גינה לי גינה לי....

גינה לי גינה לי....../images/Emo143.gif

שמתי לב שהילדים בכיתת הגדולים שלנו אינם אוכלים ירקות,הם יאכלו גבינה,חביתה ולחם אבל המלפפון,העגבניה והפלפל נשארים בצלחת וזה דוקא בניגוד לילדי הפעוטון שאוהבים סלט(מדובר על ארוחת בוקר)בדכ אני לא לוחצת עליהם אומנסה לשדל אותם לאכול מאכל מסוים אלא שמה להם בצלחת ואומרת תאכלו מה שאתם רוצים וכמה שאתם רוצים אבל בכל זאת זה צורם לי שהירקות נשארים הייתי מעדיפה שלא יאכלו דברים אחרים אבל יאכלו ירקות כי קשה לדעת כמה הם אוכלים בבית מה אתם אומרים? שלכם חנה גונן

בני אוטוטו בן שנתיים

ולמרות היותו פעוט הוא לא אוכל ירקות. אף פעם לא אכל ירקות. בכל ארוחת ערב אני מציעה והופכת אותם לנגישים (על השולחן). הוא באופן קבוע לא נוגע בהם. האמת, אני שותפה לתחושתך וגם לי זה צורם. <b>אבל</b> למדתי לחיות עם זה ולקבל "לא" כתשובה. אני מאמינה שויטמינים טובים אפשר לקבל גם דרך מזונות אחרים.

דליה.ד

New member
בתי בת 15

ובחיים לא נגעה בירקות ו/או בפירות!....והיא גבוהה, נראית נהדר, תךמידה טובה, מוכשרת, בריאה, כושר גופני טוב... תמיד טענתי שהיא גדלה על אויר ואהבה!

לאה_מ

New member
לפעמים זה תלוי בצורת ההגשה

ולפעמים שום דבר לא יעזור. אצלנו בבית עומר לא אוכל ירקות כמעט בשום צורה (למעט מלפפון טרי, זיתים ותפוחי אדמה מבושלים), שירה אוכלת, אבל רק בצורות הגשה מסויימות (לא סלט אבל כן מקלות ירקות עם גבינה או לבנה לטבילה) ואורי אוכל כל ירק בכל צורה שהיא.

למעלה