטרונומי כזה על ג'ינס (או על כל פריט לבוש, למען האמת.)

Cafe Latte

New member
למה בגדים של דיור או גוצ'י עולים כמו

שהם עולים? כי הם יותר איכותיים (בוודאות), ומעל להכל, כי זה מותג יוקרתי (וככזה הוא ממתג את עצמו מעל כולם, בין היתר על ידי מחיר גבוה שאינו נגיש לכולם). כנ"ל לגבי seven, פרנקי בי, וטרו רילג'ן.
בעיני זה לא כזה סביר, מצד שני, אני מוציאה סכומים כאלה על דברים אחרים (שבעיני אחרים לא נשמעים סבירים, וכו').

danit1972

New member
,תודה בנות ותגובה אליכן....

אכן חרשתי את כל האופציות האחרות כמו קסטרו, רנואר, זארה וכו' והג'ינס שלהם לא יושב עליי כל כך יפה.
אני בדרך כלל קונה BEVY ג'ינס (מותג ישראלי מדהים שיושב מצוין כמעט על כל אישה ) שאני מאוד אוהבת' 'יושבות מעולה על הגוף ומחזיקות אין ספור כביסות (עולות בסביבות ה - 500 ש"ח) אבל כשמדדתי את הג'ינס הזה ממש התאהבתי בו. לשלם כזה סכום נשמע לי ממש מוגזם.
אתן יודעות באלו סניפים ניתן למצוא בזול יותר וכמה הן עולות?

@יעל@

New member

לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא מותג יוקרתי בסכום נמוך. אולי לחכות לסופי עונה וכו'? או לשאול אם יש להם דגמים ישנים שיעלו פחות?

אם זו קניה חד פעמית אולי הייתי קונה.

מצד שני הוצאתי סכום לא קטן על נעלי הסירה שלי.

danit1972

New member
,תודה רבה בנות על תגובותיכן

אמשיך להתלבט ולחשוב האם באמת שווה להוציא סכום כזה על ג'ינס גם אם הוא נראה פיצוץ על הגוף ואחד כזה "שאחרוש" עליו כל העונות וישרת אותי נאמנה
שבוע אופנתי לכולכן

@יעל@

New member
אגב עוד רעיון

אם את רוצה ג'ינס טוב, ולא אוהבת את הרשתות. נסי את ליוויס. יש להם ג'ינסים מעולים.

danit1972

New member
וואי, תודה רבה ושאלה טפשית

7 for all Mankind זה המותג SEVEN? הזמנת משם פעם ג'ינס? את יודעת מה לגבי מדיניות החלפות/החזרות?
זה נראה באמת כמו אתר מצוין. אבדוק בחנות את שמו של הג'ינס והמידה המדויקת ואחזור לאתר הזה.
שוב, המון תודה

Aניס

New member
זה אכן אותו המותג

אני לא, אבל חברה שלי הזמינה משם כמה פעמים כבר, הם אורזים בואקום מאוד טוב, הג'ינס מגיע כמו בגודל של מגזין (יש סבירות גבוהה שלא יידגם במכס).
מדיניות החלפה/החזרות מעולה- היא לא נתקלה בקשיים (אבל נדמה לי שהחזירה רק פעם אחת). כדאי להצטייד במידות ודגם שמדדת בחנות כאן בארץ כדי לא להתאכזב.

למעלה