זה כבר בדיחות חנונים למתקדמים...
trilliane Well-known member מנהל 7/7/14 #28 אם לא מבינים אפשר לשאול את ויקיפדיה, בבקשה: http://he.wikipedia.org/wiki/טבעת_מביוס
ר רייקי2 New member 8/7/14 #30 בגדי פוטר לא כדאי להפוך בכביסה כי זה שוחק את הפוטר. חייבים להפוך רק אם יש הדפסים, כדי שלא יתקלקלו בכביסה. אני חושבת שאת מתבלבלת בין לכבס הפוך לבין לייבש הפוך. לכן אם יש שמש חזקה כדאי לייבש הפוך או בצל, כפי שרשום בהוראות הכביסה.
בגדי פוטר לא כדאי להפוך בכביסה כי זה שוחק את הפוטר. חייבים להפוך רק אם יש הדפסים, כדי שלא יתקלקלו בכביסה. אני חושבת שאת מתבלבלת בין לכבס הפוך לבין לייבש הפוך. לכן אם יש שמש חזקה כדאי לייבש הפוך או בצל, כפי שרשום בהוראות הכביסה.
trilliane Well-known member מנהל 9/7/14 #31 נכון, אבל אם לא הופכים נשחק הצג החיצוני... בכל מקרה לא חייבים להפוך כל בגד ואני לא טוענת שזו הוראה גורפת לכל סוגי הבגדים באשר הם; אבל אני לא מתבלבלת, יש גם הוראות לכביסה הפוכה ולא רק לייבוש הפוך, ראי תמונה בהמשך השרשור.
נכון, אבל אם לא הופכים נשחק הצג החיצוני... בכל מקרה לא חייבים להפוך כל בגד ואני לא טוענת שזו הוראה גורפת לכל סוגי הבגדים באשר הם; אבל אני לא מתבלבלת, יש גם הוראות לכביסה הפוכה ולא רק לייבוש הפוך, ראי תמונה בהמשך השרשור.
ש שין New member 7/7/14 #17 מדוע על הגרביים אחרי כביסה במכונה יש פס לבן, איפה טעיתי? (למיותר לציין כי הפס הוא לא חלק מהדוגמא...)
A Arana Well-known member מנהל 7/7/14 #19 השתמשת באבקה? היא משאירה לפעמים סימנים אם היא לא מתמוססת היטב.