גינוי ההסתה

master simon

New member
גינוי ההסתה

קצב: דברי פורז על המתנחלים מעוררים חלחלה יום ראשון, 29 יוני 2003 / כ"ט בסיון תשס"ג נשיא המדינה משה קצב מתח ביקורת נוקבת על ההשוואה שעשה שר הפנים אברהם פורז בין החמאס לבין המתנחלים. בראיון בסוף השבוע אמר השר פורז "בכל צעד יש הקיצונים שלו, אצלם זה החמאס ואצלנו זה קומץ מתנחלים". מאוחר יותר הסביר פורז כי הוא לא התכוון להשוות בין הפעולות שנוקטים שני הצדדים אלא ברצון של החמאס והמתנחלים הקיצוניים למנוע את המשך יישום מפת הדרכים. הנשיא משה קצב נפגש ביום א' בלשכתו עם יו"ר מועצת יש"ע בנצי ליברמן וניצל את ההזדמנות לקרוא לשר פורז להכחיש את הדברים. "עצם ההשוואה היא איומה, מטרת אנשי החמאס לרצוח נשים, זקנים, ילדים ותינוקות ואני לא מכיר מישהו מבין המתנחלים שהציב מטרה דומה. ההשוואה הזו פשוט מקוממת, איומה ומעוררת בי חלחלה", אמר הנשיא. מתוך: http://www.a7.org/news.php?id=54434

yeshgvul

New member
באמת אין מתנחלים כאלה

לגור האמל פשוט החליקה אבן על ראש של ערבי בן 70. החליקה איזה עשר פעמים. מה, לא יכול לקרות?

שמעון עוד פעם לא עשית שיעורים?

תכתוב מאה פעם : "אברהם פורז משתייך לסיעת שינוי ולא לסיעת מרצ" אחרי שתסיים תספר לנו למה אתה מביא לפורום ידיעות על פורז?

אשרת

New member
כי סביר להניח שבפורום שינוי הוא לא

מצליח למשוך כל כך תשומת לב, כמו שהוא מקבל פה ממך ומיש גבול באופן קבוע. פשוט תתעלמו מהמשתמש הזה, והוא פשוט יעזוב.

yeshgvul

New member
אני לא חושב שהוא טרול

יש לו גם שאלות לעניין, בניגוד לאשטרו

Azazel

New member
סימן היכר של טרול טוב.

מטרתו של טרול היא לעורר סערה. כידוע, לאף אחד לא אכפת מהתגובות של אשטרו, כי הוא כל כך שקוף. טרול טוב הוא קודם כל רגוע. הוא תוקף בהתבססות על חצי עובדות. הוא מסלף דברים, וע"י כך, מוציא את המגיבים מכליהם, ומשיווי משקל. בכך, הוא מנצח.

master simon

New member
או במילים אחרות

אין לך מה להגיד לעובדות אני די מבין אותך זאת בטח פעם ראשונה שאתה נתקל באמת כי האכילו אותך שקרים ואתה הרי רגיל לשקר כמו שמטרניך הוכיח לא נורא אולי תתאושש מתישהו

Azazel

New member
חמוד תירגע.

אולי התבלבלת ביני לבין ישגבול, כי אני בכלל לא הסתכלתי על השרשור הזה, ולא יודע על מה הויכוח. רק רציתי להעיר משהו לגבי טרולים. ואם אתה כל כך כועס, כדאי שגם אתה תשים לב לדבריי! כלל מס' 1 של טרולים: לעצבן, לא להתעצבן!

master simon

New member
אני הכי רגוע בעולם

אתה לעומת זאת? רותח... לא נורא יהיה בסדר

Azazel

New member
../images/Emo127.gif יפה! אתה מתחיל להבין!

יש לך פוטנציאל, חביבי.

Azazel

New member
רק אל תשכח, כוח גורר אחריות.

עם כח גדול באה אחריות גדולה. אתה יכול ליהיות כח בונה, מועיל ומשעשע בפורום, ואתה יכול להרוס אותו. תיהיה חצוף, תיהיה שובב, אבל תזכור, שללא פורום בריא, הטרול הוא כלום. אני מאחל לך דרך צלחה במסעותיך בפורומים, ושתזכור להשתמש בכח רק לטובה.

Azazel

New member
למה לא? אם אתה טרול טוב,

אנשים יכבדו אותך ויאהבו אותך. אתה תיהיה זה שמביא עניין לפורום. אנשים גם לא יתסקו איתך בקטנות כי ידעו שלהתעסק איתך זה צעד לא נכון. תאמין לי, אני כבר הרבה זמן בפורומים (לא של תפוז).

Azazel

New member
אישית, אף פעם לא נעשתי מקצוען

אבל כן, עסקתי בזה, גם ברמות הגבוהות. (עוד פעם, לא בתפוז). לדעתי, יש לך עתיד. אתה גם לא לבד בפורום. יש כאן הרבה מאוד אנשים שיכולים לעסוק בזה. יש להם את ההומור, ואת החדות הנדרשת.

למעלה