ג'ינסג קוריאני

Deosette

New member
ג'ינסג קוריאני

היי הומלץ על ידי נטורופטית שאקח ג'ינסנג קוריאני להמרצה והעלת לחץ דם נמוך (במקום שהקפה יעשה זאת כמו בעבר) ולשתות הרבה מים. הקטע שלא הבנתי היה האם לקחת אותו עם הארוחה או על קיבה ריקה? זה המסר הסותר שקיבלתי באינטרנט. ושנית האם עדיף לקחת בבוקר יחד עם הויטמין סי או בערב יחד עם האנטי אוקסידנט שלי (שיש בו ג'ינקו בילובה)? או שעדיף אנטי אוקסידנט בבוקר וויטמין סי בערב?

0 אור 0

New member
המלצתי החמה היא לא לקבל המלצות ספציפיות

מהאינטרנט , ללכת למטפל שיתאים את כל התזונה ואם נדרשים תוספים אז שיתאימו אחד לשני

Deosette

New member
הנתורופת המליץ על התוסף

לא קיבלתי את זה מהאינטרנט. רק שכחתי לשאול אותו מתי ליטול את זה....

0 אור 0

New member
אז תרימי טלפון ותשאלי

מטפל טוב נותן תמיכה מלאה בהמלצות שלו

harduf9

New member
מאחר וג'ינסנג ממריץ

וודאי לא בערב, מאחר ועלולות להיווצר בעיות הרדמות. מעבר לכך שאם את סובלת מלחץ דם נמוך אני מניח שהבעייה מפריע יותר כשאת פעילה ובמצב שהראש למעלה ולא בשכיבה או בישיבה נינוחה על הספה בבית. מעבר לכך הספיגה בערב הרבה פחות טובה מאשר בבוקר. למה את לוקחת את האנטיאוקסידנט בערב ? מאחר וג'ינסנג הוא צמח חזק בד"כ רצוי לקחת עם הארוחה. אבל יש פה מקום לשיקול הנטורופת. כל מה שכתבתי הוא כללי, מאוד מומלץ להתייעץ עם הנטורופתית שלך טלפונית. בריאות שלמה גיא הרדוף

Deosette

New member
תשובה

מפני שאני לוקחת כמה תוספים שונים והנתורופתית המליצה לקחת אותם בטווחי זמן שונים כדי שלא יפריעו זה לזה. אז בבוקר לוקחת ויטמין סי, בצהרים אומגה 3 לפני ארוחה ובי קומפלקס אחרי ואז האנטיוקסידנט נותר בערב. עכשיו כשאני חושבת על זה... למה שלא אקח בבוקר גם אנטיוקסידנט, גם ויטמין סי ואת הג'ינסנג? זה יפריע זה לזה?

harduf9

New member
קשה לומר, כעקרון לא, אבל כל מקרה לגופו

למשל אם הבעייה בגללה את מטופלת קשורה או גורמת לספיגה נמוכה במעי אז וודאי שרצוי להפריד. יש חשיבות גם לגיל, גם לתזונה כללית וכו'. הכי טוב לשאול את הנטורופתית שלך. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה