ג'יני פותר המשאלות.....

e l a n i a

New member
ג'יני פותר המשאלות.....

כדי קצת לנגב את האבק מהפורום יש לי שאלה: אם יכולתם מה הייתם משנים בארגון מד"א או בתחנה שלכם? (זה יכול להיות תנאים, משמרות, מנהל תחנה או מנהלי הארגון, יחס, מדים, אמבולנסים או כל דבר שסתאם עולה לכם בראש).

paradan

New member
כוח אדם הינו משאב חשוב ביותר

אני רוצה לציין את נושא כוח האדם. לייפ-פאק 12 או מחשב GPS (פרויקט יורם) לא מצילים חיים. האנשים הם אלו שעושים את זה. מד"א מסודר מבחינת ציוד כי הכל מתרומות. אך מה קורה עם כוח האדם? מה המוטיבציה שנותנים לו בשביל שיתן שרות טוב יותר, איכותי יותר? מה גורם לאנשים לשאוף למשהו טוב יותר אם הם יודעים שאין להם לאן להתקדם ושהמערכת לא משתנה? זה שהם נמצאים במבנה שהם צריכים להיות גם מדבירי ג'וקים וגם לחשוש מעכברים ובחורף לפזר סירים בתחנה. זה לא צורה. וזה עוד לפני שמדברים על הגמול הכספי עבור העבודה הקשה...

orend123

New member
מממממ מאיפה להתחיל?

(לנגב את האבק מהפורום? ענבלי איפה את?! הפורום מתמוטט מאז שעזבת!) אז מה הייתי משנה? קודם כל את היחס... הרבה אנשים בארגון הזה מתייחסים אלינו בזלזול גמור... מדים? כן תודה בבקשה פס אדום פס אפור פס תכלת עם נקודות אדומות, מה איכפת לי מעניין הפסים?!? נמאס לי כל הזמן ללכלך את המכנסיים שלי! תנאים? הלוואי... אולי איזה איסוף בשבת בבוקר ופיזור בסוף משמרת בוקר? אמבולנסים? מממ אם האמבולנס היה יותר מרווח כמו הנט"ן אז בטח היה לי יותר נוח... (כמה פעמים דפקתם את הראש במעקה מתכת הזה? אני כבר הפסקתי לספור...) וחוץ מזה להחליף קצת אנשים... הפרוטקציות באירגון הזה הן בלתי נסבלות...

e l a n i a

New member
הייתי משנה.....

כן גם אני כמוך orend123 הייתי רוצה לשנות ולקבל מכנס של מד"א כדי לא ללכלך את שלי.. אבל אם אני לא טוה איפשהו קראתי (לא זוכרת איפה ואל תתפוס אותי במילה) הבנתי שבקורס תע/אר"ן משהו ימכור מכנסיים....נשמע לי מוזר לכן אל תהיה בטוח. מה שעוד הייתי רוצה לשנות זה שלא ננקה את האמבולנסים.

evgenir2000

New member
את זה אי אפשר כל כך לשנות...

מישהו חייב לעשות את העבודה הזו...ותרחמי קצת על הנהגים... מה שכן הייתי רוצה שישתנה זה היחס של חלק מהעובדיםשמעבידים אותך...תעשה לי את זה ואת זה, קח את זה ואת זה... תנקה פה ושם... חברה... זה כמובן לא כולם אבל חלק מהם כאלה... וגם את היחס שלהם למיקרים..לא כולם שוב אבל יש כאלה בעיקר הוותיקים יותר שמקללים על כל רגע שאדם זקוק לעזרה... וגם יש כאלה שאני רואה ממש מזלזלים במיקרה... אז חברה עובדים...נסו לשפר היתנהגותכם... (סליחה שהניקוד היחיד שלי זה שלוש נקודות...

BiAAcH

New member
לא יודע מה איתכם....

אבל לא נראה לי שהייתי משנה משהו, אצלי בתחנה מחילים עכשיו שיפוצים (שזו התקדמות גדולה...), ואצלנו היחס בין העובדים למתנדבים פשוט מצויין. אנחנו יושבים כולם במועדון, עם הרופא, פאראמדיק, חובש ועושים צחוקים, או בחדר לוגיסטיקה, ואני לפחות מרגיש, שאני מקבל כבוד מהעובדים. למשל היום היה מסיבת מתגייסים, העובדים לא היו חייבים לבוא, כי זה די של המתנדבים, אבל בכל זאת, חצי מהנהגים שלנו באו....

למעלה