ג'ינס לקיץ ובכלל

הילית111

New member
ג'ינס לקיץ ובכלל

הי לכולם ראיתי אתמול מישהי ברחוב עם ג'ינס שמאוד אהבתי כמובן לא אזרתי אומץ לשאול אותה מאיפה הג'ינס זה היה ג'ינס בגיזרה גבוהה אבל לא גבוהה מידי כמו אלו שמגיעים עד החזה עם שורת כפתורים למעלה ברגליים הוא לא היה צמוד ולא רחב מדי משהו ישר כזה פשוט אגדי . היא לבשה אותו עם נעלי פיפ טואו פשוטות וחולצה מכופתרת והמראה היה מהמם. הצבע היה כחול כהה אבל אותי משכה הגזרה ממש מחמיאה אני מידה 38 והמידה שהיא לבשה לדעתי 36 איפה אני מוצאת ג'ינס כזה ובמחיר שפוי לזמנים של היום כלומר 200 שח ומטה... ובכלל מה הולך וילך בקיץ בתחום הג'ינסים מה שאני יודעת שהנמוכים ממזמן יצאו למרות שעדין אני רואה אותם פה ושם בחנויות אבל האם עדין הסיקיני ישלוט בקיץ? כי סקיני יש לי . אני רוצה ג'ינס יפה ליום יום מחמיא לא גבוה מדי אבל גבוה –מקווה שהסברתי טוב... אני רוצה לקנות אחד נוסף לערב ומתלטבת איזה צבע איזו גזרה? על מה כדאי ללכת ? יש לי מבנה גוף ממוצע רגיל מידה 38 . אשמח לדעת לאן ללכת באזור רעננה והמלצות תודה ..וצהרים טוביםן ......

Fun Fair

New member
אני תמיד מציעה ללכת קודם כל

לתמנון. יש להם ג'ינסים במחירים סבירים מאוד ובאיכות מצויינת. אני תמיד יוצאת משם עם מציאות...
אני, אגב, תמיד מרשה לעצמי להחמיא לאנשים על פריטים שמצאו חן בעיני ולשאול מהיכן רכשו אותם (מעבר לזה שזה נותן לי תשובות לשאלות, זה גם נותן להן הרגשה טובה...אחרי הכל, כולנו שמחות לקבל מחמאות, לא?
) באשר למחירים- נראה לי שהיום יותר ויותר יצרנים מתאימים את עצמם ל"מחירי מיתון", כך שהיום יש יותר אפרויות (למרות שאלוהים יודעת איך אנשי המחלקה השיווקית ב"דיזל", למשל, באמת מאמינים ש 1000 ש"ח על ג'ינס זה מחיר ריאלי...
)

הילית111

New member
תודה ושבוע טוב

תמיד ניראה לי שאני לא אמצא בתמנון כלום והכל מידות מאוד קטנות אבל אני אבדוק אותם

Fun Fair

New member
בתמנון יש עד מידה 46 ולשם שינוי,

המידות שלהם "אמיתיות" יחסית

למעלה