גינס להריון

pitzi35

New member
גינס להריון

זהו הגינס האחרון שלי לא נוח לי (הגיע הזמן בשבוע 25 לא?) ומכיוון שאני מכורה לגינסים אני חייבת גינס. במקרה עברתי אתמול בבזל בחנות של אבישג ארבל ולא נשארו לה כמעט גינסים מהקולקציה של החורף אז לא מצאתי במידה שלי, ובקולקציה של הקיץ לא היה גינסים (לא ידועת אם יהיו בעתיד) בכל מקרה אני לא יכולה לקנות גינס שלושת רבעי כי הכניסו אותי למכשיר עינויים שנקרא גרביי מכנס אלסטיים (סתם, שאלה יהיו הצרות בחיים שלי). גם בבגדי הריון גינס ארוך זה מוצר שנמכר כל השנה? או שאני חייבת לחרוש מהר את החנויות למצוא לי גינס במכירות סוף עונה?

sexy nine

New member
בקשר לג'ינסים

הכל תלוי בסגנון של המעצבת. אצלי למשל יש עכשיו בתפירה 3 דגמים חדשים של ג'ינס וזה הולך אצלי כל השנה. לעומת זאת אם תחפשי אצלי שמלה לאירוע, לא תמיד תמצאי כי אני מתמקדת יותר באופנת רחוב ולא באלגנטיות.

נינה43

New member
ג'ינסים כל השנה

ב"בלה מאמא" את יכולה למצוא ג'ינסים כל השנה וגם כל הזמן דגמים חדשים. לקיץ הגיעו כבר ג'ינסים בהירים וכהים מבדים דקים יותר. בהמשך יגיעו גם 7/8.

ממקה

New member
רלי בלי!!!!!!!

קניתי ברלי בלי שני ג'ינסים מבד ג'ינס אמיתי!!! מדהימים של GAP. המחיר ממש סביר - 250 ש"ח כל אחד. הם נראים רגילים לחלוטין, מחמיאים מאוד. יש לה מבחר די מקיף של ג'ינסים בכל מיני צורות וצבעים ואני ממליצה בחום. היא נמצאת בתל ברוך צפון (תל אביב). יש מכירות כל יום שישי . ממליצה לחפש בגוגל את הטלפון וללכת אליה!

ארלל

New member
יש לה בהחלט סחורה משובחת

מישהי יודעת מתי היא מחדשת אותה ומביאה קולקציה חדשה והאם גם זו תהיה קייצית או שכבר עוברים לחורף?

למעלה