גינה וציפורים.........

• פותח הנושא L7
  • פורסם בתאריך

L7

New member
גינה וציפורים.........

הציפורים הן חלק מאוירת הגינה ושומעים אותן יותר מאשר רואים אותן. מישהו מכיר מדריך ציוצים המאפשר לזהות ציפור לפי ציוצה?

toobee

New member
אוי רעיון מעולה, גם אני מעוניינת

מקסימום, מדריכים עם תמונות יש בשפע פשוט לשבת אחה"צ בגינה ולראות מה מסתובב שם

ruven46

New member
גינה וציפורים,

לצערי, עקב מחזור חדש של חתולי גינה, אקרובטיים במיוחד, הפסקתי להאכיל ציפורים בגינה, כדי שלא .......ע"י החתולים...הם מיישמים את חושי הצייד שלהם על זוחלים למיניהם, וזה מה שאנו דורשים מהם. בכל מקרה, כמה רעיונות לציפורים בגינה : 1. מגש עץ גבוה - עליו מניחים את שארייות הלחם, אורז, פשטידות, עוגות. דרורים, יונים, עורבים, עורבני כחול, בולבולים ומה לא ...? מגיעים ! 2. לחבר למערכת ההשקייה האוטומטית, מתז !!! גבוה ! (רחוק מחתולים !) שיתיז מעט מים לכיוון של ענף בולט ! חגיגה לעיניים לראות פשושים, צופייות, בולבולים ודרורים, הבאים להתקלח ! 3. דלעות נוי ! לפתוח להן חור עגול, ולתלות אותן גבוה ! ציפורים באות לקנן בשמחה ! אפשר גם לצ'פר אותן בחוטים לבניית הקן.... 4. הצופייות המקסימות עברו לשכנים (יש להם כלב ! וזה כבר פחות מסוכן !) ובונות את קינן על "עץ הדבש", כשהוא ארוג משערות. 5. בהצלחה !

sssssnake

New member
שחרורים

בהמשך... יש לי בגינה מס' עצים גבוהים (שני ברושים גבוהים מאוד, תות, גויאבה) והייתי רוצה "לעודד" קינון של שחרורים עליהם. האם מישהו מכיר/שמע דרך לעשות זאת? עלי לציין שיש גם עורבים באיזור למרות שלא מקננים אצלי. דרך אגב - לשחרורים יש שריקות מסולסלות יפהפיות... תודה

צפנתי

New member
טריטוראלים וחששניים לכי על הדלעות..

או על קופסאות עם חור. אני מתה על הירגיזים, בשבילם החור צריך להיות 3-4 ס"מ ולא יותר. יבואו אליך ירגיזים ודרורים לקנן (לדרורים-פתח גדול יותר ..) ...ואיזה הנאה תהיה לך....!!! לעידוד השחרורים- לא לגרוף עלים יבשים,עד לצבירה של שכבת עלים יפה. הם נוברים בשקדנות במצעי עלים על הקרקע, שם מסתתר המזון האהוב עליהם. אפשר להגביל את שימור העלים רק לפינה מסויימת. בהצלחה!

reuven4u

New member
ירגזים אוהבים לקנן גם בבמבוקים

אצלנו הם קיננו באביב בסככת במבוק שעשענו

נאש

New member
עוד שאלה בקשר לצפרים

1 האם אפשר לממש זאת גם בגינת גג על פיקוסים 2 האם הן לא גורמות נזק לעגבניות ותותים 3 באיזה זרעונים משתמשים בעבר ניסיתי למשוך אותן עם זרעונים שקונים לתוכים בתוך המיכל השקוף ששמים בכלובי התוכים (בעצת המוכר בחנות) וזה לא עבד בתודה על תשובותיכם

L7

New member
ציוצים מוקלטים. איפיון ציוצים באנטר

באינטרנט- מי מכיר מי יודע מי יכול לשייך ציוץ לציפור

שקדי

New member
שובך לתנשמות...........

במטע השקדים שלי בניתי 5 שובכים לתנשמות התנשמת היא קוטל עכברים יעיל ואפקטיבי בטבע חסרים להן מקומות קינון ולכן הן במהירות מגיעות ומאכלסות את השובכים יש לי זוג תנשמות אחד שעשה בשנה שעברה שלושה מחזורי גוזלים ובזמן הזה קטלו מאות עכברים במטע מומלץ לנסות למי שסובל מבעית עכברים בגנתו..............

reuven4u

New member
תוכל לספר לנו איך ניראת שובך של

של תנשמת? - מידות וכולי.... (אשמח לבנות גם)

שקדי

New member
המממ....היה לי פעם שרטוט.........

אני אחפש ומקוה למצוא עבורך

שקדי מה בדיוק עושים העכברים במטע ?

במה הם מפריעים ? האם יש לך שובך לתנשמות טורפות חזירי בר שמחוררים לנו את הצינורות או פטנט דומה ? עומר

למה ההודעה לא קופצת ?

קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי, קפצי..

שקדי

New member
אז ככה............

העכברים במטע אוכלים שקדים ירוקים ויבשים חופרים מחילות וחותכים שורשים המפריעים להם בדרך במקרה של התקפה קשה הם גם אוכלים ברעבונם קליפות של גזעים של עצים צעירים ויכולים במקרים קיצוניים להביא למות העצים בקשר לחזירים הפיתרון הוא צידים...שגם הם נמצאים אצלנו אם אתה באזור הצפון שח אלי מסר ונראה אם אפשר לשלוח אותם אליך לטיפול במפגע התועלת לך והבשר אלינו....פייר לא????

למעלה